ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Geleceğimizin teminatı olan, her birimizin göz bebeği çocuklarımızı yanlış yönlere çekecek o kadar çok uyarıcı var ki; şu dönemde anne baba olmak gerçekten çok zor. Çocuklarımızı korumamız gereken tehlikelerin en başında ise şüphesiz uyuşturucu maddeler geliyor. Bu konuda Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesinin yapmış olduğu çalışmalar ise gerçekten alkışı hak ediyor. En İyi Narkotik Polisi Annedir diyerek yola çıkan ekipler düzenledikleri faaliyetlerle hem ailelere çok önemli bilgiler sunuyor hem de farkındalıklarını artırıyor. Zira, bakıyorsunuz çocuk aylarca uyuşturucu madde kullanmış artık madde bağımlısı olmuş ancak aynı evi paylaşan ailenin bu durumdan haberi yok, çocuğundaki değişimin farkında değil. Bu anlamda en iyi narkotik polisi annedir sözünü ve projeyi çok yerinde buluyorum. 

Bunun dışında Narkotik Şubesi son dönemde ardı ardına gerçekleştirdiği operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Özellikle okul çevrelerine büyük önem veren, çocuklarımızın bu belaya bulaşmaması için hassasiyet gösteren Emniyet Mensuplarına aileler de teşekkür ediyor. 

Sadece uyuşturucu maddelerin satışıyla mücadele değil, artık bu tuzağa düşmüş gençlerin ailelerine de her türlü desteği sunan Malatya Emniyet Müdürlüğü bir defa bu yanlışa düşmüş çocukları olan ailelerin de en büyük destekçisi konumunda.

Malatya Emniyeti, Emniyet Müdür Ercan Dağdeviren önderliğinde, sessiz sedasız ancak şehrin tarihine geçecek başarılı operasyonlara imza atıyor. Sokakların sesini çok iyi dinleyen Emniyet Müdürü Dağdeviren ve ekibi, Malatya’da çocuklarımızı ve elbette toplumu bu beladan kurtarmaya kararlı. Bizlerde toplum olarak polislerimizin yanında olmalıyız ve çocuklarımızı çok iyi gözlemlemeliyiz. Maalesef anne babalar olarak benim çocuğum yapmaz diyerek büyük bir yanlışın ilk adımını atmış olabiliyoruz. Hepimizin çocuğu çok kıymetli, onları yanlış işlerin içerisinde görmeyi kabul edemiyoruz ancak bu durum ileri de telafisi belki de mümkün olmayacak neticelere yol açabiliyor.

Anne babalar olarak, çocuklarımızla zaman geçirmeli, onlardaki değişimleri doğru okumalı, anne baba ilişkilerimizi sağlamlaştırmalıyız. Uyuşturucuyla mücadele de Malatya Emniyeti büyük başarılara imza atıyor ancak aile desteği olmazsa istenilen neticeyi kalıcı olarak elde edebilmek mümkün değil. 

Ben tüm aileler adına Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren'e ve Narkotik Şubesine teşekkür ediyorum. Emeklerinizin farkındayız, el birliği ile bu illeti inşallah şehrimize sokmayacağız, çocuklarımızı ve toplumu bu beladan kurtaracağız.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.