ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Karagümrük maçında olumlu bazı emareler veren Yeni Malatyaspor, Göztepe karşısında da iyi yolda olduğunu gösterdi.

Ancak ‘takviye şart’ da dedirtmedi değil.

Kadro açıklanır açıklanmaz açıkçası ben de birçok taraftarımız gibi, ‘hocam yapma etme bu nasıl kadro!’ eleştirisinde bulunsam da ikinci yarıda oyuna giren isimlerin hazır bir görüntü ortaya koyamamasıyla birlikte bu eleştirim yerini ‘hoca haklıymış’ mahcubiyetine bıraktı.

Karagümrük maçının ardından bu maçta da bir kez daha gördük ki Hamza hoca isimlere bakmaksızın antrenmanlarda en çok çalışan, fiziksel olarak en hazır isimleri tercih ediyor.

Buna en çok eleştiri alan Umut Bulut’u da dahil edebiliriz.

Tecrübeli futbolcuyla ilgili hakkaniyet ölçüsü çerçevesinde bir iki kelime etmeden geçmek istemiyorum.

Çok iyi niyetli, örnek bir profesyonel olan Umut’un kariyeriyle ilgili radikal bir karar alma zamanının gelip gelmediği konusunda şapkayı önüne koyması lazım diye düşünüyorum!

2 futbolcu için daha hakkaniyetli olmamız gerekiyor açıkçası; zira hakkını vermeden geçersek emeğe saygısızlık etmiş oluruz.

Murat Akça ve Ahmet Ildız eleştiriye hazır gözlerin üzerilerinde olduğu bir maçta ortaya koydukları performansla alkışı hak ettiler.

Ahmet Ildız bu şekilde devam ederse, transferde kim gelirse gelsin formayı elinden kolay kolay alamaz.

Rakip karşısında özellikle ikinci yarıda Acguah’ın oyuna ağırlığını koymasıyla üçüncü bölgede daha çok görünen Yeni Malatya, bu görüntüsünü Adem ve Cueva ile bütünleşecek bir golcüyle üretkenliğe çeviremeyince aradığı golü bulamadı ne yazık ki.

Açıkçası çok acilen formda bir Tetteh takıma şart.

Gelelim kanatlara…

Chebake’deki geçen sezonla birlikte baş gösteren garip hal devam ediyor.

Sadece idare ediyor.

Sorumluluk almamakla birlikte bir kanat oyuncusunun en asli görevi olan ceza sahasına yüksek top gönderme işini bile ısrarla yapmıyor- yapamıyor!

Sol bek Karim Hafez ise arı gibi çalışmasına, bir sol bekten beklenilenden daha fazlasını sunmasına rağmen bazen oyunun defans bölümünde eksik kalıyor.

Mısırlı futbolcunun savunma yönünü hücum yönünden daha çok önemsemesi en büyük beklentimiz.

Kaleciyle ilgiliyse bence eleştiri yapmak için henüz çok erken.

Kabul ediyorum Halil Akbunar’ın golünde açıyı tam daraltamadı ve geç kaldı.

Fakat buna rağmen hakkında daha sağlıklı karar verebilmek için süre tanınması gereken bir kaleci.

Özet olarak iyi yoldayız, daha iyi olmamız için takviye şart.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43