8 Mart'ta Otoparklar ve Parkmetre Bayanlara Ücretsiz Olacak
Gündem, 07 Mart 2022 08:21Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KÜLTÜR A.Ş. tarafından işletilen otoparklardan bayan sürücüler 8 Mart Salı günü ücretsiz olarak faydalanacak.
Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KÜLTÜR A.Ş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak Atatürk Caddesi ile Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kapalı Otoparklarda bayan sürücülerden ücret almayacak. Bunun yanında parkmetre uygulamasının uygulandığı Beş Konaklar, Cezmi Kartay, Fuzuli, Milli Egemenlik, Niyazi Mısri, Sivas, Şehit Servet Aktaş, Turgut Temelli, Aslantepe ve Yeni Boztepe Caddeleri ile Leblebici, Şehit Fahri Koçyiğit, Şehit Selahattin Şener, Şire Pazarı, İyilik Sever, Karakaş, Hamigoğlu, Ömer Efendi ve Pınarönü Sokaklarındaki parkmetre uygulamasından da bayan sürücüler gün boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecekler.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için otoparkların bayanlara ücretsiz olarak hizmet vereceğini belirten KÜLTÜR A.Ş. Genel Müdürü Akif Özbildirici, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda bugüne özel olarak otoparklarımız ile parkmetre uygulama alanlarımızdan bayanlarımızı ücretsiz olarak faydalandırıyoruz. Aile kurumunun mihenk taşı olan kadınlarımıza yönelik olarak bugün Atatürk Caddesi ve Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kapalı Otoparklarımızdan ücret almayacağız. Ayrıca Parkmetre uygulaması yapılan Beş Konaklar, Cezmi Kartay, Fuzuli, Milli Egemenlik, Niyazi Mısri, Sivas, Şehit Servet Aktaş, Turgut Temelli, Aslantepe ve Yeni Boztepe caddeleri ile Leblebici, Şehit Fahri Koçyiğit, Şehit Selahattin Şener, Şire Pazarı, İyilik Sever, Karakaş, Hamikoğlu, Ömer Efendi ve Pınarönü sokaklarındaki Parkmetre uygulamasından gün boyu ücretsiz olarak faydalanacaklar. Bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
Gündem, 07 Mart 2022 08:21
Yorumlar (0)
MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü
TGK Basın Meslek Yasasını hazırladı
Bakan Murat Kurum'un artık Malatya'da bir caddesi var
Malatya’nın Baba Yiğitleri...
Malatya'da Kuru kayısı rekoltesi 100 bin tonu aşıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
