ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bu takım 2. lig beyaz grubun en kısıtlı bütçesine sahipken, Bu takım PTT 1. ligde ligin en kısıtlı bütçesine sahip takımları arasındayken lig yükseldi.

Bu takım Süper ligin en mütevazi bütçesine sahip takımları arasında ve rahat konumda...

Bu takım 130 bin Euroya aldığı Aleksic'den, Bonservis ödemediği Boutaib'den, Harçlıkla Nijerya takımından aldığı Azubike'den, Malatyaspor'da oynamak istemeyen ve serbest kalacak Sadık'tan milyon Euro paralar kazandı ve gelir gider dengesi en derli toplu takımların başında...Satılacağı dile gelen Guilherme İtalya 2. Liginden kiralık oyuncu.. kiralık oyunculardan dahi kazanç sağlayan transfer politikası.. Neredeyse alınan bütün oyuncular değerini 10'a 15'e katlayarak satıldı..
Hepimizin efsane dediği Başkan Nurettin Soykan bile "biz namağlup şampiyon olduk ama bir tane futbolcu satamadık. futbolcuyu alıp satabilen yönetici büyük yöneticidir." dediğinden beri (Adil Gevrek dönemi hariç) Malatyaspor kaç futbolcudan para kazandı. Anadolu kulüpleri futbolcu satmadan ayakta duramazlar.
Bu takım eksik yada fazla iyi gidiyor. Malatyaspor'dan sonra Yeni Malatyaspor'u benimseme dönemi, passolig faktörü, stad mesafesi ve alt yapı sorunları vs. tribünleri etkilese de zamanla bu sorunlarıda aşacaktır bu yönetim.
Yeni Malatyaspor'da en büyük tehlike hedeflerin çok çabuk büyümesi ve beklentiler... Bu beklentileri yaratan kişiye en büyük zararı biz Malatyaspor taraftarları veriyoruz.
Şimdi en küçük bir sallantıda en büyük zararı Başkan Adil Gevrek görecek ve hortlaklar ortaya çıkmaya başlayacaklar.
5 yıldır takımın aldığı her başarılı sonucu öylesine, her tutan hedefi tesadüfi,Ligi 5. sırada bitirmemiz diğer takımların beceriksizliği,her atlanılan turu şans olarak gören zihniyete Şampiyonlar Ligi kupasını da verseniz fayda etmez; çünkü Başkan Adil Gevrek ballı, Anası onu Kadir Gecesi doğurmuş.
Bütçemiz belli, seyircimiz de belli.
Adil Gevrek her transfer döneminde yerden yere vuruluyor, ama sezon sonu hep onu dediği oluyor. Şans demeyin şans 1 olur iki olur.
Maşallah sosyal medya sayfalarında Yönetici Teknik Direktör dolu.15-16 yaşında lise öğrencileri takım başkanına ''Adil'' diye hitap edebiliyorsa, sayfalar bu kadar seviye düşürmüşse vay halimize...
Bu takım süper Lig'de kalıcı olsun, gelir gider dengesini sağlasın,benim umurunda değil gelen giden futbolculardan. Çünkü ben bu takım sayesinde 1.sınıf şehir konumundayım ve bu takım sayesinde her hafta sonunu dört gözle bekleyip dünyanın Yıldızlarını canlı canlı izleyebiliyorum.

Sevgi, destek bu değil....

Sivas'ta yedek formaları olmadığı için 2. yarı ıslak formayla çıkınca Ankaragücü taraftarı ''başgan şunu getirmezse maça gitmem,şu oynarsa takımla işim olmaz'' demiyor...''siz üşürseniz biz donarız'' diyerek üstünü çıkarıyorlar.
BAŞKAN ADİL GEVREK, 5 YIL NASIL SİZE İNANDIYSAK, BİLDİĞİNİZ YOLDAN DEVAM EDİN...

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.