ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor da son bir yıl içerisinde neler söylenmedi ki:

Günlerdir hesap ver diye çağrıda bulundular.

Aldı, götürdü, sattı, yedi, bitirdi dediler.

Şeffaf değilsin dediler…

Kararları tek başına alıyorsun dediler.

Sattığın futbolcuları kaça sattın niye açıklamıyorsun dediler.

Destek vermeyin, reklam dahi almasın diye buyurdular.

Sponsor olanlara, desteğini çek diye baskılarda bulundular.

Burada yazamayacağımız suçlamalar ve ithamlar konuşuldu durdu.

Derken Mali kongre günü gelip çattı.

Yeni Malatyaspor’un mali kongresi Cumartesi günü Battalgazi Belediyesi Konferans salonunda yapılıyordu.

Kongre salonuna giderken iddia sahiplerinin de kongre salonuna gelerek Yeni Malatyaspor üyelerinin önünde hesap soracaklarını düşünmüştüm. Salonda Belediye Başkanlarının çelenkleri vardı birde gönderdikleri temsilciler vardı. Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt tek resmi konuktu. Yönetime muhalif olarak adlandırılacak tek kişi dahi yoktu. Gelmemişlerdi.

Hesap isteyenler, şeffaf değilsin diyenler yoktu. Başkan Adil Gevrek yönetimde iken istifasını isteyenler de yoktu.

Başkan Adil Gevrek, kalktı konuşmaya başladı:

“Bana şeffaf değilsin diyenler, hesap soranlar işte buradayım. Hesaplarımız bağımsız denetçilerin incelemesinden geçtikten sonra Divan Kurulumuzun bilgisine sunduk, Denetim Kuruluna verdik. Buyurun inceleyin, kararınızı verin. Benim ve arkadaşlarımızın veremeyeceği bir hesap yok. Ben Vahap Küçük’e gittim, Mehmet Ali Aydınlara’a gittim. Sizim her Malatyalının gurursunuz, sizlerle övünüyoruz. Gelin Yeni Malatyaspor’a başkan olunuz, yönetime giriniz ya da yardım ediniz. Görev alamayacaklarını söylediler, ama yardıma her zaman hazırız dediler. Bu gururumuz olan isimlerden her kim gelirse hemen kongreyi toplar görevi onlara veririz. Ama başka hesap içerisinde olanlara da fırsat vermeyiz.”

Salonda bulunan 50 kadar üye defalarca Başkanı Alkışladı. Hesaplarını oybirliğiyle onayladı,75 milyon liralık borcu ibra etti, tahmini bütçenin 250 milyon liraya çıkarılmasına dahi itiraz etmedi.

Tüm kararlar oybirliğiyle alındı, Adil Gevrek ayakta alkışlandı.

Salonda hesap soran olmadı, şeffaflık isteyende…

Bir ayrıntı daha önemliydi. Yeni Malatyaspor Divan Kurulu ve Denetim Kurulu da mevcut Yönetim Kurulunu her yönden inceleyerek kulübün başarılı olduğunu onaylamıştı.

Oybirliğiyle alınan kararlar bunu gösteriyordu.

Amigo Yusuf (Yusuf Mor) Gazeteci İbrahim Göçmen de söz aldılar.

Efsane Malatyaspor’un başına gelenleri anlattılar.

Sonuç itibariyle Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, tüm suçlamaları boşa çıkarmış, genel kuruldan önemli güçlü bir destek almayı başardı. Stat zeminini yenilemekle işe başladı, tesisleri inceledi, yeni transferler için kolları sıvadı. Şimdi artık gazel okumayı, ön yargıları bir kenara bırakarak Yeni Malatyaspor’un başarısına odaklanalım.

Yeni Malatyaspor herşeye rağmen iyi yolda ilerliyor. Birileri görmek istemese de güven veriyor.  Hatalarından ders alan bir Adil Gevrek daha çok güzel işler yapacaktır.

Başkan Adil Gevrek ligde ses getirecek bir Yeni Malatyaspor izlettirmek istiyor. Tahmini bütçeyi de buna göre hazırladı.

Sabırla bekleyelim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.