Vali Seddar Yavuz Ziyaretlerde Bulundu
Gündem, 23 Mart 2025 02:05Malatya Valisi Seddar Yavuz, Şehit Ailelerini, Gazilerimizi ve Engelli, Yaşlı ve Ekonomik Yoksunluk İçinde Bulunan Aileleri Ziyaret Etti.

Vali Seddar Yavuz ve eşi Hanımefendi Selda Yavuz, Battalgazi ilçesinde ikamet eden 1 şehit ailesi, 1 gazi ve 7 ekonomik zorluk çeken, hasta, engelli ve yaşlı olmak üzere 9 aileyi ziyaret ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.
Ziyaretlerde Vali Yavuz’a İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bülent Hancı eşlik etti.
“Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz, onların yaşam koşullarının iyileştirilmesi için tüm devlet imkânlarının seferber edildiğini belirtti. Sosyal hayata daha aktif katılım sağlamaları, sağlık hizmetlerine erişimlerinin kolaylaştırılması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında ilgili kurumlarla iş birliği içinde olduklarını ifade etti.
Vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Yavuz, “Devletimiz, sosyal devlet anlayışıyla her bireyin huzur ve güven içinde yaşamasını esas alarak hareket etmektedir. Yaşlılarımız bizim en kıymetli hazinelerimizdir, onların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Engelli bireylerimizin hayatın her alanında eşit şartlara sahip olması bizim önceliğimizdir. Aynı şekilde, ekonomik zorluk çeken vatandaşlarımızın yanında olmak, onların yaşam mücadelesini hafifletmek de devlet olarak en temel sorumluluklarımızdan biridir. Kimse kendini yalnız hissetmesin, biz her zaman buradayız.” dedi.
Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, ziyaretleri kapsamında 30 Eylül 2018’de El Bab’da şehit olan Sözleşmeli Er Levent Yerli’nin ailesi ile 25 Nisan 2021’de Kuzey Irak Kelapsi Bölgesi’nde terörle mücadele operasyonunda yaralanarak gazi olan Mertcan Fırtına ve ailesini de ziyaret etti.
Ziyaret edilen aileler, Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un ilgisi ve desteğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerine moral veren bu anlamlı buluşma için teşekkür etti.
Gündem, 23 Mart 2025 02:05
Yorumlar (0)

Cübbeli Ahmet Hoca Malatya'da Cami Açılışına Katıldı

Fetiye'de Malatyalılar Gecesi Düzenleniyor

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ VATANDAŞLARI UYARDI

Yeşiltepe Eski Camii’nin açılışı Yapıldı

BAŞKAN ER LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VERDİ

Malatya'da LGS Sınavına 9 Bin 770 Öğrenci katılacak

PÜTÜRGE’DE SİLAHLI KAVGA'DA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

CHP MALATYA ÖRGÜTÜ FERDİ ZEYREK'İ ANDI

Karadağ: 200 Milyon Kaynağımız Hazır

Bugün Seçim Olsa Malatya'da Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

Malatya'da Yeni Yapılar Kent Belleğini Yok Ediyor

Yeni Malatyaspor 50 Bin Üye Hedefliyor

Cübbeli Ahmet Hoca Kuluncak'da Cami Açılışı Yapacak

BAŞKAN ER: MALATYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Malatya Büyükşehire Genel Sekreter Atandı

CHP Malatya'da Ferdi Zeybek'i Anacak

Çarşı Merkez’de İlk Teslimatlar Temmuz’da Başlıyor!

BATTALGAZİ ALACAKAPI MAHALLESİ’NE YENİ PARK

Selçuk Günaydın Çorumspor ile Anlaştı

13. Darende MİDİDER Pilav Şenliği Yapılıyor

Malatya'da Pikap Trene Çarptı, Can Kaybı Yok

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Derebeyleri Taraftar Gurubu Kendini Fesh Etti

Yeni Malatyaspor Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörlüğüne Sinan Alkış Getirildi

Malatya'da 5 Bin 378 Sürücüye Ceza Kesildi

Yıldız: Ferdi başkanın ölümü bizi derinden üzdü

AVRUPA KOMİSYONU MART 2025 OTOMOTİV SEKTÖRÜ ENDÜSTRİYEL EYLEM PLANI ve OLASI ETKİLERİ

CHP'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

AK Parti’de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Malatya Bayramlaştı

Haşim Karadağ Yeni Malatyaspor Başkanı Seçildi

Yeni Malatyaspor'da Haşim Karadağ Dönemi Başlıyor

Yeni Malatyaspor'da Murat Uçkun'da Veda Etti

12 Yaşındaki Çocuk Karakaya'da Boğuldu

Erkenek Eski Tüneli de Ulaşıma Açıldı

İNTİSAD Genel Başkanlığına Çağrı Avcu Seçildi

Malatya Valisi Yavuz, Şehitliği Ziyaret Etti

Malatya'da İhtiyaç sahiplerine 122 Milyon Lira Yardım Yapıldı
