Malatya'da Jandarma Asayiş Raporu

Asayiş, 22 Mart 2021 05:52

Malatya'da Jandarma bölgesinde hafta sonunda meydana gelen olaylar...

Malatya'da Jandarma Asayiş Raporu

AKÇADAĞ’DA RUHSATSIZ AV TÜFEĞİ

Akçadağ Karapınar Mahallesinde 19 Mart 2021 günü önleyici kolluk devriyesi esnasında İ.E. isimli şahsın üzerinde ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şahıs hakkında 944 TL idari yaptırım uygulandı.

DOĞANŞEHİR’ DE KASTEN YARALAMA

Doğanşehir Dedeyazı Mahallesinde 19 Mart 2021 günü R.S., H.Y., V.Y. ve S.A. isimli şahıslar ile Ö.Ç. ve H.B.Ç. isimli şahıslar arasında yol verme nedeni ile çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, şahıslar birbirlerini karşılıklı olarak hafif şekilde darp ettiler..

DOĞANŞEHİR’DE DİĞER KABAHATLER 

Doğanşehir Dedeyazı Mahallesinde, 19 Mart 2021 günü önleyici kolluk devriyesi esnasında 6 şahsın İçişleri Bakanlığının “Koronavirüs” tedbirleri kapsamındaki ilgili genelgeye aykırı davranarak “sosyal mesafe kuralını” ihlal ettikleri tespit edildi. Her bir şahıs hakkında 3.150 TL olmak üzere toplam 18.900 TL idariyaptırım uygulandı. .

HEKİMHAN’ DA KAYIP EŞYA

Hekimhan Mollaibrahim Mahallesinde 19 Mart 2021 günü O.A. isimli şahıs müracaatta bulunarak çalışmış olduğu şirkete ait olan 34 DLV 041 plakalı aracın ön plakasını kaybettiğini beyan ederek, kayıp plaka müracaatında bulundu.  

DOĞANŞEHİR’ DE KENDİNİ YARALARI

Doğanşehir Erkenek Mahallesinde 19 Mart 2021 günü M.A. isimli şahıs maket bıçağı ile silikon kestiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle maket bıçağının elinden kayarak sağ el işaret parmağını kesmesi sonucu, parmağından hafif şekilde yaralandı. mıştır.

YEŞİLYURT’ TA İŞ KAZASI

Yeşilyurt Fatih Mahallesinde 19 Mart 2021 günü 1.OSB’de faaliyet gösteren tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan R.Y. isimli şahıs fabrikada çalıştığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yaklaşık 2 metre yükseklikten düşerek hafif şekilde yaralandı.

YEŞİLYURT’ İNTİHARA TEŞEBBÜS

Yeşilyurt Fatih Mahallesinde 19 Mart 2021 günü Geçici Geri Gönderme Merkezinde barınan Suriye uyruklu H.S. (28)isimli şahıs kendisini asmak suretiyle intihara teşebbüs etti. Şahıs hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.  

PÜTÜRGE’DE HIRSIZLIK

Pütürge Ormaniçi Mahallesinde 19 Mart 2021 günü AFAD kurumuna ait olup C.B. isimli şahsın kullanımında bulunan konteynıra ait kapı, saç, termosifon ve diğer parçaların çalınması olayı ile ilgili olarak hırsızlık olayını gerçekleştiren C.A. ve H.Y. isimli şahıslar yönetimindeki kamyonet ile çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandılar. Şüpheli şahıslar ifadelerine müteakip karakoldan serbest bırakıldılar.

YEŞİLYURT’TA KABAHATLER

Yeşilyurt Dilek Mahallesinde, 20 Mart 2021 günü önleyici kolluk devriyesi esnasında 5şahsın İçişleri Bakanlığının “Koronavirüs” tedbirleri kapsamındaki ilgili genelgeye aykırı davranarak “sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği” tespit edilerek, her şahıs hakkında 3.469 TL Toplam 17.345 TL idariyaptırım uygulandı. .  

