Ana Caddelerde yol çizgileri yenilendi
Ekonomi, 16 Ağustos 2020 06:22Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde can ve mal kayıplarının yaşanmaması, yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

Malatya’da yaşanan trafik sorunlarını en aza indirmek, emniyetli, konforlu ve sağlıklı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla yol açma ve genişletme çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi bir yandan da açılan ve genişletilen bu yolların daha emniyetli olması için yol çizgi çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Malatya merkez başta olmak üzere, ilçe ve kırsal mahallelerde de çizgi çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmaları sürücüleri ve yayaları memnun ediyor.
Çalışmalar trafik akışının az olduğu saatlerde yapılıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yol ve yol emniyetine büyük önem verdiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin ulaşım problemlerini asgari seviyelere düşürmek için çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları ve yasalardaki sorumluluklarımız çerçevesinde can ve mal emniyetini muhafaza ederken trafik kazalarının önüne geçmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Çalışmalarımızı özellik trafik akışının azaldığı gece saatlerinde yoğunlaştırarak bitirme gayretindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında, Sağlık, İnderesi, İpek, Eşref Bitlis ve Hastane caddesindeki yol çizgi çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımızın devam ettiği cadde ve sokaklar ise, Çatyol, Fevzi Çakmak, Göztepe, Kavak, Yeşilçam, Yusuf Özal caddeleri ile Asım Orhan Barut ve Şehit Hikmet Özdemir sokağı. Bu çalışmalarımızın Malatya’mıza ve sürücülerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ekonomi, 16 Ağustos 2020 06:22
Yorumlar (0)

Yeni Malatyaspor'a Yazık Oluyor: 0-8

Yeni Şire Pazarı'ndaki 70 İşyerinin Kurası Çekiliyor

Metruk evde piknik tüpü patladı, yangın çıktı

Vali Yavuz'dan Damlataş Mağarası Talimatı

Akçadağ'daki Damlataş Mağarası'na Ne Oldu?

İş Adamı Yaptırdığı Okulu Ziyaret Etti

İş Adamı Sabri Günata Yaşlı Bakım Evi Yaptıracak

Yeşilyurtspor 5 Futbolcuyla Kadrosunu Güçlendirdi

Yazıhan Ovası Malatya'yı Doyuracak

Malatyalı Girişimcinin Projesi Avrupa’da Kabul Edildi

Malatya'da Feci Kaza: 4 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da İnşaat Ustaları dernek Kurdu

Doğanşehir'de Kırsal Konutlar Teslim Ediliyor

Yeni Malatyaspor'a 6 Puan Silme Cezası

Hekimhan'da 110 Adet Konut Kura İle Satılacak

Yeni Evlenen Çiftlere Eşya Desteği Verildi

'Sanatın İzinde' el sanatları sergisi açıldı

Büyükşehir Kaynarca'ya Spor Tesisi Yapıyor

AKSA MÜDÜRÜ GÜNGÖR ATEŞ ARAPGİR’İ ZİYARET ETTİ

Vali Yavuz Cemevi Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kale’de Otel Yapılacak Araziye El Koydular

Hasan Basri Karataş Vefat Etti

Karakaya'dan Malatya'ya İçme Suyu Arayışı

Bursaspor Maçı Malatya'da Oynanacak

Battalgazili Muhtarlar Sorunlarını Anlattı

Konak'ta Hasar Alan Köprü Onarıldı

Yeşiltepe ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ İle Şenlendi

Saray Mahallesi Saray Çarşısı Olurken

Sarıgül: Malatya Basını 2.5 Yıldır Konteynırda Çalışıyor

Vali Yavuz Kırsal Mahalle Muhtarlarını Bilgilendirdi

Malatya Depremden Sonra Ekonomi Depremi de Yaşadı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Başkan Geçit: Yeşilyurt'ta Kırsalın Çehresi Değişiyor

Babacan: Komisyon da şehit yakınları ve Gazileri Dinledik

Sarıgül: CHP güneşinin Malatya’dan doğduğunu görüyorum"

Büyükşehir Nikah Ücretini 250 Liraya İndirdi

Tehlike Yaratan Beton Mikseri Emniyete Çekildi

ZAFER BAYRAMI AYAK TENİSİ TURNUVASI

Battalgazi Belediyesi’nden Ailelere Kırtasiye Desteği
