ARAPGİRDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Gündem, 17 Eylul 2020 00:26Arapgir Belediyesi, yaz sezonunda başlattığı yol bakım çalışmaları kapsamında Hezenek Mahallesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
İlçede asfalt ve kilitli parke taşı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, “Vatandaşımızın sorunsuz ve kaliteli bir yaşam sürdürebilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi.
Arapgir Belediyesi olarak asfalt hizmetlerinin ilçenin her köşesinde yoğun bir şekilde devam ettiğini bildiren Cömertoğlu, ekiplerin Arapgir’in değişik yerlerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti. Hezenek Mahallesi’nde 2 kilometre civarında sathi asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Cömertoğlu, "Bu mahallemizde hummalı bir asfalt çalışmamız var. Alt yapıları yeniledikten sonra yıpranmış asfaltları ise yeniliyoruz. Böylece mahallemizin yol sorununu çözmüş olacağız" diye konuştu.
Belediye olarak Hezenek Mahallesi’nin ihtiyaçlarını tespit ederek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturduklarını dile getiren Cömertoğlu, "Diğer hizmetlerin de zamanında ve kaliteli yapılabilmesi için yolların kullanılabilir olması çok önemli. Şuan Büyükşehir Belediyesi ve Arapgir Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün mahallelerimizin eksikliklerini yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok hassas bir şekilde çalışarak hepsini de çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Bu konuda son derece ciddi çalışıyoruz. Arapgir sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt ve parke hizmetini de götüreceğiz. Arapgir’de asfaltlanmamış yol ve sokak bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
Gündem, 17 Eylul 2020 00:26
Yorumlar (0)
MAGİNDER Gazetecilerin Basın bayramını kutladı
Ziraat Odaları TMO'nun Kayısı alımı yapmasını bekliyor
Malatya da Er ve Baran Ailelerinin mutlu günü
Kale de 'Turna Balığı' Yarışması yoğun ilgi gördü
TGK Basın Meslek Yasasını hazırladı
Bakan Murat Kurum'un artık Malatya'da bir caddesi var
Malatya’nın Baba Yiğitleri...
Malatya'da Kuru kayısı rekoltesi 100 bin tonu aşıyor
Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ) Toplantısı Ankara’da tamamlandı
İngiltere'den Arapgir'e geldi, otel satın aldı
33 Yıl önce Özal'ı Yılın Devlet Adamı seçtiğimiz binada bir Malatyalı
ALTIN BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!
13. Arguvan Türkü günleri konseri büyük ilgi gördü
Malatyalı iş insanı İbrahim Güngör vefat etti
Yeşilyurtspor, Çorluspor ile final oynayacak: 3-4
Efsane Başkan Nurettin Soykan'ı rahmetle anıyoruz
Malatya’da güzel gelişmeler yaşanıyor...
Beydağı Kayak Merkezi olur muydu?
Türkocağı Başkanından 23 Nisan da, MGC'ne Anlamlı hediye
TGK’dan, medya sektörünün sorunları ve çözüm önerileri!
Ali Haydar Bozkurt Malatya içinde bir hayal kurmaz mı?
Malatya Kernek Parkına Teleferik Geliyor
Türkiye’nin Milyarder İş Adamı Malatyalılar!
Meyvecilik Arazisi Artık Büyükşehir'in
BBC WORLD MALATYA'DA, ONAR KÖYÜ’NDE…
Vali Yavuz: Malatya'ya Bu Yıl 700 Bin Turist Bekliyoruz
Veli Ağbaba: Samimilerse Kürecik Üssünü Kapatsınlar
'Yapay zeka gazetecilerin yerini alamaz'
Malatya'da 5 Torbacı Daha Yakalandı
Alkış: Gaziantep’e Malatyalı Yatırımcılar Gidiyor
Milletvekili Babacan Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
Zafer Partisi İl Yönetimi MGC'ni Ziyaret Etti
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Evi Açtı
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenledi
Malatya Sonsöz Gazetesi 26. Yaşını Kutladı
Basın İş Kolunda Medya-İş Liderliğini Korudu
TGC Gazetecinin Güvenliği Panelini düzenliyor
TGC’nin düzenlediği toplantıda işsizlik krizi tartışıldı
Gazeteciler Cemiyeti 80. Yaşında
