Battalgazi Tokluca'nın Yolu Yapılıyor
Gündem, 11 Nisan 2025 06:10Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Tokluca ile Tanışık Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda stabilize serimi ve temel serim çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 kilometrelik güzergâhın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesiyle birlikte, kırsal mahallelerdeki ulaşım ağı da güçlenmiş olacak.

Battalgazi Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Tokluca-Tanışık bağlantı yolu çalışmaları kapsamında, öncelikle yolun altyapısı sağlamlaştırılıyor. Bu işlemin ardından stabilize malzeme serimiyle yol, daha dayanıklı ve uzun ömürlü hale getiriliyor.
Yürütülen çalışmalar, özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların tarla, bahçe ve meralara ulaşımında büyük kolaylık sağlayacak. Yolun tamamlanmasıyla birlikte araçların daha rahat hareket edebileceği, toz ve çamurdan kaynaklı sorunların azaltılacağı bildirildi.
Vatandaş Talepleri Doğrultusunda Planlandı
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, söz konusu yol çalışmasının Tokluca ve Tanışık mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda programa alındığını belirtti. Belediye ekipleri, kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, bu doğrultuda planlamalar yapmaya devam ediyor.
İlçede benzer yol yapım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü aktaran ekipler, özellikle kış şartlarına dayanıklı, ulaşımı kolaylaştıran ve uzun ömürlü yolların inşa edilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. Battalgazi Belediyesi, merkezden kırsala uzanan hizmet anlayışıyla, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamasını hedefliyor.
Gündem, 11 Nisan 2025 06:10
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
