Engelli Bireylere Yönelik Resim Kursu
Kültür & Sanat, 17 Mayıs 2025 22:30Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı Kernek Vahap Küçük Külliyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde engelli bireylere yönelik çeşitli alanlarda kurslar veriliyor. Kurslara katılım sağlayan öğrenciler, bir yandan kaliteli vakit geçirirken bir yandan da sosyalleşme adına önemli adımlar kat ediyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Belediyecilik adına farkındalığı artıran çalışmalara imza atıyor. Engelli bireyleri topluma kazandırmak ve onların sosyal yaşamlarına katkıda bulunmak amacıyla Engelli Koordinasyon Merkezinde engelli bireyler için çeşitli kurslar düzenliyor. Ayrıca kursa katılan her öğrenciye, aldıkları eğitimler doğrultusunda sertifikalar da veriliyor.
Engelliler Koordinasyon Merkezinde rağbet edilen kurslardan biri de resim kursu. Burada ahşap yakma, boyama, karakalem gibi birçok resim tekniğini öğrenen öğrenciler, zamanlarını güzel bir şekilde değerlendirme fırsatı yakalıyor.
Resim kursuna geldiğinden dolayı mutlu oluğunu ifade eden öğrenci Eray Kartal, “Resim kursuna geliyorum ve burayı çok seviyorum. Resim kursundaki çalışmalarım gayet güzel gidiyor. Kurstaki arkadaşlarımızla eğlenceli vakit geçirme imkânı da buluyorum” dedi.
Resim kursunda güzel vakit geçirdiğini belirten öğrenci Semra Berk, “Engelliler Koordinasyon Merkezinde bilgisayar, el sanatları, halı, muhasebe gibi birçok kurs var. Ben resim kursuna gelmeyi tercih ettim. Ayrıca kurs hocalarımızı da çok seviyorum çünkü onlarda beni çok seviyorlar. Sabah kalkar kalmaz resim kursuma geliyorum. Burada ahşap yakma, boyama gibi sanatlar öğreniyorum” dedi.

Kültür & Sanat, 17 Mayıs 2025 22:30
Yorumlar (0)
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Aile Mentorları Tarih Yolculuğunda Buluştu
Vali Yavuz’un 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Küba'da sivrisinek ısırıklarından 33 kişi öldü
Kurum: Kahramanmaraş yeniden ayağa kalkıyor
Ölmeztoprak: Malatya'nın Sorunlarının Takipçisiyiz
Ağbaba: İşyerleri Teslim Edilmeden Mücbir Sebep Bitirilemez
Başkan Sami Er: Bizim Gizli Ajandamız Yok
'Deprem komşuluk ilişkilerini zedeledi'
Öğrencilere Satranç Turnuvası düzenlendi
MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK KADEM’İ ZİYARET ETTİ
