Özel Çocuklar Yetenekleriyle Göz Dolduruyor
Eğitim, 18 Haziran 2022 01:43Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 'Hayal Engel Tanımaz' sloganı ile başlatılan ‘Benim Fırçam’ projesi kapsamında açılan resim sergisi büyük ilgi gördü. Başkan Çınar, özel gereksinimli çocukların yaptıkları eserlerin ayrı bir değer ve anlam taşıdığını söyledi.

Malatya’daki özel eğitim kurumlarında eğitim hayatlarını sürdüren özel gereksinimli çocuklar ve öğretmenleri tarafından yapılan resimlerden oluşan Resim Sergisi, Malatya Park AVM Fuaye Alanında beğeniye sunuldu.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri serginin açılışına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini tebrik ederek kutladı.
Özel gereksinimli çocukların toplumun en güzel renkleri olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “'Hayal Engel Tanımaz' sloganı ile başlatılan ‘Benim Fırçam’ projesi kapsamında hazırlanan çok değerli bir serginin açılışını yapıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Yeşilyurt Kent Konseyimizin ortak çalışmasıyla hayata geçen bu güzel projede özel gereksinimli evlatlarımızın öğretmenleri ve aileleriyle birlikte ortaklaşa hazırladıkları çok güzel sanatsal eserleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Her biri ayrı bir değer ve kıymet taşıyan resimlerin hazırlık sürecinde büyük emek sarf eden özel gereksinimli evlatlarımızı teker teker tebrik ediyorum. Bu güzel evlatlarımız yetenekleriyle göz dolduruyor. ‘Benim Fırçam’ projesi kapsamındaki bugün ki etkinliğimizde özel gereksinimli evlatlarımızın yeteneklerini ve becerilerini bir kez daha görmek için çok güzel bir fırsat oldu. Hayatımızın en güzel renkleri olan bu evlatlarımızı ve onlara rehberlik yapan öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Tüm çocuklarımızın sağlıklı, huzurlu ve güzel bir hayat yaşaması için toplumsal farkındalık oluşturan bu tür faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine çok büyük önem veriyor ve destekliyoruz. Resim Sergisinin hazırlık ve sunum sürecinde katkı sunan herkesi kutluyorum.” diye konuştu.
Serginin açılışına Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Özel Eğitim Kurumlarının Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Eğitim, 18 Haziran 2022 01:43
Yorumlar (0)

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eylül Ay'ında Gelecek

Yaşam Merkezi’nde Hayvanlarla Rehabilitasyon Başladı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı

Yeşilyurt'ta Kadınların Yıl Sonu Sergisi Açıldı

İHA Malatya Temsilciliğine Hasan Eryılmaz Atandı

Babacan: Toplumun Her Kesimi Dinlenecek
