Vakıflar'dan TSO'ya ziyaret
Ekonomi, 19 Ağustos 2020 06:10VakıfBank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TSO Başkanı Sadıkoğlu, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) olarak, Malatya’ya VakıfBank Bölge Müdürlüğü’nün kurulması için yoğun çaba gösterdik. 31 Ekim 2019 tarihinde 'Malatya İş Dünyası Buluşması' için odamıza gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a talebimizi bizzat ilettik. Banka yetkilileri ile görüşmeler yaptık. En nihayetinde ilimiz bir bölge müdürlüğü daha kazandı. VakıfBank Malatya Bölge Müdürlüğü’nün kurulması bizi mutlu etmiştir. VakıfBank bölge müdürlüğünün açılması, üyelerimizin bankanın sunduğu kredilere daha rahat erişilebilirliği açısından önem arz ediyor. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a, VakıfBank Genel Müdürü Sayın Abdi Serdar Üstünsalih’e ve emeği geçen siyasilerimize Malatya’mız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
SADIKOĞLU: BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN KURULUM AŞAMASINDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
VakıfBank Bölge Müdürü Osman Tırpan’a ziyareti için teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, bölge müdürlüğünün kurulum aşamasında MTSO olarak destek olmaya hazır olduklarını söyledi. İş dünyasının her daim bankacılık sektörüne ihtiyacı olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak yatırım yapıyor ve ürettiğimiz ürünleri ihraç ediyoruz. İlimizin ve ülkemizin istihdam sayısını arttırıyoruz. Bunları yaparken öncelikle öz kaynaklar ve daha sonra da finans kurumlarından istifade ediyoruz. Bu açıdan baktığımızda banka, sanayi ve ekonomi üçgeninin sağlam olması gerektiğini düşünüyoruz. İlimizde bir kamu bankasının daha bölge müdürlüğünün olması sanayicimizin ekonomisi için önemli bir gelişme. Özellikle içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte kamu bankalarının iş dünyasının yanında olduğuna bizzat şahit olduk. Bu anlamda kamu bankalarının ilimizde bölge müdürlüğü açmasının önemli olduğunu addediyoruz. Öte yandan, açılan bölge müdürlüğü Malatya’mız için de yeni bir iş kapısı anlamı taşıyor. VakıfBank Bölge Müdürü Sayın Osman Tırpan Bey’e ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle her daim yakın temas halinde olacağız. Bölge müdürlüğünün kurulum aşamasında bize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu kendisine ifade ettik. Görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
TIRPAN: MALATYA’MIZ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALARDA TSO İLE PAYDAŞ OLACAĞIZ
Bölge müdürlüğünün 20 Temmuz 2020 tarihi itibariyle tam olarak faaliyete geçtiğini ifade eden VakıfBank Malatya Bölge Müdürü Osman Tırpan da şunları söyledi; “Bölge müdürlüğümüze Malatya ile birlikte Elazığ, Adıyaman ve Tunceli illeri bağlı. İnşallah Malatya’mıza ve bölgemize ekonomik anlamda katkılar sunacağız. Fiziki olarak kurulum aşamamız hala devam ediyor. Sayın Oğuzhan Başkanımıza ev sahipliği için teşekkür ediyorum. İnşallah Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte Malatya’mız için önemli çalışmalarda paydaş olacağız”
Ekonomi, 19 Ağustos 2020 06:10
Yorumlar (0)

Kocası tarafından öldürülen Kadın Darende'de Toprağa Verildi

TGC Seçimini Vahap Munyar’ın Listesi Kazandı

Ali Bakan Tedavi Altına Alındı

Malatya'da Ozon tedavisi uygulanmaya başlandı

5 Çocuklu Eşini Öldüren Koca Tutuklandı

Yeşilyurt Belediyesi Cambaz Mithat'ı Getiriyor

MASKİ 6.3 Milyarlık Altyapı Yatırımı Yapıyor

BAŞKAN TAŞKIN: TALEPLERİ SAHADA DİNLİYORUZ

Geçit: Yeşilyurt'u Hemşerilerimizle Birlikte Yönetiyoruz

Vali Seddar Yavuz’un Trafik Haftası Mesajı

YENİCE MAHALLESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENİYOR

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı
