Yılmaz: Vatandaş İnim İnim İnler Hale Geldi
Siyaset, 12 Mart 2022 15:19İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" açıklamasına tepki göstererek "Sizin döneminizde vatandaş inim inim inler hale geldi" dedi.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, "Sayın AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin açıklamasını üzülerek ve gülerek okudum. Böyle bir açıklama mı olur. Ne demek bizim dönemimizde "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik" demek.. Sizin döneminizde vatandaşın ezilmesini bırakın inim inim inler hale geldi. İnsanlar evine ekmek, yağ , şeker götüremez hale geldi. Bugün çıkın çarşı, pazar ve markete vatandaş artık meyveyi, sebzeyi kısacası gıdayı tane tane sayarak alır hale geldi. Milyonlarca insan işsiz ,aşsız yarınının nasıl olacağını bilmeden Allah'a emanet halde evine gider hale geldi. Sayın Eski Bakanımız Bülent Tüfenkci diyor ki, Hızlı artan girdi fiyatlarına rağmen Türkiye ekonomisi 2021 yılında yüzde 11 gibi bir büyüme yakaladı. Sayın Tüfenkci size göre Türkiye % 11 büyümüşte peki vatandaşın geliri acaba büyümüş mü ? Türkiye'de büyüyen sadece 5'li çete olan müteahhitler, Havuz Medyası , Sahipleri ve AKP Yandaşlarıdır. Bu ülkede ve Malatya'da sizin dönemiz de büyüyen tek şey AKP yandaşları ve sizlersiniz... Malesef Türkiye'de devasa büyüyen Sizlerin aile eşraflarınızın, akrabalarınızın, dostlarınızın, Siyasi ve Ticari ortaklarınızın banka hesapları ve mal varlıklarıdır. Bu ülkede şu an ezilmeyen, yokluk ve sıkıntı çekmeyen AKP'nin oluşturduğu belli bir zümredir" diye konuştu.
Başkan Hakan Yılmaz, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 2021 yılı değerlendirmesinde tüm sosyal yardım programlarından faydalanan hane sayısının 6 milyonu bulduğunu söylemişti. 2022 Mart ayı itibarıyla bu sayı çok daha fazla artmıştır. Sayın Milletvekili Bülent Tüfenkci'ye soruyorum Sayın bakan 6 milyon haneye yardım yapılıyor diyor. Sadece 2021 yılı baz alındığında 6 milyon haneyi ve her hane'de ortalama 4 kişinin yaşadığını baz alırsak bu oran 24 milyon kişiyi bulur. Demek ki sadece 2021 Yılında bu ülkenin Dörtte Birinden fazlası sosyal yardımlarla yaşamak zorunda.. Sayın Tüfenkci bumudur vatandaşı ezdirmemek. Sizin döneminizde bırakın ezdirmemeyi milletin üzerinden silindir gibi geçtiniz ve ezdiniz. Elbet İYİ Parti ve vatandaş bunun hesabını en kısa zamanda yapılacak bir seçimde size sandıkta soracaktır. Biz İYİ Parti olarak sizin döneminizde yapılan tüm haksızlıkları , hukuksuzlukları , hırsızlıkları , milletin ve gençlerin çalınan hayallerinin hesabını elbetteki soracağız. Sizin anlayışınız 5'li Müteahhiti ve yandaşları yaşat ki bizler yaşayalım saltanat sürelim anlayışıdır. Siz bu anlayıs ile ülkeyi yönettiniz. Bizlerde Allah'ın izni ile MİLLETİ YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN anlayışı ile Ülkeyi yönetmeye talibiz" ifadelerini kullandı.
Siyaset, 12 Mart 2022 15:19
Yorumlar (0)
Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Ali Bakan'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Kurum: Bu Yıl 79 Bin Konut ve İşyerini Teslim Edeceğiz

Elazığspor'a 23 Milyon Lira Toplandı

Sadıkoğlu: Yatırımcılarımızı Kaybediyoruz

Bakan Kurum Doğanşehir Belediyesine Desteği Açıkladı

Hak-İş, 1 Mayıs'ı Basın Açıklamasıyla Kutladı

Malatya'da 1 Mayıs Kutlanıyor

Yakınca Deprem Konutlarının Fiyatı Belli Oldu

Kocası tarafından öldürülen Kadın Darende'de Toprağa Verildi

TGC Seçimini Vahap Munyar’ın Listesi Kazandı

Ali Bakan Tedavi Altına Alındı

Malatya'da Ozon tedavisi uygulanmaya başlandı

5 Çocuklu Eşini Öldüren Koca Tutuklandı

Yeşilyurt Belediyesi Cambaz Mithat'ı Getiriyor

MASKİ 6.3 Milyarlık Altyapı Yatırımı Yapıyor

BAŞKAN TAŞKIN: TALEPLERİ SAHADA DİNLİYORUZ

Geçit: Yeşilyurt'u Hemşerilerimizle Birlikte Yönetiyoruz

Vali Seddar Yavuz’un Trafik Haftası Mesajı

YENİCE MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı
