BAŞKAN ÇINAR, TÜRK KIZILAYI YETKİLİLERİYLE BİRLİKTE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA KOLİSİ DAĞITTI
Sağlık, 10 Nisan 2020 06:27Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Küresel çapta bir krize yol açan ve tüm dünyada vaka sayısı her geçen gün artan yeni tip koronavirüs ( KOVİD-19) salgını dolayısıyla yaşadığımız bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut halinde hareket etmemiz gerekmektedir. diye konuştu.

BAŞKAN ÇINAR, TÜRK KIZILAY’I YETKİLİLERİYLE BİRLİKTE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA KOLİSİ DAĞITTI
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Küresel çapta bir krize yol açan ve tüm dünyada vaka sayısı her geçen gün artan yeni tip koronavirüs ( KOVİD-19) salgını dolayısıyla yaşadığımız bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut halinde hareket etmemiz gerekmektedir.” diye konuştu.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİLERİ TESLİM EDİLİYOR
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gün geçtikçe yayılmaya devam eden koronavirüs (KOVİD-19) tehlikesine karşı halkının yanında olmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi, evde kalmaları nedeniyle ekonomik olarak zor günlerden geçen ihtiyaç sahibi vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasındaki hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte Melekbaba Mahallesinde gerçekleşen yardım kolisi dağıtımına katıldı.
“DAYANIŞMA RUHUYLA ZOR GÜNLERİ ATLATACAĞIZ”
(KOVİD-19) salgını nedeniyle evlerinde kalarak hem kendi sağlıklarını hem de toplum sağlığını düşünenlere teşekkürleri ileten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaşanılan zor günleri dayanışma ve paylaşım ruhuyla atlatacaklarını söyledi.
“HALKIMIZ YETER Kİ EVLERİNDE KALSIN, BİZ GEREKEN NE VARSA YERİNE GETİRİYORUZ”
Bu dönemde herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi olarak ortaklaşa yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemizin farklı bölgelerinde ikâmet eden ve virüs salgını nedeniyle zor günlerden geçen vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi yine yanlarındayız. Hazırlanan yardım kolilerini vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Yardım kolilerinin içinde her ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler yer almaktadır. Vatandaşlarımızın bu zor süreçte mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıyoruz ve yardımları teker teker asıl sahiplerine ulaştırmaktayız. Âlemlerin Efendisi Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed ( S.A.V.) bir Hadisi Şerifinde “Komşusu aç iken kendisi tok yatan bizden değildir” diye buyurmuştur. Hem dinimizin hem de kadim medeniyetimizin temelinde paylaşma hukuku ve dayanışma ruhu vardır. İlçemizde hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına müsaade etmeyiz. Belediye olarak bu anlamda üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yerine getirdik, virüs salgını nedeniyle de hizmetlerimizin boyutunu genişleterek yaşanılan zor günlerin atlatılabilmesi için imkânlarımızı seferber ettik. Hemşerilerimizin sağlığı için elimizden ne geliyorsa yapmaktayız. Bu dönemde herkesin fedakârlık yapması gerekiyor. Ülke olarak inşallah bu günleri de el birliği yaparak atlatacağız. Vatandaşlarımız yeter ki evlerinde kalsın ve izolasyon kurallarına uysunlar. Biz onların ihtiyaçlarını karşılamak için kapı kapı dolaşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Sağlık, 10 Nisan 2020 06:27
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
