ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Ve Yeni Malatyaspor bir maçta daha son dakikalarda yıkıldı.

Ligin başından itibaren aynı nakarat, hep aynı görüntü.

Hiçbir maçta bu maçı alırız diyemedik. Hiçbir maçtı elimizde kahvemiz ile izleyemedik.

Antalya maçı da aynı görüntüde geçti.

Defans yine evlere şenlik Wallance olmasa ilk dakikada teslim bayrağını çekeceğiz. Ndong ve Hadabi’yi alkışlamak gerekiyor. Nerede ise yüzde yüzlerini veridiler.

Mustafa, Aabıd Rayana ve Mounı’da büyük bir form düşüklüğü vardı.

Forvet ise narkozun hale etkisini kaybetmediği hastalar gibi sahada gezdiler..

Topu alışlarından, sürüşlerine ve sonuçlandırmalarına kadar bir fizik düşüklü, hep rakiplerinin yanında ezik kaldıklarını gözledik.

Takımın genel olarak koondisyonu 90 dakikayı kaldırmıyor.

Bugün iyi olan yarın sahanın kötüsü oluyor, yani bir istikrar da yok.

Topu rakibe mi veriyoruz, yoksa biz mi oynamak istiyoruz, belli değil.

Rakibe veriyor kontratağa kalkıyorsak, kadroda Mustafa’dan başka bunu oynayacak futbolcu yok. Biz oynuyorsak 3 pas yapamıyoruz. Çok ağır hareket ediyoruz. Tempo yapamıyoruz. Pozisyona girmek imkânsızlaşıyor.

Antalya kalecisi Buffın orta sahaya kadar gelebiliyor ve oradan maçı izliyor adeta.

Bizim forvet evlere şenlik. Üç pas yapamıyorlar. Geriden atılan toplara ya hazırlıksız yakalanıyorlar ya da ofsayta düşüyorlar.

Mounır ve Aabıd olmaması gereken pozisyonlarda top kaybediyorlar, bu kaybedilen toplar kalemize tehlike olarak dönüyor.

Takımda birkaç kişi koşarken geri kalan tempoya ayak uyduramıyor.

Takımı 4 haftadır mağlup olan teknik heyet şu an zor günler geçiriyor. İrfan Buz hep aynı nakarat, 2’si evinde 4 maç üst üste mağlup oluyor ve her mağlubiyet sonunda, hala maçın başında öne geçseydik oyun başka olurdu diyebiliyor.

Aslında teknik direktör İrfan Buz burada da yanılıyor. Galibiyet halinde takım sırtına yaslanıyor ve rakip sağdan soldan bindiriyor.

Takımımız, fizik ve kondisyon açısından, takım oyunu oynamada, yardımlaşmada, birbirini tanımada ligin en kötü görünen ekibi.

Bugün yalnız Malatyaspor taraftarları değil, tüm futbol camiası böyle düşünüyor.

Bir an önce bir kimlik kazandırılmalı, takıma uygun sistem bulunmalı, kadro kurarken hata yapılmamalı aksi halde ilk yarı bittiğinde sıralamada telafisi güç bir yerde kendimizi bulabiliriz.

Çünkü bu görüntüsü ile Yeni Malatyaspor’un ligde yenebileceği takım sayısı o kadar az ki.

Teknik heyet isimleri görmeyip, cisimlere forma şansı vermeli aksi halde futbolcuların adalet inancı da kalmaz ve bindiğiniz dalı kesersiniz.

Velhasıl görünen köye baktığımızda, bu yıl sakın ola kahvemi elime alır maçımı izlerim demeyin, fincanı duvara çalarsınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43