BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAR MESAİSİNE DEVAM EDİYOR
Gündem, 19 Ocak 2021 00:30Malatya Büyükşehir Belediyesi, kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalarına devam eden Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesine bağlı ekipler, özellikle kırsal bölgelerde vatandaşların zorluk yaşamaması için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bir yandan kırsalda ulaşıma kapanan mahalle yollarını hummalı bir şekilde açık tutan ekipler, diğer bir yandan şehir merkezinde, yaya üst geçit, park, kaldırım gibi sık kullanılan yerleri de temizliyor.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı karla mücadele ekipleri, Malatya merkezde kaldırım, yaya üst geçitler ve merdivenleri, çocuk parkları ve yürüyüş alanları, ana arter, ara yollar ve ilçe bağlantı yollarında kar temizleme çalışmalarını 800 personel ve 400 araçla sürdürüyor. Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler ayrıca Pütürge ilçesi Tepehan Mahallesi, Doğanyol ilçesi Gevheruşağı ve Yeşilköy Mahalleleri, Battalgazi İlçesi Gülümuşağı, Aşağıkoru, Beypınarı ve Uzundere Mahalleleri ile birlikte Akçadağ İlçesi Harunuşağı Mahallesi’nde kapanan mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarını tamamladı. Pütürge İlçesi Tepehan Mahalle Muhtarı Ekrem Şenatlı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Başkanlığı ekiplerinin kar yağışının başlamasıyla birlikte sabah saatlerine kadar ekiplerin temizleme ve yol açma çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet Mert, kar yağışından dolayı vatandaşların müsterih olmaları konusunda uyarıda bulundu. Mehmet Mert, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 ayaktayız. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ekiplerimiz büyük bir özveriyle hızlı bir şekilde kar temizleme ve yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar kar yağışından dolayı 631 mahallede ulaşım sorunu çözüldü. 167 mahallemizde de kar küreme, tuzlama ve yol açma çalışması tamamlandı.” dedi.
Gündem, 19 Ocak 2021 00:30
Yorumlar (0)

'Göğe Yazılmış Son' Kısa Film Malatya'da Çekildi

BATTALGAZİ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Dijital Dönüşüm Teknolojiden Geçiyor

İkizce ve Orduzu Yeni Alt Merkezler Olacak

İkizce ve Orduzu Yeni Alt Merkezler Olacak

Malatyalı Çağrı Avcu, Uluslararası Başarıya Ortak Oldu

Milli Boksör Hatice Akbaş, Sporcularla Buluştu

Yıldız: Demir Gidiyor Hekimhan Bakıyor

Ali Bakan'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Kurum: Bu Yıl 79 Bin Konut ve İşyerini Teslim Edeceğiz

Elazığspor'a 23 Milyon Lira Toplandı

Sadıkoğlu: Yatırımcılarımızı Kaybediyoruz

Bakan Kurum Doğanşehir Belediyesine Desteği Açıkladı

Hak-İş, 1 Mayıs'ı Basın Açıklamasıyla Kutladı

Malatya'da 1 Mayıs Kutlanıyor

Yakınca Deprem Konutlarının Fiyatı Belli Oldu

Kocası tarafından öldürülen Kadın Darende'de Toprağa Verildi

TGC Seçimini Vahap Munyar’ın Listesi Kazandı

Ali Bakan Tedavi Altına Alındı

Malatya'da Ozon tedavisi uygulanmaya başlandı

5 Çocuklu Eşini Öldüren Koca Tutuklandı

Yeşilyurt Belediyesi Cambaz Mithat'ı Getiriyor

MASKİ 6.3 Milyarlık Altyapı Yatırımı Yapıyor

BAŞKAN TAŞKIN: TALEPLERİ SAHADA DİNLİYORUZ

Geçit: Yeşilyurt'u Hemşerilerimizle Birlikte Yönetiyoruz

Vali Seddar Yavuz’un Trafik Haftası Mesajı

YENİCE MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9
