144 YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUĞU SEVİNDİRİLDİ
Haber, 02 Ocak 2023 08:54Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geride bıraktığımız 2022 yılı içerisinde ilçedeki 144 yetim ve öksüz çocuğa sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son olarak Fuzuli Caddesinde ikamet eden ve iş kazası sonucu babasını kaybeden 9 yaşındaki Irmak Dadak’ın doğum günü olduğu bilgisini aldı. Geride bıraktığımız 2022 yılında ilçedeki 144 yetim ve öksüz çocuğa doğum günü sürprizi hazırlatarak gönülleri fetheden Başkan Güder, 10. yaşına büyük heyecanla girecek olan Irmak Dadak’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Başkan Güder, Irmak için doğum günü pastası hazırlatarak, hediyesiyle birlikte çocuğun evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Güder’i kapıda elinde doğum günü pastasıyla gören Irmak, bu özel sürpriz karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Yaş günü pastasını Başkan Güder ile birlikte kesen Irmak, pastasından ilk ikramı da başkan amcasına yaptı. Duygusal anların yaşandığı doğum günü partisinde hediyesini Başkan Güder’in elinden alan Irmak Dadak, unutulmaz bir gün geçirdiğini ifade ederek başkan amcasına teşekkürlerini iletti.
BAŞKAN GÜDER: “YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER”
Dadak ailesine herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını da soran Başkan Güder, “Yetim gülerse dünya güler. Yetimleri sevindirmek Allah’ın rızasını kazanmaktır. Mutlu olduklarını görmek onlardan çok bizi sevindirdi. Allah yüzlerindeki tebessümü daim etsin. Geride bıraktığımız 2022 yılı içerisinde ilçemizdeki 144 yavrumuzu evlerinde ziyaret ettik. Onların doğum gününü kutladık, mutluluklarına ortak olduk. Amacımız bu yavrularımızın kendilerini sahipsiz hissetmemesidir. Bizler her daim sizlerin yanındayız. Bizim başımızın tacısınız. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olurken, yetimlerimizi her zaman ayrı tuttuk. Yetimlerimizin kendini yalnız hissetmemeleri gerekiyor. Anne ve Babası gibi olamayız ama devletimizin şefkatli elini üzerinde hissetmesi güzel bir duygu diye düşünüyorum. Devlet olarak Hükümet olarak Yerel yönetimler olarak sizin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Irmak kızımız bugün 10 yaşına girdi. Hayırlı yaşlar ve ömürler diliyorum. Kızımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.
Haber, 02 Ocak 2023 08:54
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
