MİAD 15. GENEL KURULU YAPILDI

Haber, 28 Kasım 2022 14:19

İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya İş Adamları Derneğinin 15. Genel Kurulunda Yunus Akdaş yeniden seçilerek güven tazeledi.

MİAD 15. GENEL KURULU YAPILDI

Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin 15. olağan genel kurul toplantısı MİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Karaca Züccaciye A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Arif KARACA’nın ev sahipliğinde İstanbul Double Tree By Hilton Avcılar Otel’de gerçekleştirildi.

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç’ın katılımıyla düzenlenen toplantıya iki yüzü aşkın iş insanı katıldı.

Toplantı divan heyetinin oluşumu ile başladı. Divan Kurulu başkanlığına Şahin Özer, Başkan Yardımcılıklarına ise Durcan Altan ve Yavuz Kır seçildi. Şehitler için saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu. Geçmiş dönem faaliyet raporu ve mali raporların ibrası sonrası 15. dönem yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının seçimi gerçekleştirildi.

Protokol konuşmalarında sırasıyla MİAD YİK üyesi Kemal Naci Ekşi, MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, Milletvekili Bülent Tüfenkçi söz aldı.

Yapılan seçim sonrası söz alan MİAD Başkanı Yunus AKDAŞ yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak yeni dönemde önemli projeler gerçekleştireceklerini vurguladı. Akdaş eğitime önem verdiklerini Malatya eğitim master planının yapılması, yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

KOÇER: MİAD İÇİN YENİ BİR YOL HARİTASI BELİRLEDİK

Daha sonra kürsüye gelen MİAD Danışmanı Ahmet Turan Koçer, “Yunus Başkanım tanıtım filminin sonunda bilgi verme görevini bana tevdi etti.  MİAD, sizin için değerli olduğu gibi benim için de değerlidir. Bugün 22. Yılına giriyor. Yakın zamanda MİAD'ın kuruluş şartlarının epey değişmesine de sebep oldu. O günlerin kıymetli işlerinin bugün için yeni işlerle değiştirilmesi gerektiği bir durum ortaya çıktı. Mayıs ayında Yunus Başkan ile istişare ederken bana bir çalışma görevi verdi. Mutabık kaldığımız ismi ile de MİAD Stratejik Gelişim ve Yeniden Konumlandırma Yol Haritası isimli çalışmanın amacını da, “MİAD'ın yeniden konumlandırılması ve yapılandırılması ve etkinliğinin arttırılması. Bunu gerçekleştirmeyi sağlayacak temel faaliyet ve projeleri belirleyerek bir ortak tutum belgesi haline getirmek, yapacağımız proje ve faaliyetlerin zamanlarını ve bütçelerini çalışmak” olarak belirledik. MİAD'ın artık bir sloganı var: 'Yenilikçi ve gelişime açık'… Yenilikçi ve gelişime açık olmayan hiçbir kurum yeni yüzyılın hızı ve gelişimi içinde var olamaz. MİAD da bunu belirlemiş durumda. Bu kapsamda bazı ön araştırma ve çalışmaları tamamladıktan sonra üyelerimizin ve paydaşlarımızın değerlendirme ve görüşlerine başvurduk. Anketler yaptık. Ondan önce bir toplantı yapılıp çalışmanın temel içeriklerini belirledik. Sonrasında da anket çalışması yaptık. MİAD neleri iyi yapıyor, neleri yapamıyor, hayalinizdeki MİAD nasıl bir dernektir, kimlere ne tür yarar sağlayabilir. Bu yararları sağlamak için ne tür proje ve faaliyetler yürütmeliyiz gibi sorulara cevap aldık.Değerlendirmeler sonucunda beklentileri ve zayıflıkları, tehditleri göz önüne alan bir planlama çalışmasını başlatmış olduk. MİAD'a nasıl bir anlam yüklendiğini öğrenmek bizim için önemliydi.” şeklinde konuştu.

