MGC’den Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret
Eğitim, 16 Haziran 2022 23:27Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu yeni göreve başlayan Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’i ziyaret etti.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MGC Başkanı Vahap Güner, Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarihinde ilk kez bir bayanın Müdür olarak atandığını belirterek “Malatya’da eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalar yapılmasını bekliyoruz. Özellikle İlçeler, Kasabalar ve köylerde kapatılan köy okullarının yeniden açılması konusunda yapılan çalışmaları ilgiyle takip ediyoruz. Sayın Müdürümüze hayırlı olsun diyerek başarılar diliyoruz” dedi.
Malatya’da güçlü bir Milli Eğitim alt yapısı bulunduğunu kaydeden Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir “Malatya eğitim sıralamasında biz zamanlar 7. Sırada iken bugün bu duruma gelmesindeki sorunları aşarak yeniden yükselen bir eğitim kalitesi için çalışıyoruz. Kapatılan okulların açılması konusunda Bakanlığımızın talimatları gereği Malatya’da da çalışmaya başladık. Örnek olarak kapatılan Beydağı Belediyesine ait binayı okula dönüştürerek eğitim döneminde açmayı planlıyoruz. Afet yönetmeliği gereği yıkılan okullarımızın yapımının tamamlanmasını bekliyoruz. Eğitim dönemine sorunsuz girerek eğitim kalitemizi yükseltmek istiyoruz. Kapatılan köy okullarının açılması içinde çalışmalara başladık” diye konuştu.
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, başarılar dilerken, Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir ise "Bugün bizleri ziyaret eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Vahap Güner ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye ifade etti.



Eğitim, 16 Haziran 2022 23:27
Yorumlar (0)
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
