Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına Erkan Sağlam seçildi
Bizden Haberler, 13 Şubat 2020 08:25Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulu kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulu Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesinde gerçekleştirildi. Yapılan yoklamanın ardından divan kurulunun seçimine geçildi. Mehmet Abdioğulları’nın başkanlığını yaptığı divanın katipliğini Mesut Ekici ve Yasin Pehlivangil yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi. Yeni dönemin bütçesinin üyeler tarafından onaylanmasıyla seçime geçildi.
BAŞKAN SAĞLAM GÜVEN TAZELEDİ
Tek listenin verildiği kongrede mevcut Başkan Erkan Sağlam katılan üyelerin tamamının oylarını alarak güven tazeledi. Erkan Sağlam başkanlığındaki yönetim kurulunda Ramazan Aydemir, Hasan Okçu, Fatma Çakır, Tamer Yiğit, Fatih Öztürk ve Mehmet Saka’nın isimleri bulunurken, disiplin kurulu; Alibey Aydın, Mehmet Yaylıoğlu, Erdoğan Çay, Denetleme Kurulu; Ahmet Arabacı, M.Atilla Coşkun ve Mehmet Akın’dan oluştu. Üst Kurul delegeleri arasında ise Erkan Sağlam, Ahmet Arabacı, Mehmet Saka, Ramazan Aydemir isimleri yer aldı.
‘BUGÜNE KADAR YAPTIKLARIMIZ ORTADA’
Seçimin ardından Başkan Sağlam üyelere seslendi. Sözlerine kongreye katılan herkese teşekkür ederek başlayan Başkan Erkan Sağlam, “2017 yılında geldiğimiz bu görevimizde çok güzel anlara şahit olduk. Faaliyet raporumuzda yaptığımız çalışmalar anlatıldı. Cemiyet konağımızdan tutunda birlik beraberlik içinde yaptığımız etkinliklerimiz gerçekten çok zevkli ve güzel oldu. 10 Ocak Gazeteciler Gününde Manşetlerle Kütahya adlı sergimiz herkesin büyük beğenisini kazanmıştır. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada…” dedi.
‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’
Seçimden güven tazeleyerek çıkan Başkan Sağlam önümüzdeki dönemde neler yapacaklarını da anlattı. Sağlam, “Yeni dönemde önceliğimiz eğitimler olacak. Fotoğraf, iletişim, haber yazma gibi birçok eğitim ve seminer gerçekleştireceğiz. Farklı illerde yer alan gazetelere geziler düzenleyeceğiz. Gazetelerimizle olan istişare toplantılarımızı sıklaştıracağız. Yeni dönemde ailelerle birlikte sosyal faaliyetler yapacağız. Kurum yöneticileriyle basın mensuplarımızı daha sık bir araya getireceğiz. İlçe gezilerimizi sıklaştıracağız. Abone reklam ile ilgili yönetim kurulumuzla birlikte görüşmelerimizi artıracağız. Cemiyet binamızı daha kullanışlı bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Resmi ilanların artırılması için çalışmaya devam edeceğiz. Haftalık gazetelerimizin sorunları ile ilgili başlattığımız çalışmaları sürdürerek çözüme kavuşturacağız. Gazetecilerimizin ev sahibi olması için yaptığımız girişimlerimizi sonuçlandıracağız. En önemlisi de birlik beraberliğimizi daha da güçlendirmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
GAZETECİLER CEMİYETİNDEN
BİRLİKTELİK TABLOSU
Başkan Sağlam’ın konuşması sonrası dilek ve temenniler kısmına geçildi. Cemiyet üyelerinin yeni yönetimden olan isteklerini iletmesinin ardından Kütahya Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında görev yapan gazeteciler aile fotoğrafı çektirerek, birliktelik örneği gösterdi.
Haber: Gazi Emet Gazetesi
Bizden Haberler, 13 Şubat 2020 08:25
Yorumlar (0)

Kayısı Esnafları Yeni Şire Pazarında Bir Araya Getiriliyor

Yıldız: Muhtarlar yerel demokrasinin temelidir

Malatya'da Kayısı İhracatı Durdu

Arguvan Belediyesi Konut Yapıyor

Cübbeli Ahmet Hoca: Malatya'ya Sohbet Yeri Yapacağım

AĞBABA: KÜRECİK’İ DERHAL KAPATIN

MİDİDER 13 Temmuz'da Yapılacak Pilav Şenliğine Hazırlanıyor

Cübbeli Ahmet Hoca Malatya'da Cami Açılışına Katıldı

Fetiye'de Malatyalılar Gecesi Düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Yeşiltepe Eski Camii’nin açılışı Yapıldı

BAŞKAN ER LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VERDİ

Malatya'da LGS Sınavına 9 Bin 770 Öğrenci katılacak

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

CHP MALATYA ÖRGÜTÜ FERDİ ZEYREK'İ ANDI

Karadağ: 200 Milyon Kaynağımız Hazır

Bugün Seçim Olsa Malatya'da Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

Malatya'da Yeni Yapılar Kent Belleğini Yok Ediyor

Yeni Malatyaspor 50 Bin Üye Hedefliyor

Cübbeli Ahmet Hoca Kuluncak'da Cami Açılışı Yapacak

BAŞKAN ER: MALATYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Malatya Büyükşehire Genel Sekreter Atandı

CHP Malatya'da Ferdi Zeybek'i Anacak

Çarşı Merkez’de İlk Teslimatlar Temmuz’da Başlıyor!

BATTALGAZİ ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Selçuk Günaydın Çorumspor ile Anlaştı

13. Darende MİDİDER Pilav Şenliği Yapılıyor

Malatya'da Pikap Trene Çarptı, Can Kaybı Yok

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Yeni Malatyaspor Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörlüğüne Sinan Alkış Getirildi

Malatya'da 5 Bin 378 Sürücüye Ceza Kesildi

Yıldız: Ferdi başkanın ölümü bizi derinden üzdü

AVRUPA KOMİSYONU MART 2025 OTOMOTİV SEKTÖRÜ ENDÜSTRİYEL EYLEM PLANI ve OLASI ETKİLERİ

CHP'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

AK Parti’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Malatya Bayramlaştı

Haşim Karadağ Yeni Malatyaspor Başkanı Seçildi
