GÜDER: 'MALATYA TİCARET BORSASI KAYISININ SAHİBİDİR'
Ekonomi, 06 Ocak 2021 02:33Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcanı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Başkan Güder, Malatyamızın can damarı Malatya Ticaret Borsası, Kayısımızın sahibidir dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Battalgazi Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile istişareye önem verdiklerini dile getiren Başkan Güder, lisanslı depoculuğun önemine vurgu yaparak, Malatya kayısısının hak ettiği değeri lisanslı depoculuk ile gördüğünün altını çizdi. Başkan Güder’in yatırım ve çalışmalarıyla Battalgazi’nin ciddi anlamda cazibe merkezine dönüştüğünü ifade eden Başkan Özcan ise Battalgazi Belediyesi ile sürekli istişare içinde olduklarını vurguladı.
ÖZCAN: “ZİYARETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, “Malumunuz 24 Ocak depreminde Battalgazi’miz en çok hasar alan ilçelerin başında yer alıyordu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bir taraftan ilçe için yatırımlarını hayata geçirirken, diğer yandan da depremzede ailelerin konutlarının teslim edilmesi için yoğun çaba ve mesai ortaya koyuyor. Başkanımız imar ile ilgili çok güzel çalışmalara imza attı. Başkanımızın yatırım ve çalışmalarıyla Battalgazi’miz ciddi anlamda cazibe merkezine döndü. Bugün ki ziyarette beni ziyadesiyle memnun etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” Şeklinde konuştu.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “MTB’NİN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”
Malatya Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerinin altını çizen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, şunları söyledi: “Pandemiden dolayı başkanımızı ziyaret bugün nasip oldu. Malatya Ticaret Borsası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kayısı üzerine önemli girişimlerde bulunuyorlar. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Malatya’ya kazandırılan Lisanslı Depoculuk, kayısımıza büyük değer katarak, marka haline getirdi. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÜDER: “LİSANSLI DEPOCULUK KAYISININ DEĞERİNİ ARTTIRDI”
Lisanslı depoculuk uygulamasının Kayısı’nın değerine değer kattığının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, şunları söyledi: “Bugün AK Parti İlçe Başkanımız ile birlikte Malatya Ticaret Borsamıza ziyarette bulunduk. Malatya Ticaret Borsası, Malatya’nın can damarıdır ve başkanımız kayısının değer kazanması noktasında ciddi çalışmalar yaptılar. Borsamız özellikle ekonomik anlamda Malatya’da önemli bir kuruluştur. Kayısı’nın başkenti Malatya’dır. Sahibi ise Ticaret Borsamızdır. Malatya değince ilk akıla kayısı gelmektedir. Lisanslı depoculuk kayısının değeri için büyük önem arz etmektedir. Bir depomuz Malatya’da şuan faaliyete ve diğer depomuzda yakın zamanda faaliyete girecek. Özellikle tüm Malatya’nın arzuladığı ve yıllardır üzerinde durduğumuz TMO tarafından kayısının alınması bizlerin hayaliydi. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerinde amacı buradaki ürün çeşidini arttırmak. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde bu konuda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah görevlerimizin sonunda bulunduğumuz makamlarda hoş bir seda bırakabiliyorsak, ne mutlu bizlere. Başkanımıza çalışmalarına başarılar diliyoruz” dedi.
Ekonomi, 06 Ocak 2021 02:33
Yorumlar (0)

Kocası tarafından öldürülen Kadın Darende'de Toprağa Verildi

TGC Seçimini Vahap Munyar’ın Listesi Kazandı

Ali Bakan Tedavi Altına Alındı

Malatya'da Ozon tedavisi uygulanmaya başlandı

5 Çocuklu Eşini Öldüren Koca Tutuklandı

Yeşilyurt Belediyesi Cambaz Mithat'ı Getiriyor

MASKİ 6.3 Milyarlık Altyapı Yatırımı Yapıyor

BAŞKAN TAŞKIN: TALEPLERİ SAHADA DİNLİYORUZ

Geçit: Yeşilyurt'u Hemşerilerimizle Birlikte Yönetiyoruz

Vali Seddar Yavuz’un Trafik Haftası Mesajı

YENİCE MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı
