Evren'den Ticari Araç Kredi Müjdesi
Ekonomi, 11 Mayıs 2022 11:38İş yerinde ticari amaçlı olarak kullanılacak araç kredisi uygulaması başladı. Malatya ESKKK başkanı Ali Evren, kredi kullanımları için bilgiler verirken, verilen kredilerin belirli faiz oranlarıyla 10 yıl içerisinde geri ödeneceğinin müjdesini verdi.

Malatya gazeteciler cemiyeti (MGC) yönetiminden Malatya Esnaf Sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi (ESKKK) başkanı Ali Evren’e ziyaret gerçekleşti.
MGC Yönetimi adına ziyaret değerlendirmesi yapan MGC Başkanı Vahap Güner: “MGC yönetim kurulu olarak ESKKK başkanı değerli başkanımız Ali Evren’i ziyaret ediyoruz. Esnafların sıkıntı yaşadığı şu dönemde, esnafların kredi alması konusunda, yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldık. Kendisine teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
“ESNAFA DESTEK OLUYORUZ”
Oda olarak Kredi anlamında esnafa daima destek olduklarını söyleyen Ali Evren; “Bizlerde değerli kardeşim Vahap Güner ile cemiyet yönetiminin bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki biz 2-3 ayda bir araya geliyoruz. Ama bugün gelmeleri daha güzel olmuş. Kredi gündemini soracak olursanız? Bayramdan 1 hafta önceki gelişmeler çok güzeldi. Bayram alış verişi nedeniyle biraz canlık oldu. Fakat Bayramdan sonra bir durgunluk safhasına girildi. İnşallah bunları atlatacağımıza inanıyoruz. Hazine destekli olsun kredilerimizi esnaf ve sanatkarlarımıza vermekteyiz. 150 bine kadar bir kredi veriyoruz. Bu kredilerin yarısını devlet yarısını esnaf ödüyor. Esnaflarımıza her konuda yardım ediyoruz ve bundan sonrada yardım etmeye devam edeceğiz.” dedi.
TİCARİ ARAÇ İÇİN KREDİ
Kredi kullanımında yeni bir uygulama başladığını dile getiren Evren;“İş yerinde ticari olarak kullanılan araçlar içinde bundan sonra kredi vereceğiz. Tır, otobüs alacaklara yönelik 1 milyonluk kredi vereceğiz. Geçtiğimiz günlerde sıfır otobüs almak için başvuran birisi oldu onunla alakalı 1 milyonu hazırladık. Onu vereceğiz ve 10 yıl boyunca taksitlerle ödeyecek. İş yerinde ticari anlamda kullanmak için kredi verilecek. Vatandaşlarımız detaylı bilgi için odamıza gelip bilgilendirmeleri alabilirler.” dedi.
Ekonomi, 11 Mayıs 2022 11:38
Yorumlar (0)

Cübbeli Ahmet Hoca: Malatya'ya Sohbet Yeri Yapacağım

AĞBABA: KÜRECİK’İ DERHAL KAPATIN

MİDİDER 13 Temmuz'da Yapılacak Pilav Şenliğine Hazırlanıyor

Cübbeli Ahmet Hoca Malatya'da Cami Açılışına Katıldı

Fetiye'de Malatyalılar Gecesi Düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Yeşiltepe Eski Camii’nin açılışı Yapıldı

BAŞKAN ER LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VERDİ

Malatya'da LGS Sınavına 9 Bin 770 Öğrenci katılacak

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

CHP MALATYA ÖRGÜTÜ FERDİ ZEYREK'İ ANDI

Karadağ: 200 Milyon Kaynağımız Hazır

Bugün Seçim Olsa Malatya'da Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

Malatya'da Yeni Yapılar Kent Belleğini Yok Ediyor

Yeni Malatyaspor 50 Bin Üye Hedefliyor

Cübbeli Ahmet Hoca Kuluncak'da Cami Açılışı Yapacak

BAŞKAN ER: MALATYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Malatya Büyükşehire Genel Sekreter Atandı

CHP Malatya'da Ferdi Zeybek'i Anacak

Çarşı Merkez’de İlk Teslimatlar Temmuz’da Başlıyor!

BATTALGAZİ ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Selçuk Günaydın Çorumspor ile Anlaştı

13. Darende MİDİDER Pilav Şenliği Yapılıyor

Malatya'da Pikap Trene Çarptı, Can Kaybı Yok

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Yeni Malatyaspor Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörlüğüne Sinan Alkış Getirildi

Malatya'da 5 Bin 378 Sürücüye Ceza Kesildi

Yıldız: Ferdi başkanın ölümü bizi derinden üzdü

AVRUPA KOMİSYONU MART 2025 OTOMOTİV SEKTÖRÜ ENDÜSTRİYEL EYLEM PLANI ve OLASI ETKİLERİ

CHP'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

AK Parti’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Malatya Bayramlaştı

Haşim Karadağ Yeni Malatyaspor Başkanı Seçildi

Yeni Malatyaspor'da Haşim Karadağ Dönemi Başlıyor

Yeni Malatyaspor'da Murat Uçkun'da Veda Etti

12 Yaşındaki Çocuk Karakaya'da Boğuldu

Erkenek Eski Tüneli de Ulaşıma Açıldı
