ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bugün benim doğum günüm, belirli bir yaştan sonra bir  yıl daha yaşlanmak elbette kimseyi mutlu etmez ama bir de gerek ülkemizin gerekse de dünyanın içinde olduğu tablo daha da mutsuz bir yıl doğum günü olarak geride bırakıyorum.

2020 yılı hakikaten çok sıkıcı, üzücü, yorucu ve yıpratıcı olarak başladı öyle de devam ediyor. Bir taraftan doğal afetler, diğer taraftan gelen şehit haberleri, dünyayı saran virüs tehdidi… Böyle bir ortamda insanların mutlu olması hakikaten zor. Bu yaşıma kadar 35 yıldır gazetecilik mesleğiyle uğraşıyorum. Gazeteciliğin gazetecilik olarak yapıldığı dönemden beri ne başka bir işim ne de farklı bir gelir kaynağım oldu. Bugüne kadar çok güzel günlerimiz de oldu oldukça sıkıntılı dönemlerimizde velhasıl bu günlere çok şükür sağlıklı bir şekilde gelmeyi Yüce Mevlam Nasip etti.

Yazımın asıl konusu ise iftira…Son dönemde belirli çevreler tarafından şahsıma dönük öyle iftiralar atılıyor, öylesine karalama kampanyaları düzenleniyor ki şaşmamak mümkün değil. Genel olarak şunları söylemek istiyorum; dediğim gibi tek geçim kaynağım gazetecilik ancak 35 yıllık meslek hayatımda hiç kimseye bana reklam verin deyip kapısında yatmadım, bu yönde ağız eğmedim, sırf reklam veriyor diye kulluk etmedim. Zaten parayı çok seven, değer veren, para için kendinden taviz veren birisi olsaydım şimdiye kadar herhalde çok sayıda mal varlığım olurdu ama ne bir evim var ne de arabam ne de başka bir malım. 35 yıllık bu uzun yolculukta biriktirdim yüzlerce gönül dostum bir de fotoğraf makinem var… O yüzden boş adama çamur atıp kendinizi yormayın, benim alnım açık başım dik…

Sağlıkla sıhhatle bu yaşıma geldiğim için tekrardan Allah’a şükrediyorum, Allah kuru iftiradan korusun diyorum…

Son olarak doğum günüm nedeniyle arayan tüm dostlara teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.