AKÇADAĞ’DA EVDEN HIRSIZLIK

Akçadağ  Ilıcak Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, S.E. isimli şahıs müracaata bulunarak kendisine ait bağ evinden bir adet piknik tüpü ve 26 Litre mazot çalındığını beyan ederek şikâyetçi oldu. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda olayı araştırmak üzere JASAT ve OYİT görevlendirilerek fail ya da faillerin yakalanması için tahkikata başlanıldı.

YEŞİLYURT’TA TEHDİT

Yeşilyurt  İkizce Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, Ş.U. isimli şahıs müracaata bulunarak güvenlik görevlisi olarak çalışmış olduğu BUDAKSAN ENERJİ firmasına ait şantiye sahasına gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerin girdiğini ve müdahale ettiğinde şahısların kendisini bıçak ile tehdit ettiğini beyan ederek şikâyetçi oldu.  

KALE’DE EVDEN HIRSIZLIK

 Kale Kıyıcak Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, M.S.A. isimli şahıs müracaata bulunarak kendisine ait evden 10 adet şark köşesi minderi ve 3 adet tül perdenin çalındığını beyan ederek şikayetçi oldu. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda olayı araştırmak üzere JASAT ve OYİT görevlendirilerek fail ya da faillerin yakalanması için tahkikata başlanıldı. .

ARGUVAN’DA TEHDİT

Arguvan  Tarlacık Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, V.Ç. isimli şahıs müracaatta bulunarak aralarında husumet bulunan A.A. isimli şahıs tarafından kendisine tehdit ve hakaret edildiğini beyan ederek şikâyetçi oldu.  

YEŞİLYURT’ TA İŞ KAZASI

  Yeşilyurt Şahnahan Mahallesinde 20 Mart 2021 günü Eksen İnşaat Ltd. Stı. de harita teknikeri olarak çalışan H.T.Ü. isimli şahıs ölçü vermek için çıktığı bir metre yükseklikten dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.   

HEKİMHAN’DA TEHDİT

 Hekimhan Girmana Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, Y.D. isimli şahıs müracaatta bulunarak aralarında M.A. isimli şahıs tarafından kendisine tehdit ve hakaret edildiğini beyan ederek şikâyetçi oldu.   

HEKİMHAN’DA KASTEN YARALAMA

  Hekimhan Girmana Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, S.Ö. isimli şahıs müracaatta bulunarak aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan M.A. isimli şahıs tarafından darp edildiğini beyan ederek şikâyetçi oldu.

AKÇADAĞ’DA KASTEN YARALAMA

Akçadağ  İkinciler Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, H.T. isimli şahıs müracaatta bulunarak aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan K.L. isimli şahıs tarafından tahra ile eline vurmak suretiyle yaralandığını beyan ederek şikâyetçi oldu.

 YAZIHAN’DA KORONA CEZASI

 Yazıhan Eğribük Mahallesinde, 20 Mart 2021 günü önleyici kolluk devriyesi esnasında 5şahsın İçişleri Bakanlığının “Koronavirüs” tedbirleri kapsamındaki ilgili genelgeye aykırı davranarak “sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği” tespit edildi. Yakalanan her şahısa3.469 TL, Toplam 10.407 TL idariyaptırım uygulandı.

 PÜTÜRGE’DE ZEHİRLENME

 Pütürge Bakımlı Mahallesinde, 21 Mart 2021 günü R.Ö. isimli şahıs kayısı bahçesinde ilaçlama yaptığı esnada ilaca maruz kalması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde zehirlendi.

ARAPGİR’DE KAÇAK AVCILAR

Arapgir’in Sinikli Mahallesinde, 21 Mart 2021 günü icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında 19 şahsın tesis içinde olta ile balık avladıkları tespit edildi. Şahıslar hakkında Su Ürünleri Kanununa muhalefet suçundan 545 TL (Toplam 10.355 TL)idari yaptırım uygulandı. Yazıhan’ın  Eğribük Mahallesinde, 20 Mart 2021 günü icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında 3 şahsın 50 adet olta ile balık avladıkları tespit edilerek şahıslar hakkında Su Ürünleri Kanununa muhalefet suçundan 2.500 TL Toplam 7.500 TLidari yaptırım cezası uygulandı.  

