ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatya Gazetesi ekibimiz Bolu’ya giderek Yeni Malatyaspor’un kampını ziyaret ettiler. Gelişmeleri ve son hazırlıklara yazarak kamuoyuna duyurmaya çalıştılar.

Yeni Sportif  Direktör İzzet Erdoğan, Asbaşkan Aziz Yalçınkaya ve Teknik Direktör İrfan Buz ile yaptıkları görüşmeleri Yeni Malatya Gazetesinde yayınlayarak spor kamuoyunu bilgilendirdiler.

Bolu ve özellikle de Koru Otel Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Yazı İşleri Müdürümüz Vahap Güner için yıllara dayanan bir dostluğu da iyi bilenlerdenim. Otelin sahibi Yaşar Öncan Malatya basınını defalarca otelinde ağırlamıştır. Bu nedenle Malatya basını Koru oteli her zaman sahiplenmiştir. Sayın Yaşar Öncan Oteli yine Malatyalı olan Prof.Dr. Hasan Biri’ye devretmiş, oteli devir alan Hocamızın ilk işi de efsane Malatyaspor Başkanı Nurettin Soykan ismini Otel sahasına vermek olmuş. Tüm bunları Bolu’ya giden gazetemiz ekibinden öğrendik.

Yeni Malatyaspor yaptığı yeni transferlerle Bolu’da hazırlandı ve 6 Ağustos’da Başakşehir ile son bir hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör İrfan Buz’un söylediğine göre takımda bir 6 numara ön libero, bir 8 numara orta saha ve birde kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Başkan ve yönetim bu transferleri yapmak için çalışıyor. Fenerbahçe son aldığı bir kararla Sinan Gümüş’ü hazırlık kadrosunda çıkardı. Yeni Malatyaspor bu futbolcu ile görüşerek anlaşmaya çalışıyor. 2 Önemli isimde transfer edilecek.

Evet Yeni Malatyaspor Süper ligde bir yolculuğa çıkıyor. Geçmişte yaşanan kırgınlıkları, suçlamaları ve haksız eleştirileri bir kenara bırakarak Yeni Malatyaspor’u desteklemeliyiz.

Asbaşkan Aziz Yalçınkaya Yeni Malatya’ya açıklamış ilk defa formaların her yerine reklam aldık ve isim sponsoru ile anlaştığımızı belirtiyor. Hesaplarımız açık isteyen denetleyebilir diyor. Merak eden gider hesap sorar, bilgi ister ama durduk yerde suçlamakla bir yere varamayız.

Bu yıl lig çok zor geçecek. Takımlar kadrolarını güçlendiriyor. Yeni Malatyaspor da zaten güçlü olan kadrosunu muhafaza ederek, genç futbolcularla da takviye ederek ligin en genç takımı olma yolunda ilerliyor.

Balo kampında hazırlık kampına katılan genç futbolcuların bu yıl oldukça ses getirecek transferler olduğunu söylediler. Hep birlikte göreceğiz Yeni Malatyaspor genç futbolculardan bu yılda para kazanacak yetenekleri ortaya çıkarmaya devam edecektir.

O nedenle takımın yanında olmalıyız. Evet eleştirmeliyiz ama iftira düzeyindeki suçlamalardan da kaçınmalıyız.

Yeni Malatyaspor’da birlik zamanıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43