Özal Mahallesine Halı Saha Yapıldı
Spor, 10 Ekim 2022 07:04Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un talimatının ardından Özal Mahallesine nezih ve konforlu alanlara sahip güzel bir halı saha kazandırdıklarını söyledi.

22 Nisan 2022 tarihinde düzenlenen Özal Mahallesi Rezerv Alanı Tapu Teslim Törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, öğrencilerin talebi üzerine mahalleye halı saha yapılması talimatını vermişti.
Yeşilyurt’u gençlik yatırımlarında bölgede öne çıkan ilçeler arasına yerleştiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın bizzat takip ettiği çalışmaların ardından Özal Ortaokulu bahçesine Halı Saha kazandırıldı.
Halı Sahanın yapılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını söyleyen Özal Mahalle Muhtarı Vahap Ataş, mahalledeki gençler adına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un talimatının ardından Özal Ortaokuluna ait arsa içerisinde ki bin 500 metrekarelik alana halı sahayı inşa ederek gençlerin hizmetine sunduklarını söyledi.
Özal Mahallesinin yeni yatırımlarla Yeşilyurt’un en fazla tercih edilen mahalleleri arasına gireceğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Özal mahallemizin yaklaşık 60 yıllık tapu sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük emek sarf eden ve 22 Nisan 2020 tarihinde ki tapu teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, öğrencilerimizin talebi üzerine mahalleye halı saha yapılması talimatını vermişti. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta verilen sözü yerine getirmek için hızlı ve planı bir çalışma yaparak halı saha yapım işine hız vermiştik. Sayın Bakanımızın destekleriyle birlikte; çevre yolumuzun yan tarafında bulunan, Özal Ortaokulumuzun bahçesinde atıl vaziyette olan bin 500 metrekarelik alan üzerine güzel bir futbol sahası kazandırdık. Özellikle tapu sorununun çözüme kavuşturulmasıyla birlikte hayata geçecek olan yeni yatırımlarla birlikte daha fazla tercih edilecek olan Özal mahallemizde ki gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunacak modern bir spor tesisini hizmete sunmaktan onur duymaktayız. Buradaki spor tesisimizden faydalanacak olan gençlerimiz hem derslerinde başarılı olacaklar hem de spor yaparak dinamik ve sağlıklı bir hayata sahip olacaklar. Gençlerin sosyal, kültürel ve sportif yönden en güzel şekilde yetişmeleri, gelişmeleri ve dinamik bir hayata sahip olmaları için hayata geçirdiğimiz yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşıyoruz. Geleceğimizi ve yarınlarımızı emanet edeceğimiz, ülkemize ve milletimize sahiplik edecek olan kıymetli gençlerimizin doğru ve düzgün yetişmesi için her türlü yatırımı yapıyoruz. Gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirir ve geleceğe hazırlarsak geleceğe de o denli güvenle bakmış oluruz. İstikbalimizin teminatı gençlerimiz için yaptığımız her şey, bizi çok heyecanlandırıyor. Bizler gençlerimize inanıyoruz, bu tür yatırımlarla da onların yanında olduğumuzu ortaya koymuş oluyoruz. Özal Mahallesinde büyük bir kısmı tamamlanan halı sahamız gençlerimize ve ilçemize hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
Spor, 10 Ekim 2022 07:04
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
