ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatının başarılı çalışmaları partiye yeni üye kazanımları olarak geri dönüyor.

24 Haziran 2018 seçimlerinde Malatya’da yıllar sonra Milletvekili çıkartmayı başaran, bir yıl sonra yapılan yerel seçimlerde de Kuluncak Belediye Başkanlığını kazanarak bir ilçe belediye başkanlığını hanesine yazdıran MHP, Malatya’da oy potansiyelini artırmaya devam ediyor. Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve İl Başkanı Mesut Samanlı’nın uyum içerisindeki çalışmaları, toplumun tüm renklerine eşit mesafede yaklaşmaları, salgınla beraber mağdur olan tüm vatandaş ve esnafların yardımına koşmaları yerelde partiye olan ilgiyi de artırmış durumda.

Vatandaşlar iyi de olsa kötü de olsa yanlarında MHP teşkilatını görüyor, partiye gidenlere kapılar sonuna kadar açık, vatandaş her türlü derdini gönül rahatlığı ile ifade ediyor, sorunlar en üst perdeden dinleniyor çözümü için samimi bir çaba harcanıyor, vatandaş bu samimiyeti görünce sonuç olumsuz da olsa saygı duymaya devam ediyor ve yaşanılan tüm bu süreçler partiye yeni seçmen ve üye olarak geri dönüyor.  

Vatandaşa böbürlenmeyen, her bir vatandaşın derdini kendi derdi gibi sahiplenen, yerel yönetimlerin yanında yer alan, toplumsal etkinliklere katılım gösteren MHP Malatya İl yönetimi, aynı zamanda geçmişte partiye gönül vermiş ama şu veya bu nedenlerle küsmüş olan üyelere yönelikte özel çalışmalar yürüterek küskünlüklerin sona ermesini sağlıyor. Ahde vefanın önemini iyi bilen Milletvekili Fendoğlu ve İl Başkanı Samanlı; ailenin barışarak, bütünleşerek ve kırgınlıkları sona erdirerek daha da güçlenmiş ve büyümüş halde yoluna devam etmesini sağlıyor.

Her ne kadar yapılan tüm bu samimi çalışmalar seçim için olmasa da sokağın nabzı ilk genel seçimlerde MHP’nin Malatya’da 2018 yılının da çok üzerinde bir sıçrama yapacağını işaret ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.