 Yeşilyurt’un Görgü Mahallesinde, 21 Mart 2021 günü Z.A. isimli şahıs 44 DD 994 plakalı traktörünü bahçeye park ettiği esnada freninin boşalması neticesinde traktörün arkasında bulunan M.A. isimli şahsa çarpması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı.

BATTALGAZİ’DE KABAHAT CEZASI

 Battalgazi Orduzu Mahallesinde, 21 Mart 2021 günü Tematik genel denetim esnasında yapılan kontrolde bir şahsın İçişleri Bakanlığının “Koronavirüs” tedbirleri kapsamındaki ilgili genelgeye aykırı davranarak “izolasyon tedbirlerine” uymadığı tespit edilerek şahıs hakkında 3.469 TL idari yaptırım uygulandı. mıştır.

YEŞİLYURT’TA KASTEN YARALAMA

 Yeşilyurt’un Sütlüce Mahallesinde, 21 Mart 2021 günü Mazlum F.Ç. isimli şahıs ile A.Ö. isimli şahıs yol verme meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucunda birbirlerini hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaraladı.

DOĞANŞEHİR’ DE TRAFİK KAZASI

Erkenek Mahallesinde 19 Mart 2021 günü, H.A. isimli şahıs yönetimindeki araç ile Malatya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmekte olan R.B. isimli şahsa çarparak yaralanmasına neden oldu.

BATTALGAZİ’ DE TRAFİK KAZASI

Karatepe Mahallesinde 20 Mart 2021 günü, R.Y. isimli şahıs yönetimindeki traktör ile mahalle yolunda seyir halindeyken direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atması sonucu meydana gelen kazada sürücü R.Y. ile yolcu olarak bulunan N.Y. isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandılar.

 

Asayiş, 22 Mart 2021 05:52

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
MGC: 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN

MGC: 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANKARA – SİVAS HIZLI TRENİ 1 YAŞINDA

ANKARA – SİVAS HIZLI TRENİ 1 YAŞINDA

AKILLI ULAŞIMDA HEDEF YERLİ VE MİLLİ ULAŞIM AĞI

AKILLI ULAŞIMDA HEDEF YERLİ VE MİLLİ ULAŞIM AĞI

TSO: Esnafımız 21 metrekareye terk edilmiş durumda

TSO: Esnafımız 21 metrekareye terk edilmiş durumda

İnönü Üniversitesinde “Bahara Merhaba Şenliği”

İnönü Üniversitesinde “Bahara Merhaba Şenliği”

