Kuzey Çevre Yoluna 100 Milyonluk Ödenek
Ekonomi, 11 Şubat 2022 08:42AK Parti Malatya milletvekili Ahmet Çakır, Malatyada 2 büyük yatırımın yapıldığına dikkat çekerek; Kuzey Kuşak Çevre Yolu ile ilgili yine 100 milyon civarında bir ödenek çıktı dedi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlenen 'Halk Günü'nde konuşan AK Parti Malatya milletvekili Ahmet Çakır, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmeye gayret ettiklerini söyledi. Çakır, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi Malatya'da da büyük yatırımlar, hizmetler, kalkınmalar, değişimler, sosyal yardımlar artarak devam ediyor" dedi.
AK Parti Malatya milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte, parti il binasında vatandaşlarla halk gününde bir araya geldi, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Sorun ve sıkıntıları dinlemeden önce bir değerlendirme yapan AK parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır; "Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz destekle ülkemizde olduğu gibi Malatya'da da büyük yatırımlar, hizmetler, kalkınmalar, değişimler, sosyal yardımlar artarak devam ediyor. Bizim anlayışımız, halkın içerinde olma , derdini sıkıntısını anlayabilmek, her şeyi çözmek mümkün mü tabi değil ama sahaya indiğimiz zaman sorun varsa çözüm bulmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız dahilinde bütün hemşerilerimizin sorunlarını çözmek istiyoruz. Ama sahamız büyük, Malatya genelinde ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bütün vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Sorun ve taleplerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle bu halk gününde sizlerle bir olmak talep ve dileklerini dinleme fırsatı buluyoruz" diye konuştu.
“2 ÖNEMLİ YATIRIM VAR”
2022 yılı yatırımlarının belli olduğunu ifade eden Çakır, "Malatya'mızı çok ilgilendiren iki yatırım var. Yaklaşık 700 milyon olarak tahmin edilen Malatya Adliye Sarayı başta olmak üzere birçok yatırım programı var. Kuzey Kuşak Çevre Yolu ile ilgili yine 100 milyon civarında bir ödenek çıktı. DSİ ile ilgili göletlerimiz yatırım programına alındı" şeklinde konuştu.
Ekonomi, 11 Şubat 2022 08:42
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor Menejerliğine Fatih İlek Getirildi

Malatya'da Makaron ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Malatya'da Yaralı leylek korumaya Alındı

Kamyonetle çarpışan Traktör Sürücüsü Öldü

Taşkın: Battalgazi'de 10 Taziye Evi Daha Yapacağız

Eşi tarafından Öldürülen Kadının Koruma İstediği Ortaya Çıktı

Yetimler Kervanı'ndan Geleneksel Aşure İkramı

'Oku-Yaz' Projesi İle Kitap Serüveni Başlıyor

Doç. Dr. Fatih Gönültaş Başhekim Olarak Atandı

Olimpik Açık Yüzme Havuzu Hizmete Açıldı

İkizce’de dört ayrı kavşak düzenlemesi yapılıyor

Malatya'da 24 Bin 275 Kişi İş Arıyor

ARSLANTEPE’DE BİYOARKEOLOJİ ÇALIŞTAYI

MASKİ’DEN OLUKLU’YA İÇME SUYU YATIRIMI

TÜRKİYE’DE VE ALMANYA’DA, MAAŞ VE ÜCRET DENGELERİ

Baskilliler Demiryoluna Karayolu Yapılmasını İstedi

Taşkın: 15 Temmuz Milletin Uyanık Kalma Melesidir

Geçit: 15 Temmuz Yazılan Bir Destandır

HAVALİMANI’NDA 74 BİN YOLCU UÇTU

Battalgazi Belediyesinden Bayrak Seferberliği

Vali Yavuz 15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri ile Buluştu

Malatya Arapgir'li Aşık Yoksuli...

Eren: Tüm Türkü Severleri Arguvan'a Bekliyoruz

Malatya'da FETÖ Operasyonu

GAZETECİ KERİM HOŞFİKİRER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Zeynel Abidin Vakfı'nda Aşure Etkinliği Düzenlendi

Vali Yavuz: Depremin ardından Ayağa Kalktık

Başkan Er: 15 Temmuz Şanlı Bir Direnişin Adıdır

Darende Yıkılhan’da Binlerce Kişi Halaylarla Buluştu

Samanköy Konteyner Kent'te Cinayet

Dünyanın Gençleri Darende’de Buluştu

17. Arguvan Türkü Festivali Programı Belli Oldu

Yeni Malatyaspor Cafer Aydın'la Sözleşme İmzaladı

TGS, Malatya’da gazetecilere haklarını anlattı!

TSYD'nin Ağabeyi Kerim Hoşfikirer'i Kaybettik

Özel: Malatya'da 75 Bin Kişi Hala Konteynır da Yaşıyor

Ali Kapısı Derneği Aşure Etkinliği Düzenledi

Vali Yavuz: Malatya'da 120 Bin ve İşyeri Yapıyoruz

Sadıkoğlu: Nefes kredisinde limit artırılmalı
