3.Ligde Malatyayı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz
Spor, 07 Eylul 2020 17:562020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F. 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu yapılırken, seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Kulüp Başkanlığına seçildi.

GENEL KURUL, BEYLERDERESİ ŞELALE SOSYAL TESİSLERİNDE YAPILDI
Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yeşilyurt Belediyesine ait Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde sosyal mesafe kuralları altında gerçekleştirildi.
Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Şahin Özer, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve kulüp delegelerinin katılımıyla yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının Divan Başkanlığını Dursun Cumali Sucu yaparken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yeni yönetimin seçimi yapıldı.
YENİ BAŞKAN MUZAFFER ÇELİK OLDU
Seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi, gizli oylama usulüne göre yapılan seçimlerin ardından Kulüp Başkanlığına seçildi.
Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor; İbrahim Civan, Halil İbrahim Uzun, Engin Yetiş, Alper Turgut, Cengiz Maden, Furkan Budak, Selami Demir, Mehmet Volkan Polat, Mesut Kalı, Yakup Palta, Mesut Arıkan, Kasım Durmaz, Erdal Aytoğan ve Abdurrahman Bilge.
“3.LİGDE ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ”
T.F.F. 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un yeni sezonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmesi için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik, “ Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığını şahsıma layık gören Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık iki ay önce bu görevi teslim almıştım ancak pandemiden dolayı resmi olarak başkanlığa bugün itibariyle kulüp delegelerimizin oyları neticesinde başlamış bulunmaktayım. Bu iki aylık sürede kulübümüzü hedefe taşıyacak 21 futbolcuyla anlaştık, kulübün geçmiş bütün borçlarını kapatıp, anlaştığımız tüm futbolcuların peşinat ödemelerini yaptık. Kulübümüze yeni bir otobüs kazandırıp, sekiz firmayla sponsorluk sözleşmesi imzaladık.Gedik mahallesindeki tesisimizi hazır hale getirip, Mollakasım mahallesinde atıl durumda bulunan futbol sahasında bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni sezonun dördüncü haftasından sonra maçlarımızı burada oynayabileceğiz. Bu süreçte içeride ki iki maçımızı Yeni Malatyaspor stadında oynamak için Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Sayın Adil Gevrek’ten haber bekliyoruz. Daha önce Yeşilyurt Belediyemiz Yeni Malatyaspor’a nasıl destek olduysa, Yeni Malataspor Kulübümüzün de bu süreçte ki iki maçta stadyumu bize tahsis edeceklerinden şüphemiz yoktur. Genel Kurulumuzun Malatya’mıza ve Yeşilyurt’umuza hayırlar getirmesini temenni ederim. İnşallah yeni sezonda hep birlikte el ele vererek takımımızı hak ettiği konuma ulaştıracağız. Yeşilyurt Belediyespor, tüm Malatyalıların takımıdır, bizlerde kentimizi ve ilçemizi başarıyla temsil edecek, gururlandıracak sonuçların altına imza atacak, her mücadelesinde taraftarlarımızı keyiflendirecek bir takım oluşturmak adına çok yoğun çalışıyoruz. Hedefimiz; Malatya’mızı 3.Ligde en güzel şekilde temsil edip, üst sıralarda yer almaktır. Tüm Malatyalıların ve sporseverlerin verecekleri desteklerle birlikte inşallah 3.Ligde arzu ettiğimiz noktalara ulaşırız. Yeni sezonun tüm takımlarımıza hâyırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
Spor, 07 Eylul 2020 17:56
Yorumlar (0)

'Çarşı'da Yapılan Hata İnönü Caddesinde Yapılmasın'

Ali Bakan Görevine Dönmeye Hazırlanıyor

Yeşilyurt’ta ‘Mini Dünya Kupası’ Heyecanı!

Yeşilyurt'ta ‘Anneler Günü’ Konseri

Nikah Sarayında Özel Tarih Yoğunluğu

Evlendirme Dairesinde ‘05.05.2025’ Trafiği

Yeşilyurt Belediyesi 250 Bin Adet Sebze Fidesi Dağıttı

AB ülkeleri ücret ortalaması 3.155 Euro, Türkiye'de 873 Euro

Nurettin Soykan'ı Rahmetle Anıyoruz

Yeşilyurtspor'un TFF Kararı Merak Konusu Oldu

Malatya'nın İhracatı Düştü

Malatya'nın İhracatı Düştü

Malatya'ya Özel Trafik Eylem Planı Çağrısı

Malatya'da 100 Bin 416 konut ve işyerinin inşaatı sürüyor

Malatya Çarşısı Görünmeye Başladı

Cambaz Mithat ‘Yetenek Sirkiniz’ Gösterisi İlgi Gördü

Yeni Malatyaspor Darma Dağın: 10-1

Ankara Darendeliler Derneğinde Şairle Söyleşi

BATTALGAZİ KENDİ ÜRETTİĞİ ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞİYOR

Gürsoy: Özgür Özel'e Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Elazığspor Play Off oynamaya hak kazandı

Elazığspor Play Off oynamaya hak kazandı

'Göğe Yazılmış Son' Kısa Film Malatya'da Çekildi

BATTALGAZİ’DE DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Dijital Dönüşüm Teknolojiden Geçiyor

İkizce ve Orduzu Yeni Alt Merkezler Olacak

İkizce ve Orduzu Yeni Alt Merkezler Olacak

Malatyalı Çağrı Avcu, Uluslararası Başarıya Ortak Oldu

Milli Boksör Hatice Akbaş, Sporcularla Buluştu

Yıldız: Demir Gidiyor Hekimhan Bakıyor

Ali Bakan'ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor

Kurum: Bu Yıl 79 Bin Konut ve İşyerini Teslim Edeceğiz

Elazığspor'a 23 Milyon Lira Toplandı

Sadıkoğlu: Yatırımcılarımızı Kaybediyoruz

Bakan Kurum Doğanşehir Belediyesine Desteği Açıkladı

Hak-İş, 1 Mayıs'ı Basın Açıklamasıyla Kutladı

Malatya'da 1 Mayıs Kutlanıyor

Yakınca Deprem Konutlarının Fiyatı Belli Oldu

Kocası tarafından öldürülen Kadın Darende'de Toprağa Verildi
