Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlarla Sivas'ta Toplandı
Gündem, 18 Ekim 2021 13:53Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Yeşilyurt Mahalle Muhtarları Eğitim ve İstişare Toplantısı Sivasta düzenlendi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürleri, Muhtar Dernek Başkanları ve Mahalle Muhtarlarının katıldığı eğitim ve istişare toplantısında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri ele alınıp, ilçedeki sorunlar ve çözüm yolları detaylı bir şekilde konuşuldu.
Yeşilyurt Belediyesinin hizmetlerinin yanı sıra kamu ve kurumların yatırımlarının vatandaşlara ulaştırılması aşamasında köprü vaziyeti görmeleri nedeniyle stresli bir çalışma hayatına sahip mahalle muhtarlarının moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla gerçekleşen iki günlük Sivas programında 2021 yılında Yeşilyurt’ta hayata geçen yatırımlar ve 2022 yılı planlamaları üzerine fikir alış verişinde bulunuldu.
Sivas’taki programın verimli geçtiğini ifade eden Mahalle Muhtarları, Yeşilyurt Belediyesi ile aralarındaki uyumlu ve koordinasyonlu çalışmanın her geçen gün daha da güçlendiğini ifade edip, katkılarından dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.
Yeşilyurt’ta ki muhtarlarla hem kendi mahallelerinde hem de periyodik olarak gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelerek onların talep, öneri ve şikâyetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mahalle Muhtarlarıyla aralarındaki iletişim ve diyalogu bu tür programla daha güçlü hale getirip, vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet ulaştırdıklarını söyledi.
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Sivas’ta düzenlenen programda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, geleceğin Yeşilyurt’unu inşa ederken muhtarlardan ciddi destekler aldıklarını söyledi.
Mahalle Muhtarları istişare toplantısından sonra Sivas’taki tarihi ve kültürel mekanları da gezdiler.
Gündem, 18 Ekim 2021 13:53
Yorumlar (0)

Gani Şavata'nın 'Sürgün' Filmi Uluslararası Ödül Aldı

Hani Malatya Buğday Pazarını Yapmıştı...

'Depremler Sonrasında Malatya 6 Ay Geri Kaldı'

Çakır: Malatya Daha Planlı Olarak İnşa Edilebilirdi

Eğlence Tırı Doğanşehir'de çocukları sevindirdi

Yıldız: Üreticiye dönüm başına 10 bin lira destek verilsin

Veli Ağbaba 19 Mayıs için Pinhani'yi Getiriyor

CHP Kadın Kolları Anneler Gününü Kutladı

Yeşilyurt Aile Şenlikleri Yoğun İlgi Gördü

Doğanşehir'de 3 Bin Konut Yapılıyor

Orduzu Çınar Park ile Pınarbaşı Parkı Birleştiriliyor

Veli Ağbaba'dan 19 Mayıs'ta Konser Sözü

Battalgazi Voleybol Takımı Galibiyetle Başladı

'Çölyak Haftası' Dolayısıyla Seminer Düzenlendi

TSKB’den Malatya sanayisine pozitif yaklaşım

Yeşilyurt Belediyesi İlk Taziye Evi Temelini Attı

YEŞİLYURT AİLE ŞENLİKLERİ 10 MAYIS’TA YAPILIYOR

Yakınca Ardıçtepe Konut İhalesi Yapıldı

Gaziantep Malatyalılar Derneğinden Malatya'ya Ziyaret

Kılıç: Organizede Fabrikalar Kapanıyor

Yıldız: İnönü Caddesi Ranta Kurban Edilemez

Yeşilyurtspor'un Şampiyonluğu Tescillendi

MORMAŞ Üretime Hız Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anneler Günü’ Konseri İlgi Gördü!

Ankara'da Medya Konferansı Düzenleniyor

MASKİ Doğanşehir'de Altyapıyı Yeniliyor

Malatya'da 10 Yıla Hükümlü Şahıs Yakalandı

Yaşlı Şahıs Mikser Kurbanı Oldu

Vali Yavuz: Malatya geride kalmadı, bugün birçok ili geride bıraktık

Av. Yaşar Eren Vefat Etti

'Çarşı'da Yapılan Hata İnönü Caddesinde Yapılmasın'

Ali Bakan Görevine Dönmeye Hazırlanıyor

Yeşilyurt’ta ‘Mini Dünya Kupası’ Heyecanı!

Yeşilyurt'ta ‘Anneler Günü’ Konseri

Nikah Sarayında Özel Tarih Yoğunluğu

Evlendirme Dairesinde ‘05.05.2025’ Trafiği

Yeşilyurt Belediyesi 250 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıttı

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Nurettin Soykan'ı Rahmetle Anıyoruz
