YEŞİLYURT, MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Yaşam, 28 Nisan 2020 16:41Yeşilyurta modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için ilçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni caddelerle modern kent olma yönünde ilerliyor. Başkan Çınar, Belediye olarak çalışmalarımızı belirli bir plan ve çalışma programı dâhilinde yapıyoruz. Hep birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız. diye konuştu.

Yeşilyurt’a modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için ilçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni caddelerle modern kent olma yönünde ilerliyor. Başkan Çınar, “Belediye olarak çalışmalarımızı belirli bir plan ve çalışma programı dâhilinde yapıyoruz. Hep birlikte çok daha iyi hizmetler yapacağız.” diye konuştu.
YENİ AÇILAN VE GENİŞLETİLEN CADDELERLE TRAFİK AKIŞI RAHATLIYOR
Yeşilyurt’un daha modern bir kent kimliğine sahip olması için her alanda çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi yeni açılan ve genişletilen caddelerle trafik akışının rahatlaması yönünde yoğun bir çaba sarf ediyor.
BAŞKAN ÇINAR, YOL BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Yapılan çalışmalarda estetik ve kaliteye önem verildiğini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bostanbaşı ve Tecde mahallelerinin farklı caddelerinde devam eden yol bakım, tamirat ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinden bilgiler aldı.
“MODERN BİR KENT OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”
Yeşilyurt’un modern bir kent kimliğine sahip olması adına çalışmalarına yoğunluk verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, araç ve yaya trafiğini rahatlatmak için yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda iyileştirme çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Tek hedeflerinin Yeşilyurt’ta ki yaşam seviyesini artırmak olduğunu hatırlatan Başkan Çınar, kentlerin gelişiminde yolların önemli olduğunu ifade ederken, yapılan çalışmalar ile trafik yoğunluğunun azaltılması ve Yeşilyurt’un daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi.
“HEDEFİMİZ; YEŞİLYURT’UN YAŞAM STANDARTINI YÜKSELTMEK”
Yeşilyurt’a kazandırılan yeni cadde ve sokakların trafik akışının rahatlatılmasında büyük katkı sağladığını, estetik yönden ilçeye güzel bir görünüm kazandırdığını da ifade eden Başkan Çınar, Yeşilyurt’un yaşam kalitesinin yükseltilerek sağlıklı ve çağdaş bir yapıya kavuşturmak, geleceğin Yeşilyurt’unu oluşturma yolunda önemli adımlar atıldığının söyledi.
Yaşam, 28 Nisan 2020 16:41
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
