ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tüm Malatya kenetlenmiş…

Sana Güvenmiş.

Takımın başına getirmiş.

Buyur Hoca demiş…

İşine karışan yok, ne yapıyorsun diyen yok.

İstediğini yapabiliyorsun, istediğin kadroyu kuruyorsun.

Karışan bir Allah’ın kulu yok.

Rakip Kayserispor. Yenersen ligde kalmayı garantileyeceksin.

Hava güzel, tribün desteği yerinde…

 Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Mehmet Fendoğlu protokol tribününde. ESOB Başkanı Şevket Keskin yerinde duramıyor, Büyükşehir Belediye Başkanı sık sık ayağa kalkıyor.

Biz buradayız atın şu golleri diye sabırsızlıkla bekliyor.

Sen ne yapıyorsun…

Sahaya sürdüğün on bire bak.

Kadroları evinde maçı izlemeye hazırlanan Gazeteci Erol Kurhan,  Watsaptan yazıyor, orta alanda Ahmet İldiz’den başka yok diye. Evinde oturarak maçı izleyen bile senin yaptığın kadro yanlışını hemen gördü. Basın tribününe bizler “İrfan Hoca ne yapıyor?” diye birbirimize sorduk.

Biz yanlışı gördük, sen yanlışta ısrar etmeye devam ettin. Taki golü yedikten sonra lütfettin Mallan’ı oyuna aldın. Takımın havası değişti. Mallan gibi bir futbolcuyu yedek soyunduran Teknik adamların kariyerleri ve futbol bilgileri sorgulanır.

Ya saha kenarında 90 dakika boyunca ısındırma hareketleri yaptırarak cezalandırdığın Acguah’a ne demeli?

Ahmet İldiz ve Zeki  Yavru’da ısrar ediyorsun… Mallan ve Acguah’ı yedek soyunduruyorsun. İlk yarıda ne bir taktiğin var ne de oyun düzenin. Kayseri sağdan soldan bindiriyor, Cahabek’i geçen geçene, Karim Hafez, Lenon’un bindirmelerini engelleyemiyor. Orta alanda tükenmiş bir Ahmet İldiz. Dayan dayanabilirsen. İsteksiz ve yorgun görünen Zeki Yavru, Ahmet İldiz ile orta alanda tel tel dökülüyor.

Kayserispor gol için bastırıyor, Yeni Malatyaspor savunmaya geçmiş. Sonunda Kayserispor’un beklenen golü geliyor

Yıkılıyor insan. Eyvahlar başlıyor. İlk yarıyı mağlubiyetle kapatıyor.

İkinci yarıda Ahmet’in yerine Mallan girince, Kaptan Adem Büyük’te adeta takıma el koyarcasına ağırlığını koyunca Kayserispor  orta alanı geçemez oldu.

Hafez’in ortasında Tetteh’in altı pasta topa dokunamayışı, Yine Hafez’in ortasında Adem Büyük’ün kafa vuruşunun direkten dönmesi kaçırılan önemli fırsatlardı. Fofana gününde, Adem Büyük muhteşem oynuyor. Tetteh’in golü getiren  asisti, Karim Hafez’in soldan ortasında Umut topu kafayla havaya yerine yere vursa sonuç değişik olacaktı.

Erzurumspor’da son saniyelerde yenilen gole engel olamayan, Sivasspor maçında son dakikalarda yediği golle puandan olan Yeni Malatyaspor, Kayserispor karşısında da Sayın İrfan Buz’un futbol anlayışı ve inadı yüzünden Kayserispor karşısında da bir puana sevinmek zorunda kaldı.

Olan oldu şimdi, Rizespor maçına bakalım.

Gel Hoca inat etmeyi bir kenara bırak.

Yeni Malatyaspor Rizespor’u Rize de yenecek güçte.

Hocalığını konuştur…

Taktiklerini göster…

Kapris yapmayı bir kenara bırak

Kadro kurarken oynaması gereken futbolcuları oynat.

Malatya rahatlasın.

Bizde rahat edelim artık.

Malatyalılar da rahat bir nefes alsın…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.