Ebru Etkinliğiyle Madde Bağımlılığına Dikkat Çekildi

Ebru Etkinliğiyle Madde Bağımlılığına Dikkat Çekildi

Kampüste Bahar Dinletisi Gerçekleştirildi

Kampüste Bahar Dinletisi Gerçekleştirildi

SAMİ ER: Belediyelerde Tek Patron Halkımızdır

SAMİ ER: Belediyelerde Tek Patron Halkımızdır

Malatya'da 1 Mayıs Kutlandı

Malatya'da 1 Mayıs Kutlandı

MEGSAŞ Genel Müdürlüğüne Türksoy Atandı

MEGSAŞ Genel Müdürlüğüne Türksoy Atandı

MASKİ’Yİ BU HALE NASIL GETİRDİNİZ…

MASKİ’Yİ BU HALE NASIL GETİRDİNİZ…

Babacan: Çevre Yolu Elden Geçirilecek

Babacan: Çevre Yolu Elden Geçirilecek

LÖSEV’li çocuklar yeni yaşlarını DigiZoo’da kutladı

LÖSEV’li çocuklar yeni yaşlarını DigiZoo’da kutladı

TSO Yönetimi Tam Kadro Büyükşehir'i Ziyaret Etti

TSO Yönetimi Tam Kadro Büyükşehir'i Ziyaret Etti

EVCİL HAYVAN MAMASI DERNEĞİ (PETFA) KURULDU

EVCİL HAYVAN MAMASI DERNEĞİ (PETFA) KURULDU

Hasarlı Açıl İş Merkezinin balkonları Kesildi

Hasarlı Açıl İş Merkezinin balkonları Kesildi

AĞBABA; ORTA HASARLI BİNALARIN SÜRESİ UZATILMALI

AĞBABA; ORTA HASARLI BİNALARIN SÜRESİ UZATILMALI

Fırat EDAŞ Projelendirme  Standardı Göklere Taşıdı

Fırat EDAŞ Projelendirme Standardı Göklere Taşıdı

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Eğitimine Destek

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Eğitimine Destek

Vatandaşın Derdi, Vekillerimizin Bültenleri...

Vatandaşın Derdi, Vekillerimizin Bültenleri...

1 Mayıs Malatya'da Kutlanacak

1 Mayıs Malatya'da Kutlanacak

Sadıkoğlu:  Büyükşehir'in Borçları için Savcıları Göreve Davet Ediyoruz

Sadıkoğlu: Büyükşehir'in Borçları için Savcıları Göreve Davet Ediyoruz

İstanbul'da Arguvan Türküleri Ses Yarışması Yapıldı

İstanbul'da Arguvan Türküleri Ses Yarışması Yapıldı

Arguvan Eski Belediye Başkanı Şimşek Vefat Etti

Arguvan Eski Belediye Başkanı Şimşek Vefat Etti

Malatya Tabip Odası Başkanlığına Dr. Sezai Demirel Yeniden Seçildi

Malatya Tabip Odası Başkanlığına Dr. Sezai Demirel Yeniden Seçildi

59. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU SONA ERDİ

59. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU SONA ERDİ

11. Arguvan Türkü Günleri Konseri İlgi Gördü

11. Arguvan Türkü Günleri Konseri İlgi Gördü

'Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar' Konferans Bildirgesi yayınlandı

'Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar' Konferans Bildirgesi yayınlandı

Vali Ersin Yazıcı’dan Fabrikalara Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’dan Fabrikalara Ziyaret

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

TGC Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

AĞBABA: TAKSİT TAKSİT SANKİ LÜTUFTA BULUNUYORLAR

AĞBABA: TAKSİT TAKSİT SANKİ LÜTUFTA BULUNUYORLAR

Cömertoğlu Muhtarlarla Bir araya Geldi

Cömertoğlu Muhtarlarla Bir araya Geldi

Kayısıda İşçi Yevmiyesi 670 Lira Olarak Belirlendi

Kayısıda İşçi Yevmiyesi 670 Lira Olarak Belirlendi

Arguvanlılar Derneğinde Kitap Söyleşisi

Arguvanlılar Derneğinde Kitap Söyleşisi

'Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar' Konferansı Yoğun İlgi Gördü

'Gazeteciliğin Dönüşümü ve Arayışlar' Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Doğanşehir Belediyesi de 42 Milyon Borçlu Çıktı

Doğanşehir Belediyesi de 42 Milyon Borçlu Çıktı

Malatya'da Mücbir Sebep 3 Ay Daha Uzatıldı

Malatya'da Mücbir Sebep 3 Ay Daha Uzatıldı

CHP Büyükşehir Belediyesinin Borçlarının İncelenmesini İstedi

CHP Büyükşehir Belediyesinin Borçlarının İncelenmesini İstedi

1950 Yılının Malatya'sı...

1950 Yılının Malatya'sı...

Tüfenkci : Çarşı inşaatlarına hız verilecek

Tüfenkci : Çarşı inşaatlarına hız verilecek