'MALATYANIN GEZİLECEK YERLERİ' ANLATILDI
Kültür & Sanat, 24 Mayıs 2022 06:33Malatya Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu tarafından belirli aralıklarla fotoğraf, sunum ve söyleşi etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Malatya Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubunun bu haftaki konuğu Malatyalı Gazeteci ve Fotoğrafçı Alişan Hayırlı oldu.

Alişan Hayırlı, Malatya Kent Konseyi Toplantı Salonunda “Malatya’nın gezilecek yerleri” konulu fotoğraf sunumu ve söyleşisi gerçekleştirdi.
Programın açılış konuşmasını yapan Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan; “Fotoğrafçılık çok güzel bir sanat. Fotoğrafçılık ile ilgili birikimini bizlerle paylaşan Alişan Hayırlı’ya ve bizleri bu organizasyonda buluşturan Fotoğrafçılık Çalışma Grubu Temsilcisi Ramiz Akar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan ve Fotoğraf severlerin katıldığı “Malatya’nın gezilecek yerleri” konulu fotoğraf sunumu ve söyleşi fotoğraf severler tarafından büyük ilgi gördü.
“Malatya’nın gezilecek yerleri” konulu fotoğraf sunumu ve söyleşisinde Malatya’nın bütün ilçelerinde çekmiş olduğu fotoğrafların hikâyesini anlatan Hayırlı, Malatya’nın bütün ilçelerini fotoğrafladığını ve birçok insanla tanıştığını, tanıştığım insanlarla uzun yıllar sohbet ve görüşmeleri devam ettirdiğini belirtti.
Hayırlı, Benim sadece gittiğim yerde fotoğraf çekip yoluma devam edeyim diye bir düşüncem asla olmadı. Fotoğrafını çektiğim insanlarla dertleşmek onların varsa sıkıntıları çözüm bulmak, çözüm bulamıyorsam ilgili mercilere ileterek çözülmesine katkı sunmaya çalıştığını ifade etti.
Malatya’nın gezilecek ve keşfedilecek çok güzel yerleri olduğunu söyleyen Hayırlı “Bu yerlerin turizme kazandırılmasının çok güzel olacağını düşünüyorum. Her ilçemizin doğal güzelliklerinin mevcut olduğunu düşünüyorum. Bu konuda tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. Malatya ilçelerimizde sonbahar – kış – ilkbahar – yaz demeden çekimler yapmaya çalışıyorum. Yaptığım çekimleri paylaşarak insanların bu güzel coğrafyayı ve insanları tanımasına katkı sunmaya çalışıyorum” dedi.
Hayırlı, daha sonra izleyicilerin sorularını da cevaplandırdı.
Kültür & Sanat, 24 Mayıs 2022 06:33
Yorumlar (0)

Tarihi Kırkgöz Köprüsü...

Arslantepe'de Malatya Beyliği Kralı Sulumeli

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 1,5 YILDA YAPTIKLARINI AÇIKLADI

Vatanseverlerden Yaz Kur'an Kursları Buluşması

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE KONUŞMA TERAPİSİ

Yeşilyurtspor'da Sorunlar Çözüldü

Pütürge'de Bal Festivali Yapılacak

Bir Zamanlar, Malatya'nın Medar-ı İftiharıydı

Milli Voleybol Maçında Ulaşım da Ücretsiz olacak

Kaptan Spor, Yurt Dışına Forma Satıyor

Sağlık Müdürü Darende'yi Ziyaret Etti

Sadıkoğlu: Açlık, zulüm ve ölüm tüm insanlığın ayıbıdır

İkizce TOKİ'de ‘Yeşilyurt'ta Yaz Akşamları’ Yaşandı

Battalgazi'de Geleneksel Oyunlara İlgi

Ağbaba: Depremzedelere Eşya Yardımı Verilmedi

Ağbaba: Depremzedelere Eşya Yardımı Verilmedi

Vatanseverler Derneğinden Yaz Kur'an Kursları Buluşması

Kayısı Geliri 377 Milyon Dolara Geriledi

Akçadağ'da Orman Arazilerini Değerlendirme Projesi

Battalgazi Belediye Meclisi Toplandı

Başkan Geçit, Yeşil Yaşam Evleri İnşaatını İnceledi

Erkenek Suyu Besni'ye Ulaştı

Hekimhan'da Yangın da Yanan Ev Yeniden Yapıldı

30 Ülkeden Diplomatlar Malatya’da Buluştu

Baro'dan Sahte Belge İddiaları Açıklaması

Yangınlara Karşı Kapsamlı Eğitim Verildi

Ölmeztoprak Çarşı Projesini İnceledi

Babacan: Terör Sorununu Gündemden Çıkaracağız

'Deprem Bölgesinde Görev Yapan Memur Unutmayın'

Erbakan YRP Kongresine Katılacak

Darende'de Sinema Günleri Başladı

Geçen sezon 75 Bin Ton Kayısı İhraç Edildi

Başkan Geçit, Yeni Projelerini Tanıttı

ÖĞRENCİLERE DEPREM VE YANGIN EĞİTİMİ VERİLDİ

Orduzu'da 100 dönümlük alanda park yapılıyor

Ölmeztoprak ‘Çocuk Sinema Günleri’ne Katıldı

TÖ. Üniversitesi Akademisyeninden Uluslararası Başarı

Rize Anadolu Basınını Ağırladı

Malatya’yı Dünya Haritasına Yerleştiren Hekim
