Malatya Aspuzu Caddesi Asfaltlanıyor
Haber, 05 Haziran 2023 07:55Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya merkezde ve kırsal alanlarda asfaltlama, altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, Aşağıbağlar Mahallesi Aspuzu Caddesi’ndeki yol bakım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahallede yapılan hizmetlerin son durumu hakkında bilgiler aktardı.
Malatya genelinde yol çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı M. Hakan Demir, “İlimiz genelinde yol çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Aşağı Bağlar Mahallesi’ne bağlı Aspuzu Caddesi’nde de asfalt yenileme çalışmaları devam ediyor. Daha öncesinde buranın altyapı çalışmaları tamamlanmıştı. Altyapı çalışmaları sonrasında asfalt kalitesinde bozulma olan alanları gerek birinci kat asfaltımız gerekse de asfalt kalitemizi yenileyerek caddemizdeki yol akışını daha konforlu bir hale getiriyoruz. Bilindiği üzere Aspuzu Caddesi, Güney Kuşak Yolunun Fahri Kayahan Bölgesi, Tecde İsmet Paşa Caddemizle bağlantılı kavşağımızdır. Buradaki sıcak asfalt çalışmalarımızı sonuçlandırdığımızda daha güvenli ve konforlu bir yol olacaktır.
Yol çalışmaları kapsamında Malatya merkeze asfalt çalışmalarını, kaldırım, aydınlatma, bisiklet yollarını yenilemek için ihalemizi yapmış bulunmaktayız. Deprem etkisinden arınmış veya depremden az zarar görmüş, semtlerimizden başlamak üzere caddelerimizde yol yenileme çalışmalarımız bu yıl içinde son hızıyla devam edecektir. Kırsal alanlarda da Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bize sağlamış olduğu destekler doğrultusunda ihalelerimizi yaptık. Buralarda da çalışmalarımız başladı” dedi.
Haber, 05 Haziran 2023 07:55
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
