SAHİL PARKI PROJESİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Haber, 26 Ekim 2022 08:17Hizmete sevdalı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karakaya Baraj Gölü’nün sahip olduğu eşsiz turizm değerini ortaya koyan Kırkgöz Sahil Parkı Proje alanında incelemelerde bulunarak, birim müdüründen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in yenilikçi ve doğa dostu anlayışıyla hayata geçirdiği “Kırkgöz Sahil Parkı Projesi”nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Ekipler çalışmalarını 7 gün 24 saat esasına göre devam ettirirken, ilçenin geleceğine yönelik önemli hamleler yapan Başkan Güder, içerisinde; piknik alanı, çocuk oyun alanı, kuş gözlem kulesi, seyir anfi ve foto alanı, dinlenme ve gezi alanları, doğal seyir ve oturma alanı, su kenarı pergole, otopark, seyir terası ve özellikle yeşil alanlarının ön plana çıktığı proje alanında incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Emrah Çoban’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, bölgenin yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak olan sahil parkı ile Battalgazi’yi turizm cennetine dönüştürdüklerine dikkat çekti.
Battalgazi’nin Malatya’nın vitrini olduğuna dikkat çeken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’mızın en önemli vizyon projelerinden olan Kırkgöz Sahil Parkı proje alanında incelemelerde bulunduk. Bu proje Malatya için ve Battalgazi için çok büyük bir proje. Malatya’nın değerine Battalgazi’nin değerine değer katacak bir proje. Ekibimiz burada yoğun şekilde çalışıyor. Projemizin zor kısmını bitirdik. Çalışmalarımın yüzde 50’ini tamamladık. Kalan kısımlarda etaplar halinde yapılıyor. Allah’ın izniyle 2023 yılında tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sosyal tesisimizle, yeşil alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, spor alanlarıyla vatandaşlarımız burada her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Projemizi uzun zamandır hayata geçirecektik ama bazı sebeplerden dolayı startını verememiştik. Projemizin startını verdik ve projemize yoğunlaştık. Ciddi bir bütçe ayırdık. Tüm Malatyalıları buraya davet ediyorum. Cazibe merkezi haline dönüştürdüğümüz burayı gelip görsünler. Battalgazi’mize sorumluk bilinciyle yeni hizmetler, yeni çalışmalar, yeni projeler çıkararak yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Haber, 26 Ekim 2022 08:17
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
