Saadet Partisi'nden Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
Siyaset, 05 Nisan 2021 13:23Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Geçtiğimiz günlerde Kongre sürecini tamamlayan Malatya Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında" Elektrik Trafosu üretmektedir ve bu Sayın Erbakan'ın bizzat projelerinden bir tanesidir. Bir diğer projesi de Mimsan'dır, Vagon Onarım Fabrikasıdır. Darende Çimento Fabrikasıdır ve Hekimhan Paletleme tesisleri de sayın Erbakan döneminde planlanan projelerdir. Saadet Partisinin Cemiyetimize yapmış olduğu ziyareti anlamlı buluyorum. Köklü partilerimizden bir tanesidir. Malatya'ya hizmet vermiş Hemşerilerimiz Recai Kutan var. Oğuzhan Asiltürk var. Bu nedenle genç başkanımıza da ziyaretleri için teşekkür ediyor kendilerine de başarılar diliyorum" dedi.
Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı ise "Saygıdeğer 52 yıllık siyasi partinin temsilcisi olarak Geldiğimiz Malatya Gazeteciler Cemiyetine yapmış oldukları konfgreden dolayı hayırlı olsuna geldik. Kongrede görev alad değerli gazeteci arkadaşlarımızı ve Sayın Vahap Güner başkanımızı kutluyoruz. Tabi Basının içerisinde bulunduğu durumu gündeme getirmek şart. Basın Piyasa şartlarını, esnafın durumunu göz önüne seriyor ama kendi durumunu anlatmıyor, anlatamıyor. Basın ilan Kurumu eliyle yaklaşık 5 yıl önce başlatılan toplulaştırma ardından reklam gelirlerinin belirli bir noktaya getirilmesi suretiyle basınımız maalesef gün geçtikçe kan kaybediyor. Özellikle bu Pandemi süreci içerisinde hem halkımızın hem esnafımızın yaşamış olduğu ekonomik sıkıntı Basınımıza da yansıyor. Basın mensubu kardeşlerimizin bu zor günlerde yanlarında olmamız gerekir. Bu kongre sürecinde Kampanyayı başlatan 800 bin nüfuslu Malatya halkı evlerine iş yerlerine gazete almak suretiyle katkı yapmalılar. Bu süreçte yerel gazetelere sahip çıkarak basın mensuplarına destek olmalıyız. Herkesin bu kampanyaya destek vermesini rica ediyorum. Bu vesileyle yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.
Haber: Kayhan İNCEOĞLU
Siyaset, 05 Nisan 2021 13:23
Yorumlar (0)

Kale’de Otel Yapılacak Araziye El Koydular

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği

Yeşilyurt'ta Aile Şenlikleri Düzenlendi

Malatya'da Bir Zamanlar Esansçılar

Hekimhan'daki Dipsiz Göl Yaygın Basında

Erbakan: Malatya da Depremlerin Yaraları Sarılmadı

Yavuz: Deprem ülkemizin değişmez bir gerçeğidir

'Sanat Sokak'ta Etkinliği Düzenlendi

Kuluncak'dan Elazığ'a Doğalgaz Boru Hattı

Ahmet Taş'a Veda

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu

Yeşilyurt'ta Esrar Ele Geçirildi

Darende de İçme Suları Tehlike Saçıyor!

Malatya da Yaşlı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Ağbaba: Şire Pazarındaki Takas Yolsuzluktur

Doğanşehir Kaymakamı Deprem Konutlarını İnceledi

AK Parti 24 Yaşında

Milletvekili Sarıçiçek Yaylasını Gezdi

YILMAZOĞLU: MEMUR GEÇİNEMİYOR

Kaçak Hafriyat Dökülen Alanlar Temizleniyor

2’nci Ordu Komutanlığına Korgeneral Topaloğlu Atandı

Arapgir Belediyesi Arsalarını İhale ile Sattı
