BERAT’IN ‘SÜNNET TÖRENİ’ HAYALİ GERÇEK OLDU
Yaşam, 16 Ağustos 2022 01:16Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmete sunulan Yetim Koordinasyon Merkezinde ki sosyal ve kültürel etkinliklerinden faydalanan 10 yaşındaki Berat Kızılkaya’nın sünnet töreni hayali, düzenlenen renkli bir organizasyonla gerçeğe dönüştürüldü.

Yeşilyurt’ta yaşayan bütün vatandaşların mutlu ve huzurlu olabilmesi için ‘insan odaklı’ hizmetlerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Yeşilyurt Belediyesi bu kez de 10 yaşında ki Berat’ın ‘sünnet töreni’ hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağladı.
Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezindeki etkinliklerden yararlanan Berat Kızılkaya, sünnet töreni yaparak güzel bir gün geçirmek istediğini ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı. Berat’ın bu isteğinden haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Berat’ın kurduğu hayaline kavuşması için Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne talimat verdi.
Annesi ve kız kardeşiyle birlikte Karakavak Mahallesi Mehmet Ejder Caddesi Aktepe Sokak Handan Sitesi’ndeki evlerinde yaşayan 10 yaşında ki Berat Kızılkaya için renkli ve güzel bir sünnet töreni organize edildi.
Duygusal anların yaşandığı sünnet törenine Kızılkaya ailesinin akrabaları ve komşuları ile minik Berat’ın arkadaşları katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan duaların ardından gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Kendisine ayrılan bölümde oturan Berat’ın tören sırasında ki heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Berat’ı tebrik eden davetliler, yanlarında getirdikleri altın ve diğer hediyeleri minik Berat’a hediye ettiler.
Hayaline kavuşmanın sevincini yaşayan 10 yaşındaki Berat, yapılan organizasyondan dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne teşekkürlerini sunup, çok güzel bir gün geçirdiğini söyledi.
Yaşam, 16 Ağustos 2022 01:16
Yorumlar (0)

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eylül Ay'ında Gelecek

Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Yeşilyurt'ta Kadınların Yıl Sonu Sergisi Açıldı

İHA Malatya Temsilciliğine Hasan Eryılmaz Atandı

Babacan: Toplumun Her Kesimi Dinlenecek
