Gülalioğlu Ailesi İlkokul Yapacak
Eğitim, 08 Temmuz 2022 08:02Eğitime %100 destek kampanyası çerçevesinde Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu tarafından İlimiz Yeşilyurt İlçesi Karakavak Mahallesinde yaptırılacak olan 24 Derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen imza protokolüne Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İş Adamı Enver Gülalioğlu ile ailesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ve Türkocağı Başkanı Nadir Günata katıldı.
Çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Enver Gülalioğlu; “Malatya’ya bir okul yaptırmaktan çok mutluyum. İl dışında pek çok iş insanımız var eğer onlara da ulaşabilirsek Malatya’nın okul ihtiyacını kapatabileceğimizi düşünüyorum. Okul yapımı konusunda bizlere destek veren ve işlerin hızlandırılmasını sağlayan Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Hemşerimiz Enver Beyi tebrik ediyorum, en büyük yatırım insana olan yatırımdır. Çocuklarımız güzel eğitim alır güzel yetiştirilirse ülkemizin geleceği de aydınlık ve parlak olur. Böyle bir şeye vesile olduğum için kendimi bahtiyar hissediyorum” dedi.
Vali Hulusi Şahin, bu hayırlı işe ön ayak olduğu ve beni arayarak bizi de dâhil ettiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum dedi.
Enver Gülalioğlu’nun çok kıymetli bir hemşerimiz olduğunu söyleyen Vali Şahin; “Malatya’ya yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Okul yapımı niyetlerini ifade etmeleri ile imza aşamasına gelmesi çok kısa bir sürede oldu. İnşallah okulun inşaatı da kısa sürede tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulur, açılışı da bizlere nasip olur. Enver Bey ve eşine bu hayırsever davranışlarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Ardından Vali Hulusi Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ve Hayırsever İş Adamı Enver Gülalioğlu tarafından okul protokolü imzalandı.
Eğitim, 08 Temmuz 2022 08:02
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
