Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Malatya'da...
Gündem, 06 Ekim 2022 18:46Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve 25 Gazeteci Malatya'ya geldi. Malatya Valisi Hulusi Şahin'in davetlisi olan gazeteciler Arapgir, Darende, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerini ziyaret edecek. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner konuk gazetecileri Malatya'da ağırlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti. Malatya Valisi Şahin Kocaeli'den gelen Gazeteciler onuruna Dedekorkut Parkında yemek verdi. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve basın mensuplarınında katıldığı yemekte Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cemal Kaplan, Vali Hulusi Şahin'e Kocaelispor forması ve pişmaniye hediye etti. Kaplan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'e de pişmaniye hediye ederek 16 Ocak'ta Kocaeli'den düzenlenecek etkinliğe davet etti.
Yemekte Konuşan Vali Hulusi Şahin Malatya'nın anadolunun önemli bir ili olduğunu belirterek "4 aydır buradayım muhteşem bir şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Malatyalı iş adamları zirvedeler ve Malatya'ya yaptıkları yatırımlar ve hayır işleriyle bu şehre de hizmet veriyorlar. Malatya'yı gezdiğinizde bunları göreceksiniz" dedi.
KOcaeli Gazetecikler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Malatya Valisi Hulusi Şahin'in Kocaeli'nde görev yaptığından beri tanıdıklarını belirterek "Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri olarak Malatya'da 4 gün sürecek olan kültür gezisi ile bu güzel şehrimizi tanıma imkanı bulacağız. Meslektaşlarımıza da teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin bölgesinin önemli bir basın kuruluşu olduğunun belirterek "Kocaeli'den gelen meslektaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Cemiyetlerarası bu tür işbirliğinin yararını hep birlikte görüyoruz. 25 Meslektaşımızı Malatya'ya getiren sayın Valimize de teşekkür ediyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyetide 1989 yılından bu yana 34 yıldır hizmet vermekte ve bölgenin en etkin cemiyetleri arasında yer almaktadır" diye belirtti.
Kocaeli'den gelen gazeteciler Battalgazi, Arapgir, Yeşilyurt ve Darende ilçelerini ziyaret edecek.
Gündem, 06 Ekim 2022 18:46
Yorumlar (0)

Hasançelebi de Ağaç Dikme Seferberliği

Bir Şahıs binlerce Uyuşturucu Hapla Yakalandı

Dr. Şahin: Sultansuyu'nun Atları İstanbul'da Neden Satılıyor?

Deprem Konutu Müteahhitleri Uyarıldı

CHP MALATYA İL YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Şotik Köyü Derneği Genel Kurulu Yapıldı

'Savaşta ve Afette Gazetecilik Eğitimi” Projesi’

Google işbirliğiyle 'Dijital ve Yapay Zeka Okuryazarlığı' eğitimi verilecek

Ölmeztoprak: Kira Yardımlarındaki Aksaklıklar Çözülüyor

ZİRAİ DON ÖDEMELERİ HESAPLARA YATMAYA BAŞLADI

LİSELER ARASI 80’LER VE 90’LAR NOSTALJİ SES YARIŞMASI

Keskin, AVM’deki Yöresel Ürünler Satışına Tepki Gösterdi

Turgut Özal Üniversitesi 109. Sıraya Yükseldi

Turgut Özal Üniversitesi’nde Cerrahi Kursu Gerçekleştirildi

Suluköy’deki Mezarlık Alanı Yenilendi

Alper Karakurt İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Oldu

ARAPGİR’DE DOĞA VE KÜLTÜR BULUŞMASI

Malatyalılar Bodrum'da Buluşuyor

Battalgazi Belediyesi Hayvan Barınağı Yapıyor

Keskin: Kayısıyı Siyasete Alet Etmeyin

Doğanşehir Erkenek 'te Korkutan Yangın

Yeni Malatyspor Yine Mağlup Oldu: 3-1

Yeşilyurtspor Diyarbakır'da yine Berabere Kaldı: 2-2

Battalgazi Belediyespor, Viranşehir'e boyun eğdi: 1-0

Malatyaspor Kendi Evinde Mağlup: 2-3

KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK ÇEKİŞMELERE SAHNE OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Emeklilere 14.000 TL Pazar Desteği Veriyor

BATTALGAZİ ZABITASI, MARKETLERİ DENETLEDİ

Sadıkoğlu: Malatya Kayısısı Türkiye’nin markasıdır

Ağbaba: Bizim Rakibimiz Baskil Değil

MASKİ Şotik Köyünü İçme Suyuna Kavuşturuyor

Vali Yavuz, İkizce’de Tamamlanan Projeleri İnceledi

Hayvan Islahı Projesi Tanıtımı Toplantısı Yapıldı

TSO Başkanlı Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı Yapıldı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı

MASKİ Kayıp Kaçak Su Peşinde

Geçit: Malatya’yı Türkiye’ye Tanıtmak Gurur Verici

Malatya Tanıtım Günleri İstanbul'da Başladı

Kalegöl Otel Öğretmen Akademisi Oluyor
