Hidayet mahallesinde Parklar Yeniden Düzenlendi
Gündem, 02 Eylul 2024 01:44Battalgazi Belediyesi, Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı’nda yenileme çalışması gerçekleştirdi. Çim alanları, kauçuk zeminler ve spor aletleri tamamen yenilenerek park, bölge halkının kullanımına sunuldu.

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı park yenileme çalışmaları kapsamında Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı’nda önemli bir düzenleme gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, parkın mevcut yapısını daha güvenli ve modern hale getirmek amacıyla, çim alanlarını yeniden düzenledi, kauçuk zeminleri yeniledi ve spor aletlerini değiştirdi. Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, parkın hem estetik hem de işlevsellik açısından yeni bir görünüme kavuşmasını sağladı. Yapılan düzenlemelerle, parkın eskiyen ve yıpranan çim alanları tamamen yenilenirken, çocukların güvenliğini ön planda tutan kauçuk zeminler de yenilendi. Ayrıca, parkın spor alanlarına yerleştirilen yeni spor aletleri, mahalle sakinlerinin spor yapma olanaklarını artıracak şekilde modernize edildi. Yenilenen Hidayet Mahallesi Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan Çocuk Parkı, bölge halkının beğenisine sunulurken, Battalgazi Belediyesi’nin bu çalışmaları, ilçe genelindeki diğer parklar için de örnek teşkil edecek. Belediye yetkilileri, parkların çocuklar ve yetişkinler için daha güvenli ve keyifli alanlar haline getirilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Parkların yenilenmesi vatandaşın takdirini toplarken, yenileme çalışması yapan Battalgazi Belediyesi’ne teşekkür eden mahalle sakinleri “Bizler çocuklarımızı güvenli parklara göndermek istiyoruz. Parklar kullanıma bağlı olarak yıpranmıştı. Belediyemize söyledikten sonra hemen gerekli dokunuşlar yapıldı. Çocuklarımızın oyun alanlarını yenileyen ve spor aletlerini kullanıma sunan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Gündem, 02 Eylul 2024 01:44
Yorumlar (0)

Fetiyespor, Yeni Malatyaspor'a Gol Yağdırdı: 6-1

Kenger Sakızı Darende'nin Markasıdır

Haluk Levent konser sonrası fenalaştı

CHP Doğanşehir İlçe Başkanlığına Koca Seçildi

Malatya'da Huzur Operasyonu

Akçadağ'da Pilav Şenliği Düzenlenecek

Özalper Mahallesine Taziye Evi Yapılacak

Vali Yavuz: Üniversite Öğrencilerimizin Sorunlarını Sahipleneceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Öğrencilerle Buluştu

İtfaiye Teşkilatlarında Personel Sayısı Artırıldı

Yeşilyurtspor Şampiyonluk Kupasını Aldı

Yeşilyurtspor Son Dakikada Beraberliğe Ulaştı: 2-2

Vali Yavuz Tarihi Cem Evini Ziyaret Etti

Doğanşehir'de Tartışmalı İmar Planı Protestosu

AĞBABA, ÜRETİCİ BORÇLARININ ERTELENMESİNİ İSTEDİ

Geçit: Eğitime Desteğimiz Artarak Devam Edecek

MASKİ: 2.4 Milyar TL Değerinde Yatırımı Tamamladık

Sadıkoğlu: Basit usulle vergi devam etmeli

Arapgir'de Muhtarlar Toplantı Yapıldı

Turgut Özal Tıp Merkezi Pediatri Servisine Anlamlı Bağış

İnönü Üniversitesi Teknofest Yarışma Finallerinde

Keskin, Yeni Vergilendirme İçin Erteleme İstedi

Malatya'da Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne Kayhan Ay Atandı

Doğanşehir de Çilek Üretimi Yüz Güldürdü

Malatya’da iki yük treni çarpıştı: 1 yaralı

Özcan: Destek ödemeleri Malatya ekonomisine can suyu olacak

Battalgazi Toptaş Mahallesinin Yolu Asfaltlandı

Geçen ay Malatya'dan 81 Bin Yolcu Uçtu

Malatya Valiliği 122 Milyon Yardım Yaptı

Malatyalı Arıcılar Sahte Bal'dan Yakınıyor

Malatya'da Suç Oranları Azaldı

Kabuklu fındığın kilosu 320 lirayı gördü

Doğanşehir'de ki Ahır Yangınında 10 Hayvan Telef Oldu

12 DEV ADAM 24 YIL ARADAN SONRA YARI FİNALDE!

TSO Battalgazi'de Taziye Evi Yapacak

Yeşilyurt Belediyesi’nden Avrupa Arenasına!

Malatya'da Kaçakçılık Operasyonu

‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ Coşkusu