KOÇER: YENİ YOL HARİTASINI 2 AY İÇİNDE BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Güzel fikirler ve eleştirilerin olduğunu ve esprili yorumların da bulunduğunu kaydeden Ahmet Turan Koçer konuşmasının devamında, “Hepsini değerlendirmemizin bir parçası haline getirdik. Arzu ettiğimiz şey ortaya çıktı. Yeterince bilgi ve öneri aldığımızı fark ettik. 1000 civarında ifade ile sorularımıza cevap bulduk. Analizlerimizi yaptık. Özellikle MİAD'ın algısı, bilinilirliği, beklentiler ile konumlanma ve yeniden yapılanma gibi gereksinimlerini sahadan aldığımız görüş ve beklentilere dayandırarak inşallah sona erdireceğiz. Yeni yönetim kurullarımızın seçimiyle birlikte onların da katılacağı olgunlaştırma çalışmalarıyla birlikte üzerinde mutabık kalınmış bir stratejik yol haritası, bütçesi zamanı olan ve hedeflerle çalışmaya yönelik MİAD'ı çalıştıracak bir yol haritası elde etmiş olacağız. Önümüzdeki 2 ay içerisinde yıl bitmeden yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte tamamlamayı arzu ediyoruz. MİAD'ın daha nice yıllarda var olmasını diliyoruz. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileklerimle, saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

DİVAN BAŞKANI YÜKSEL ÇENGEL

MİAD'ın 14. Genel Kurul Toplantısında Ahmet Turan Koçer'in konuşmasının ardından Divan Kurulu Başkanı ve üyelerin seçimine geçildi. Yüksel Çengel'in divan başkanlığına seçildiği oylamada, Mustafa Kınacı ve İrfan Aslan da divan üyeliği görevlerine getirildi. Divan Başkanı Yüksel Çengel, Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Genel kurulumuzun iş dünyasına, iş insanlarımıza, Malatya'mıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alacağımız kararlarla, yapacağımız hizmetlerle iş dünyasına getireceği yüksek oranda katkılarının çok fazla olacağına inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

ODABAŞI, DÖNEMİ DEĞERLENDİRDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden  toplantıda sunum için kürsüye MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı çıktı.  Faaliyetlerle ilgili kitapçıkların dağıtıldığını ifade eden Hakan Odabaşı, “MİAD olarak bazı şeyleri vurgulamak isteriz. Derneğimizin faaliyet sayısı bu dönemde artış göstermiştir. Daha az kategoride daha fazla faaliyet yapmaya çalıştık. Bu dönem 70'in üzerinde üye ziyareti gerçekleşti. Bunları arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu dönem 5 adet aylık toplantı, 2 adet de iftar organizasyonu gerçekleştirdik. Nitelikli ve üst düzey protokol üyelerini ağırladık. Binlerce misafirimiz katılım gösterdiler. Bu dönemde başkanımız Yunus Akdaş'ın geçmiş dönemde ifade ettiği üzere Ticaret Üniversitesi ile iş birliği yapıldı. MİAD Akademi isimli eğitimler düzenlendi. Buraya MÜSİAD'dan genç kardeşlerimiz dahil olmak üzere katılım oldu ve yaklaşık 2 aylık bir planlama eğitimi yapıldı. Üye ilişkilerini teşvik etmek için Anadolu ve Avrupa yakasında İstanbul'un 5 ayrı bölgesinde bölge buluşmaları yaparak üyelerin birbirleri ile tanışmasını sağlamayı amaçladık. Değerli iş birlikleri oldu. Şahin Nalbant Konukevi çok değerli bir hizmetimiz oldu. Büyük bir yaraya merhem oldu. Binlerce konuk ağırlanıyor. Gençlerimiz birbirleriyle iş ilişkisi içerisinde oldular. Buradan olumlu sonuçlar alındı. Bu çok hassas bir konu. Bize çok talep geliyor. İş ilişkisi kurulması yönünde talepler alıyoruz. Ama biz öncelikli olarak insanları tanıştırma yönünde bir bakış açımız var. Ticaret ile her türlü sonuç mümkün, biz hemşerileri bir araya getiriyoruz. İş yapmak isteyenleri teşvik ediyoruz. İş profesyonel bir durum herkes kendi kararını veriyor. Tanışma toplantılarımızdan güzel sonuçlar aldık.” dedi. Kadın kollarının bu dönemde güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini söyleyen Hakan Odabaşı, “Sevgi evleri yararına sadece kadınlarımıza yönelik özel aktiviteler gerçekleştirdiler. Amatem yararına toplantı yapıldı geliri üniversitemize bağışlandı. Diğer aktivitelerden alınan ücretleri ise Sevgi Evlerine bağışladılar. Sevgi Evlerinin bağışı ayni yardım şeklinde yataklar, bazalar ve dolaplar yenilendi. Kadın kolları temsilcilerimize teşekkür ediyorum. MİAD lobi faaliyetleri gerçekleştiriyor. Çok değerli 2 başkanımız aramızda. İTO başkanımız ve İSO başkanımızla, yakından çalışıyoruz. İlk gözüme burada Burhan Polat çarptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. İHKİB'de Mustafa Paşahan bizi temsil ediyor.TOBB Genç Girişimciler Koluna yaklaşık 15 gencimizin katılımını sağladık. Geleceğimiz onlarla şekillenecektir. Yüksek istişare kurulu çalışmaları gerçekleştirildi. Malatya kültür turizmi ve tarımı üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.Malatya'da bir toplantı düzenlenip buradaki tecrübe ve birikimlerin aktarılması sağlanmaya çalışıldı. Yurt dışından misafirler ağırlandı ve yüksek istişare kurulu fikir üretme temelinde Malatya'ya da MİAD'a da katkılarda bulunmuştur.” ifadelerini kullandı.  

