YEŞİLYURT ZAFER KOŞUSU, BEYLERDERESİ MİLLET BAHÇESİNDE DÜZENLENECEK
Spor, 12 Ağustos 2021 06:35Yeşilyurt Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu İl Temsilciliği tarafından 29 Ağustos Pazar günü saat 10:00da Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesi Alanında Yeşilyurt Zafer Koşusu düzenlenecek.

30 Ağustos Zafer Bayramının 99.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Yeşilyurt Zafer Koşusuna katılmak isteyenler,27 Ağustos Cuma gününe kadar www.yesilyurtbel.tr adresi üzerinden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bölümüne başvurularını yapabilecekler. Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, Yeşilyurt Zafer Koşusuna tüm sporseverleri davet etti.
Yeşilyurt’un sportif kimliğini ön plana çıkartıp, her yaştan vatandaşı spora teşvik etmek amacıyla başlattıkları hizmetlere bir yenisini daha ekleyeceklerini ifade eden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatlarıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Atletizm Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğiyle 30 Ağustos Zafer Bayramının 99.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 29 Ağustos Pazar günü saat 10:00’da Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde Yeşilyurt Zafer Koşusunu düzenleyeceğiz. Her yaştan vatandaşımızın katılabileceği yarışmaların ardından birinci olana 3 Bin TL, ikinci olan 2.500 TL., üçüncü olana 2 Bin TL, dördüncü olana 1.500 TL., beşinci olana ise Bin TL. para ödülünün yanı sıra çeşitli hediyeler takdim edeceğiz. Koşuya katılmak isteyenler, en geç 27 Ağustos Cuma gününe kadar 444 8 9 10 nolu Çağrı Merkezimiz üzerinden 4776-4778 dahili numarayı arayarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzden detaylı bilgiler alıp, kayıtlarını yaptırabilirler. Koşunun düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Atletizm Federasyonu İl Temsilciliğine teşekkürlerimizi sunarken, koşuya katılacak tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
Spor, 12 Ağustos 2021 06:35
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
