Başkan Gevrek: Önce Birlik Olmalıyız
Spor, 24 Mayıs 2021 06:02Yeni Malayaspor Başkanı Adil Gevrek, İstanbulda Malatyalı kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret ederek güçlü ve Süper Ligde kalıcı Yeni Malatyaspor için kolları sıvadı. Başkan Gevrek önce bir ve beraber olmalıyız, ondan sonra güçlü Yeni Malatyaspor için gerekenler zaten yapılır dedi.

Yeni Malatyaspor’un geçen sezon başında yaşadığı sıkıntıları yeniden yaşamaması için tüm Malatyalıların bir ve beraber olması gerektiğini belirten Başkan Adil Gevrek Yenimalatya’ya özel açıklamalarda bulundu. Başkan Gevrek “12 Haziran’da mali kongremizi yapacağız. Görevde bulunduğumuz dönemin hesaplarını görüşeceğiz, yeni dönemin bütçesini belirleyeceğiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Ancak önemli olan Yeni Malatyaspor camiası olarak bütünleşmektir, bir araya gelmektir. Yeni Malatyaspor’un süper ligde kalıcı olması için birlik şarttır. Geçen sezon başında yapılanların olmamasını istiyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen bu takım ligde kaldı” diye konuştu.
Geçen sezon başında sponsorluk anlaşmaları engellenen, kulübün gelirsiz kalması için yapılan çalışmalar nedeniyle zor durumda bırakılmak istenen ve bazı çıkar çevrelerince istifaya Yeni Malatyaspor Yönetimi tüm engellemelere rağmen bir sezonu geride bıraktı. Süper ligde kalan Yeni Malatyaspor’da bunun kalıcı olması içinde Başkan Adil Gevrek İstanbul’da bulunan iş adamları ve Malatyalı dernek ve vakıfları ziyaret etmeye başladı.
Yeni Malatyaspor’un transfer haberlerinden önce birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek “transferler yapılır, kadro da kurulur. Ancak önemli olan Yeni Malatyaspor camiasının bir ve beraber olmasıdır. Geçen yıl yaşadıklarımıza sizler şahitsiniz. Bunlar olmasın, hesap mı istiyorsunuz, Haziran’da Mali kongremiz yapılacak, orada hesabı veririz. Geleceği planlayabiliriz. Ama birlik olmak zorundayız, ben tüm kuruluşları ziyaret etmeye çalışıyorum. İşadamlarımıza, kanaat önderlerimize ulaşarak onlarla görüşüyorum, Yeni Malatyaspor markasını güçlü kılmak adına ziyaretlere devam edeceğim. Malatya’da da ziyaretlerde bulunacağız. Bu şehir sahip çıktığında, birlik olduğunda yapılamayacak iş yoktur” diye konuştu.
“YENİ MALATYASPOR’DA HER ŞEYİ KONUŞABİLİRİZ”
Yeni Malatyaspor’un geleceği konusunda her türlü görüş ve öneriye açık olduklarını da ifade eden Başkan Gevrek “bir araya gelince her şeyi konuşabiliriz, Yönetim konusunu da konuşabiliriz, bütçeyi de, yapılanları da yapılmayanları da konuşmalıyız. Eleştiri elbette olacak, ama iftira atmakla bir yere varılamaz. Bizimde eksikliklerimiz olmuştur, yanlışlarımız vardır ama çok güzel işlerde yaptığımıza inanıyoruz. Bakınız tüm alehte davranışlara rağmen bu takım ligde kalmayı başarmıştır. Bundan sonra yaşadıklarımızı bir daha yaşamak istemiyoruz. Yeni Malatyaspor’un geleceği için her türlü kararı alabiliriz. Buna açığız ve netiz. Transfer konusunda çalışmalarımız var, görüşmeler yapıyoruz. Teknik direktörümüzle sözleşme imzaladık. Futbolcularımıza talip olan kulüpler var, bizimde izlediğimiz futbolcular var. Tüm bunlar olağan şeyler, bunlar kongre öncesinde elbette yapılacak işlerdir. Çok güzel işler daha yapılacaktır. O nedenle öncelikle biraya gelmemiz gerekmektedir. Malatya’nın tüm kurum ve kuruluşlarını Yeni Malatyaspor’un yanında görmek istiyoruz. Her kes elini taşın altına koymalıdır” ifadelerini kullandı.
Haber:Ümit Güntürk-Yeni Malatya Gazetesi
Spor, 24 Mayıs 2021 06:02
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