SEDAT AY'DAN İMZA VE KİTAPÇIK VURGUSU

Daha sonra söz alan Üyeler ve Mali İşlerden Sorumlusu Sedat Ay ise 1 Ocak 2017 ile 30 Eylül 2019 tarihleri arasındaki denetleme kurulu raporunun Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Kınacı, Denetleme Kurulu Üyeleri Ahmet Dağlı ve Celal Sürmeli tarafından imzalandığını belirterek, bunun faaliyetler kitapçığında yer aldığını söyledi.

Toplantıda Gelirler ve giderler toplamları beyan edildi. Gelir gider tablosu oylara sunularak kabul edildi. Denetleme Kurulu raporu, tahmini bütçe ve tüzük değişiklikleri oylamaya sunularak kabul edildi. Gayrimenkul alımı ile alakalı her türlü ayni hakka sahip olmak üzere 3.500.000 TL para toplanma ve borçlanma yetkisi talep edildi. Yeni yerin videosu katılımcılara izletildi. Yetki verilmesi oylamaya alınarak kabul edildi.

Daha sonra Yunus Akdaş başkanlığındaki yönetim kurulu, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. İsimler oylamaya sunularak kabul edildi. 

YUNUS AKDAŞ: HAKKINIZI HELAL EDİN

MİAD'ın 14. Genel Kurulu'nda bir ilk yaşandı. Diğer genel kurullardan farklı bir şekilde protokol konuşmaları sona alındı. Kürsüye gelerek katılımcılara teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, “Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Siyasilerimizi de birlik oldukları için tebrik etmek istiyorum. Yine son bir yıl içinde aramızdan ayrılan Şaban Taçyıldız kardeşime, Necmettin Bitlis ağabeyime, Selahattin Bitlis ve Tevfik Temelli kardeşime de Allah'tan rahmet diliyor, başımız sağ olsun diyorum. Bu vesilelerle de ölümü hatırladık. Eğer bir sonraki dönemde aranızdan ayrılıp gidersem de hakkınızı helal etmenizi istiyorum.” dedi.  

MALATYA VE MALATYALILARA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Toplantının başında gösterilen tanıtım filmine vurgu yapan Yunus Akdaş, “Biraz önce tanıtım filmlerinden izlediğiniz gibi MİAD'ın Güçlü bir geçmişi var. Sevgi Evleri dedik ve anlattık. Geçenlerde İHKİB başkanımız Malatya'da çalıştay yaptı. İHKİP Başkanımız Mustafa Beyi de oradaki çocuklarımızın dershaneye gitmesini sağladığı için tebrik ediyorum. Mustafa Bey ayrıca Malatya'da 1000 kişinin çalışacağı bir fabrika kuruyor. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile de iyi bir diyaloğumuz var. Yeni dönemde beraber güzel çalışmalar yapacağız. Konukevine gelince de Sayın Rektörümü tebrik etmeden geçmek istemiyorum. Esas olan orayı işletmektir. Bu konuda çok başarılı oldular. Ayrıca TEKNOKENT ile ilgili çalışmalarımız da var.İşbirlikleri sebebi ile teşekkür ediyorum. Aynı zamanda MADEF başkanımızın hakkını da yemeyelim. Gerçekten Malatya günleri gibi zor bir toplantı yapılıyor. Malatyaspor'a emeği geçen başkanımız Adil Gevrek'i de tebrik ederim. Önemli gayretleri var. Aramıza ilk defa katılan Onursal Adıgüzel'e hoş geldiniz demek istiyorum.  Emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. 

