Ankara Çankaya'yı Malatyalı Başkan Yönetecek
Siyaset, 03 Nisan 2024 10:38Ankara'nın en büyük ilçesi Çankaya'yı artık Malatyalı bir Başkan yönetecek. Aslen Hekimhanlı olan Başkan Hüseyin Can Güner Çankaya'da rekor oyla seçilen Başkan oldu.

Ankara Çankaya Belediyesi Başkanlık koltuğunda artık bir Malatyalı oturacak. Ankara'da bulunan Malatya Derneklerinin tam destek verdikleri Hüseyin Can Güner, rekor oyla seçilen isim oldu. Çankaya zaferi dolayısıyla seçmenlere teşekür eden Başkan Hüseyin Can Güner "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tek başımıza girdiğimiz tüm seçimler içerisinde en yüksek oy oranıyla Çankaya’da bize yeni bir rekor yaşatan, Türkiye’de en yüksek oy oranlarından birini almamızı sağlayan, ayrıca İlçe Belediye Meclis üyeliği seçiminde 37/40, ilçeden Büyükşehir Belediye Meclisine katılan üyeliklerde ise 10/10 olmak üzere Çankaya’da bugüne kadarki en yüksek Belediye Meclis üyesi sayısıyla bu rekoru taçlandıran ve seçime damgasını vuran, seçim kampanyası süresince bana evlatları gibi sarılan, kardeşleri gibi destekleyen, inanan, güvenen kıymetli Çankayalılara; bana, bize, hepimize bu güzel duyguları yaşattıkları için kucak dolusu teşekkür ediyorum" dedi.
Hüseyin Can Güner şunları söyledi:
"Adaylığımın ilan edildiği günden bu yana samimi desteğini açıklayan, değişimi Türkiye’ye örnek olacak şekilde gerçekleştirmemize katkı sunan ve süreç içerisinde elimi kaldırma olgunluğunu gösteren Alper Taşdelen başkanımıza da bugüne kadarki hizmetleri ve Çankaya’ya katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.
Çankaya Gençlik Kolları’nda siyasete başlayıp evim bildiğim, baba ocağımız parti örgütümüzün vefakar ve cefakar emekçilerine, sandık görevlilerimizden veri girişi sorumlularına kadar tüm yol arkadaşlarımıza, bu tarihi başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri, katkı sundukları için çok teşekkür ediyorum.
Çankaya’da seçim kampanyasını nezaketle, olgunlukla ve temiz bir dille yürütme erdemini gösterebilen siyasi partilere ve adaylarına özellikle teşekkür ediyorum.
Bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma, bayrağı daha ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine Çankayalılarla birlikte, hep beraber başaracağız!"
Siyaset, 03 Nisan 2024 10:38
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
