Süper Masa 100 bin talebe cevap verdi
Ekonomi, 25 Eylul 2020 17:52Malatya Büyükşehir Belediyesi Süper Hizmet Masası, son 9 aylık süreçte toplam 100 bin 537 kişiye başta rehberlik olmak üzere çeşitli konularda hizmet vermeye devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Süper Hizmet Masası, Büyükşehir Belediyesine gelen vatandaşların güler yüzle ilk karşılandığı ve sorunlarının ve isteklerinin dinlendiği ve ilgili Daire Başkanlıklarına yönlendirildiği Belediyenin gülen yüzü olarak dikkat çekiyor.
Verdiği hizmetlerle vatandaşların memnuniyetini kazanan Süper Hizmet Masası geçtiğimiz 9 aylık süreç içerisinde toplamda 100 bin 537 vatandaşa hizmet verdi.
Büyükşehir Belediyesi zemin katında vatandaşlara hizmet veren Süper Hizmet Masası sorumlusu Hüseyin Yalçın yoğun bir tempoyla vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek şu bilgileri verdi. Yalçın, “Ön büro hizmetlerinin verildiği Süper Hizmet Masasında vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme ve rehberlik hizmetinin yanında adres güncelleme işlemleri, numarataj ve sicil işlemleri, dilekçe yazımının yanında vatandaşlarımızdan gelen istek ve taleplerde personellerimiz tarafından işleme alınmaktadır.
Ön büro hizmetinin verildiği Süper Hizmet Masasında 9 aylık süre içerisinde 63 bin 859 bilgilendirme, 11 bin 481 adres güncelleme ve numarataj, 17 bin 727 sicil, 2 bin 767 genel tahakkuk işlemi ile 3 bin 749 okuma yazma bilmeyen vatandaşımız için dilekçe yazılarak vatandaşlarımıza yardımcı olunmuştur.
Ayrıca vatandaşlarımızdan alınan istek, dilek ve talep dilekçeleri ilgili daire başkanlıklarına iletilerek yardımcı olunmaktadır” şeklinde konuştu.
Süper Hizmet Masasında verilen hizmetlerden dolayı işlerini kolay ve hızlı bir şekilde halleden vatandaşlar, güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Ekonomi, 25 Eylul 2020 17:52
Yorumlar (0)

NEFES KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI

BATTALGAZİ’DE MAHALLE YOLLARI YENİLENİYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR'DA ORHAN BARMAN DÖNEMİ

Esen: Dönüşüm için teşvikler genişletilmeli

Malatya'da Kuru Kayısı İhracatı İlk Kez Düştü

Süper Lig ve 1. Lig maçlarına kimlik kartıyla girilebilecek

Polis Bir Kadını Dolandırılmaktan Kurtardı

AK Parti Meclis Grup Toplantısı Yapıldı

2. Ligin ve 3. Ligin Fikstür Çekimi Yapıldı

Yeni Malatyaspor'da 'Kara Para' Aklama İddiası

Yeni Malatyaspor Kongresinin İptali İçin Dava Açıldı

Gevrek '100 Milyon Dolarlık Kara Para' İddiasını Komik Buldu

TÜRKİYE YÜKSEK HIZLI TRENİ SEVDİ

Eksi 11 Derecede Kayısı Ağaçlarını Bu Basit Yöntemle Kurtardı

Ulaştırma Bakanlığı Yıldıztepe'ye Verici Kule Yapacak

Darende de Kara Leylek Kurtarma Operasyonu

Malatya da Geleceğin Doktorları Mezun Oldu

Malatya'da Dağ Keçileri Sürü Halinde Görüldü

Malatya Şehidini Karşıladı

Sadıkoğlu: Nefes kredisi, nefes aldırmalı

'ÇEŞİTLİLİK İÇİNDE BİRLİK' PROJESİ ARAPGİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehit Olan Asker Sayısı 12'ye Yükseldi!

Şehit Ailesine Ziyaretler Yapıldı

Malatya'da 2 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

5 Kahraman Askerimiz Şehit Oldu

Malatyalı Milletvekili Emir Sahneden Düştü

Büyükşehir Belediyesi Muharrem İftarı Verdi

Yeşilyurt'ta ‘Anne-Çocuk Okuma Grupları’ Projesi

Büyükşehir Belediyesi Kapalı Sulama Tesisi Yapıyor

Yeşilyurt Belediyesi İmar değişikliklerini Kabul Etti

Akçadağ'a 25 Yataklı Hastane Yapılıyor

Yeni Malatyaspor 'Geçmiş' Dönemleri Yargıya Taşıyacak

Koçyiğit: 200 Milyon Kaynağın Olmadığını Fark Ettik

Bayraktar: Malatya'nın Elektrik Şebekesini Yenileyeceğiz

Baraj, gölet ve sulama tesislerinde suya girilmesi yasaklandı

Çilesiz Semt Pazarına Kütüphane Kurulacak

MASKİ: İçme suyuyla Tarla ve Bahçe Sulanamaz

Gevrek: FIFA dosyalarını çözülecek noktaya getirdik

Başkan Karadağ, Adil Gevrek ile Görüşmesini Anlattı