MİAD AKADEMİ'YLE ÇAĞA HAZIRLANIYORUZ

“Türkiye'nin ana sorunu; Türkiye ıskalayarak geçiyor. Yaşımın gereği elektrik çağında dünyaya gelmişim. Otomasyonu görmüşüm. Çağı geçtikten sonra bana çağı yakalayın diyorlar.” Sözleriyle konuşmasına devam eden MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, “Yakalama şansımız yok. Türkiye'nin ana sorunlarından bir tanesi gelişen ve zeki toplumdan uzakta biraz daha izleyici pozisyonunda olmasıdır.Kurumsal kültürü olmayan bir gelişme trendi gösteriyor. Bununla 500 milyar ihracatı yakalayamazsınız.  İşi tesadüflere bırakamazsınız. Alacağımız  MİAD merkezi ile birlikte MİAD'ı sizin çocuklarınızın çağın içinde olup olmadığını kontrol ettirmek istiyoruz. Aynı zamanda çağa hazırlamak istiyoruz. Bir merkez haline getirmek zorundayız. Arkadaşlarımızı 40 yaşına kadar muhakkak hazırlamak mecburiyetindeyiz. Çağı ıskalayarak geçemeyiz. Meseleleri siyasi partiler üzerinden çözemeyiz. Dolayısıyla biz işimizi iyi yapanlardan olacağız. Bu yeni merkez MİAD Akademisi olacak. Gerekirse dünyanın en iyi hocalarını ve CEO'larını getireceğiz, getirmeliyiz, getirtmeliyiz. Başka çaresi yok. Böyle olursa Türkiye zıplar, kimse kimseyi bölmez. Kimse kimseyle uğraşmaz. Bu heyecanı göstermeli, muhakkak yapmalıyız. Aksi halde Türkiye ıskalamaya devam eder. Bilgisi, projesi, parası olan arkadaşlarla güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımızın bana desteği olmasaydı bugün bunlar yapılmazdı. Binanın donanımının iyi olması gerekiyor. Biz küçük bir dernek olabiliriz ama amacımız model olmak. Ülkesini çok seven, milletini vatanını seven bir topluluğun başkanıyım. ” dedi.  

Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş'ın konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek toplantı sona erdi.

TOPLANTIYA KATILIM YOĞUN OLDU

İş ve siyaset dünyasını buluşturan MİAD'ın 14. Genel Kurul toplantısına CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 26. Dönem CHP İstanbul Milletvekili, Mimar Gülay Yedekçi, 26. Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ( İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu' nun yanı sıra çok sayıda bürokrat ve gazeteci katıldı. Toplantıya katılamayan Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in tebrik ve hayırlı olsun mesajları okundu.

Genel kurul toplantısı, üyelerin dilek temennilerini belirtmeleri sonrası, çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

MİAD 14. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

“Yunus Akdaş, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Ahmet Demezoğlu, Ahmet Güler, Ahmet Bağdat, Arif Karaca, Baki Budakoğlu, Bilal Elmas, Burhan Polat, Cengiz İkitimur, Edanan Çoban, Erol Altan, Fikret Işık, Haluk Özcan, Hasan Yıldırım, Hazreti Akdemir, İlhan Erdoğan, İrfan Aslan, Mehmet Metin Okur, Mehmet Zeki Baykal, Mustafa Paşahan, Mustafa Fuat Kaplan, Nurettin Yaşar, Serdar Mutlu, Vahap Munyar, Hüseyin Nevzat Elmalı, Mehmet Tan, Kenan Derviş Peker, Gülçin Yıldırım, Hasan Alpar”

 

Haber, 28 Kasım 2022 14:19

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yeşilyurt Belediyesi Melekbabalıları Dinledi

Yeşilyurt Belediyesi Melekbabalıları Dinledi

Malatya'da Organize Suç Örgütü Çökertildi

Malatya'da Organize Suç Örgütü Çökertildi

23 Nisan Darende'de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Darende'de Coşkuyla Kutlandı

Gevrek: Yeni Malatyaspor Lige Başlayacak

Gevrek: Yeni Malatyaspor Lige Başlayacak

Sadıkoğlu: İş yerlerinin inşa ve teslim süreci hızlanmalı

Sadıkoğlu: İş yerlerinin inşa ve teslim süreci hızlanmalı

Bir Zamanlar 23 Nisan Malatya'da Böyle Kutlanırdı

Bir Zamanlar 23 Nisan Malatya'da Böyle Kutlanırdı

Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi

Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi

'MALATYAMIZI HEP BİRLİKTE YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ'

'MALATYAMIZI HEP BİRLİKTE YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ'

MALATYA’NIN GIZEMLİ TARİHİ HARİKASI: ANSIR (BUZLUK) MAĞARALARI

MALATYA’NIN GIZEMLİ TARİHİ HARİKASI: ANSIR (BUZLUK) MAĞARALARI

DARENDE CUMHURİYET İLKOKULU-1925

DARENDE CUMHURİYET İLKOKULU-1925

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yaşında

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti 36. Yaşında

Malatya 100. Yaşında

Malatya 100. Yaşında

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN TOPLANTISI SONA ERDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN TOPLANTISI SONA ERDİ

Sami Er: Sözümün Arkasındayım, 17 Milyar Borçla Devir Aldık

Sami Er: Sözümün Arkasındayım, 17 Milyar Borçla Devir Aldık

Ankara-Diyarbakır Turistik Treni  Malatya'ya Geliyor

Ankara-Diyarbakır Turistik Treni Malatya'ya Geliyor

MHP HEYETİNDEN BAŞKAN SAMİ ER’E ZİYARET

MHP HEYETİNDEN BAŞKAN SAMİ ER’E ZİYARET

Aşık Bektaş Kaymaz Öykü Yarışmasını Kazananlar Belli OLdu

Aşık Bektaş Kaymaz Öykü Yarışmasını Kazananlar Belli OLdu

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Darende'ye Ziyaret

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Darende'ye Ziyaret

PROF. DR. AÇIK, KADIN KURUCULAR 100’ LİSTESİNDE 9. SIRADA YERALDI

PROF. DR. AÇIK, KADIN KURUCULAR 100’ LİSTESİNDE 9. SIRADA YERALDI

Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi

Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. ibaresi eklendi

Darende de Fikri Çalışkan Sanat Evi…

Darende de Fikri Çalışkan Sanat Evi…

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Ballıkayalılar: Elektrik Telleri Köyümüzü Yakacak

Ballıkayalılar: Elektrik Telleri Köyümüzü Yakacak

Vali Eşi Hanife Yazıcı Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Eşi Hanife Yazıcı Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

SİVAS-İSTANBUL YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİ BAŞLIYOR

SİVAS-İSTANBUL YÜKSEK HIZLI TREN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Sadıkoğlu: Mücbir sebep en az 2 yıl daha uzatılmalı

Sadıkoğlu: Mücbir sebep en az 2 yıl daha uzatılmalı

Niloya ve Arkadaşları Yepyeni Bölümleriyle 23 Nisan’da Karşınızda

Niloya ve Arkadaşları Yepyeni Bölümleriyle 23 Nisan’da Karşınızda

Hamido Mezarı Başında Anıldı

Hamido Mezarı Başında Anıldı

Çiçek: Yakın siyasi tarihimizin en önemli siyaset adamı Turgut Özal’dır

Çiçek: Yakın siyasi tarihimizin en önemli siyaset adamı Turgut Özal’dır

Darende İlçesinde Turizm Haftası Kutlandı

Darende İlçesinde Turizm Haftası Kutlandı

Malatya Büyükşehir'de 17 Milyarlık Borç Şoku...

Malatya Büyükşehir'de 17 Milyarlık Borç Şoku...

Büyükşehir Belediyesinde Komisyonlar Oluşturuldu

Büyükşehir Belediyesinde Komisyonlar Oluşturuldu

Turizm Haftası kutlamaları başladı.

Turizm Haftası kutlamaları başladı.

8. Cumhurbaşkanımızı Rahmetle Anıyoruz

8. Cumhurbaşkanımızı Rahmetle Anıyoruz

Turgut Özal Malatya'da Anılıyor

Turgut Özal Malatya'da Anılıyor

Yıldız: CHP'li Belediyeler Başarılı Olacak

Yıldız: CHP'li Belediyeler Başarılı Olacak

MASKİ'de Çeçen Dönemi Başladı

MASKİ'de Çeçen Dönemi Başladı

Arabesk ’in Güçlü Sesi Malatya’ya Geliyor

Arabesk ’in Güçlü Sesi Malatya’ya Geliyor

BAYRAMDA OTOYOLLARDAN 11,2 MİLYON ARAÇ GEÇTİ

BAYRAMDA OTOYOLLARDAN 11,2 MİLYON ARAÇ GEÇTİ

Büyükşehir Belediyesi Personelle Bayramlaştı

Büyükşehir Belediyesi Personelle Bayramlaştı