Darende de Gazeteciye sürpriz kutlama
Gündem, 12 Ocak 2025 18:32Darende ilçesinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde nedeniyle dostları gazeteci Ahmet Çakır’a sürpriz bir kutlama yaptı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ARF Eğitim Kurumları, Ömür Çiçekçilik, Ataş Optik ve Kaya İletişim gazeteci Ahmet Çakır’a sürpriz bir kutlama yaptı.
Ömür Çiçekçilik sahibi Nurgül Polat Durmuş, “Ahmet abimizin bu günüde yanında olmak istedik. darendepostası’nı sürekli takip ediyoruz. Halkın sorunlarını en güzel şekilde dile getiriyor. Ayrıca Darende’mizin tanıtımına çok büyük katkıları var. Darende adına kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
EN ÇOK HİZMETİ YAPTI
Hizmet gelen bir ilçe olmayı temenni eden Kaya İletişim sahibi Cuma Kaya, “Ahmet Çakır ve ekibinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Darende’ye en çok hizmeti kim yaptı? derseniz ben tüm kalbimle gazeteci Ahmet Çakır diyebilirim. İnşallah hizmetin geldiği bir ilçe oluruz da Ahmet Çakır’a iş çıkarmayız. Ahmet Çakır’a bundan sonraki gazetecilik hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
ARF Eğitim Kurumları’ndan Safinaz Yılmaz Uluğtürkan, “Ahmet abiyi, takip ediyoruz. Yaptığı haberler sürekli Darende’de gündem oluyor. Nereye gitsek darendepostasi konuşuluyor. Halkın yanında duruşu çok güzel. Kendisine iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.
DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR
Doğru yolda olduklarını belirten Ahmet Çakır, “Arkadaşlarımın bugünü düşünmesi beni sevindirdi. Biz Darende için çalışıyoruz ve bundan sonra da çalışacağız. Yolda giderken insanların haberler için teşekkür etmesi ve selam vermek için durmaları bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Pasta ve kutlama için Cuma Kaya, Nurgül Polat Turmuş, Safinaz Yılmaz Uluğtürkan, Kadircan Ataş, Betül Turmuş’a için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Gündem, 12 Ocak 2025 18:32
Yorumlar (0)
Savaş Çocuklarına Mektup Yarışmasını Kazananlar Açıklandı
BIK Yönetmelik Değişiklikleri Yürürlüğe Girdi
Esen: Yıkılan Binaların Yüzde 95’i Eski Yapılar
BAŞKAN GEÇİT, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
TMMOB : Müteahhit yeterlilik belgeleri şeffaf biçimde açıklansın
Solo Keman Konseri Dinleyicilerden Tam Not Aldı
Alevilik Araştırmaları Enstitüsü, Topalcengiz'i Ağırladı
Malatya’nın Kültür ve Sanat Vizyonu Tartışıldı
Battalgazi de 'Deprem Anı ve Hafıza Müzesi' Kurulacak
Malatya'da 11 Ayda 780 Bin Yolcu Uçtu
Sadıkoğlu: İşletmelerin uygun koşullu kredilere ihtiyacı var
Kuluncak, Sarıca'dan Getirilecek İçme Suyuna Kavuşuyor
Doğanşehir Güzelköy'e Çocuk Parkı Yapıldı
Battalgazi'de Çalışmalar Yoğunlaştırıldı
Malatya'da 453 Araç Trafikten Men Edildi
Akar: 'Üretim yapısının temeli, güçlü bir koordinasyondur'
Darende de Yaşlı Şahıs Ölü Bulundu
Darende de İki Kardeşe Kına Gecesi Düzenlendi
Malatya'da Tabela Kirliğine Karşı Tedbir Alınmalıdır
Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u Devirdi:1-0
Akçadağ'da 15 Milyon Dolarlık Mermer İhraç Ediliyor
Yeni Malatyaspor 2. Lige Havlu Attı
Dr. Bülent Topaloğlu'nun Oğlu Vefat Etti
Dijital ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi İlgi Gördü
Babacan: Ortak Metin İçin Çalışmalar Sona Yaklaştı
Av. Deniz Çakır CHP, YDK Sekreteri Oldu
Veli Ağbaba TBMM’nin En Çalışkan Milletvekili Seçildi
'Malatya'da Raylı Sistem Projesine Onay Çıktı'
Yeşilyurt Belediyesi 2. Beton Santralini Açtı
50 Yıl Sonra Malatya’ya Çimento Fabrikası Kuruluyor...
ARAPGİR'DE YIL SONU SERGİSİ AÇILDI
Başkan Er, İtfaiye Teşkilatını Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Yapıyor
Öğrenciler Belediye Meclisi Toplantısını İzledi
TOKİ’den Sosyal Konut Aldılar, Bin Pişman Oldular
Battalgazi İlçesinde Sera da 40 Ton Salatalık Üretti
Basın Kartları Komisyonu Toplandı
Büyükşehir Belediye Binası Depremde Hasar Almış
Çağdaş Hukukçular Derneği Başkanlığına Tursun Seçildi
