Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ni Mimsan Isıtacak
Ekonomi, 21 Nisan 2025 06:02Malatya'da markalaşan ve Isıtma sektörünün köklü sanayi kuruluşlarından Mimsan, ileri teknoloji kazan çözümleri ile Türkiye’nin prestijli projelerine konfor sunmaya devam ediyor. Son olarak, Kahramanmaraş 400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ısıtma konforu da Mimsan’a emanet edildi. Projede kullanılan MGS serisi üç geçişli skoç tip sıcak su kazanları, yüzde 95’e varan yüksek yanma verimi ile hem ekonomik ısınma sağlıyor hem de düşük emisyon değerleriyle karbon salımını azaltarak, ısıtanın çevre üzerindeki olumsuz etkilerini minimuma indiriyor.

6 Şubat depremlerinin ardından şehrin sağlık altyapısını güçlendirmek amacıyla inşa edilen Kahramanmaraş 400 Yataklı Devlet Hastanesi faaliyete geçti. 55 bin 755 metrekare alan üzerine depreme dayanıklı ağır çelik yapı tekniğiyle inşa edilen hastanede; 86 poliklinik, 12 ameliyathane, 12 yeni doğan yoğun bakım olmak üzere toplam 81 yoğun bakım yatağı, anjiyo ünitesi, fizik tedavi ve diyaliz gibi birçok özellikli birim bulunuyor.
Kahramanmaraş 400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ısıtma konforu, Mimsan’ın MGS serisi üç geçişli skoç tip sıcak su kazanı ile sağladı. Hastane’nin ısıtmasında her biri 3.010.000 Kcal/h olan 4 adet gaz yakıtlı MGS sıcak su kazanı kullanıldı.
Yüzde 95 yanma verimi sağlıyor
MGS serisi kazanlar, yüzde 95’e varan yüksek yanma verimi ile hem ekonomik ısınma sağlıyor hem de düşük emisyon değerleriyle karbon salımını azaltarak, ısıtanın çevre üzerindeki olumsuz etkilerini minimuma indiriyor.
Sistem uzaktan yönetilebiliyor
MGS serisi üç geçişli skoç tip sıcak su kazanları, sahip oldukları dijital LCD kontrol paneli ve Modbus özelliği ile sisteme uzaktan erişim imkânı sunarak, işletmede büyük kolaylık sağlıyor. Uzaktan yönetilebilen kazanların kazan suyu çıkış sıcaklığı, dış hava sıcaklığına göre ayarlanabiliyor. Böylece sistem, çalışması istenilen saatlerde konfor şartlarına uygun olarak çalıştırabiliyor, diğer saatlerde ise ekonomi moduna alınarak, tasarruf edilmesi sağlanıyor.
Ekonomi, 21 Nisan 2025 06:02
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
