Malatya Heyetinden 4 bakana ziyaret
Siyaset, 27 Şubat 2020 13:56AK Parti Malatya Milletvekilleri ve belediye başkanları 4 bakanı ziyaret ederek, deprem sonrası yaraların sarılmasına ilişkin çalışma ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.
Elazığ’da 24 ocakta yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde Malatya'nın en çok etkilenen ilçeleri olan Pütürge,Doğanyol ,Kale ve Battalgazi ilçe Belediye Başkanları, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile birlikte Ankara’ya çıkartma yapıp, deprem anında da yanında oldukları için ve deprem sonrası bu ilçelerde yapılması gerekenleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve kültür ve turizm bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamlarında ziyaret edip Deprem sonrası yapılacaklar hakkında projeler sundular.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Kale Belediye Başkanı Murat Koca toplantılara katılıp ilçeleri için deprem sonrasında yapılması gerekenler ve hazırladıkları projeleri Bakanlara sundular.
AK Parti Malatya Milletvekilleri ve belediye başkanları 4 bakanı ziyaret ederek, deprem sonrası yaraların sarılmasına ilişkin çalışma ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulundular.
AK Parti Malatya Heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettiler. Heyet, ayrıca TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u da ziyaret etti.
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile Battalgazi, Kale, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yaptıkları ziyarette deprem sonrası çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve yürütülecek çalışmalar hakkında destek istendi.
Milletvekilleri Çalık, Çakır ve Kahtalı beraberinde Battalgazi, Kale, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek, deprem sonrası verilen destekler için teşekkür edip, yeni çalışmalar hakkında istişarede bulundular.
Milletvekili Çalık beraberinde Battalgazi, Kale, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları ile birlikte
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yaptıkları ziyarette ise depremden zarar gören okullarla ilgili değerlendirmelerde bulunup, talepleri ilettiler.
AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyeleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci ile AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı heyetteki Battalgazi, Kale, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u u ziyaret edere, yatırım ve projelere ilişkin talepleri ilettiler.
Milletvekili Çalık beraberinde Battalgazi, Kale, Pütürge ve Doğanyol Belediye Başkanları ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u ziyaret ederek, bu ilçelerde yapılacak olan TOKİ konutları ile ilgili olarak istişarede bulunuldu ve talepler aktarıldı.
Ziyaretlerle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Milletvekili Çalık, “Milletvekillerimiz ile birlikte İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk ve Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, hem deprem sonrası verilen destekler için teşekkür ettik, hem de deprem sonrası yaraların sarılması adına yapılacak çalışmalar hakkında taleplerimizi iletip, istişarelerde bulunduk. Malatya’mız adına çok yararlı ziyaretler oldu. Vatandaşlarımızın, Malatyalıların taleplerini her zaman ve her koşulda takip ediyoruz. Sayın bakanlarımıza verdikleri destek ve katkılar için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.


Siyaset, 27 Şubat 2020 13:56
Yorumlar (0)
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular devam ediyor
İnönü Üniversitesinde Hedef; Araştırma Üniversitesi Olmak
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Yapay Zekâ Tartışıldı
Malatya'da 10 Ocak Gazeteciler Günü Paneli
TGK: 10 Ocak Gerçek Anlamda Basın Bayramı Olmalıdır
Gazeteciler Cemiyetinden Emniyet Müdürü'ne Ziyaret
Malatya’da Kar Mesaisi: 22 Üst Geçit Yayalar İçin Güvenli Hale Getirildi
TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ne başvurular başlıyor
Malatya'da Okullar Bir Gün Tatil Edildi
Başkan Sami Er, Kızı Berna Nur'un Nikahını Kıydı
Yeşilyurt'ta Öğrenciler Müzeleri Gezdi
Yusuf Efe Ataş, Futsal Millî Takımına Çağrıldı
Yavuz: Sarıkamış Şehitlerini Rahmetle Anıyoruz
Ağbaba: Bu Seçimleri Kazanarak Sizi Yıkmak İstiyoruz
Yeşilyurtspor, Kilis'ten Puansız Dönüyor: 1-0
Battalgazi Belediyespor Farklı Kazandı: 3-0
Dalaman Malatyalılar Derneği Başkanlığına Demirhan Seçildi
Malatya Atmalılar Derneği 'Federasyon' Önerdi
Malatya’da inşa çalışmalarında sona gelindi
Kahtalı ve Ergün Ailelerinin Mutlu Günü
Ziraat Odaları Başkanları CHP'yi Ziyaret Etti
Malatya'da Sahte Alkol Ele Geçirildi
AK Partinin Terörsüz Türkiye Raporunu Babacan Yazdı
Trenin Çarptığı Buğrahan Kurtarılamadı
Banazı’da eski bir köy odası
DOĞANŞEHİR'DE TARİHİ ESER OPERASYONU
Darende Ağılbaşı'nda Konutlar Teslim Edildi
Pütürge Doğanyol Vakfı'ndan Firmaları Ziyaret
