AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Arapgir’deydi
Siyaset, 26 Mart 2024 06:18AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile Arapgir’i ziyaret etti. İlçe girişinde AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Çetin Özdemir ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Er, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. MHP’li Gök ile esnafları dolaşarak destek isteyen Sami Er’e Arapgirliler tam destek verdi.
Er, “Bugün doğduğum büyüdüğüm şehir Arapgir’de coşkulu bir buluşma gerçekleştirdik” diyerek gösterilen ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe merkezindeki ziyaretlerinin ardından Yaylacık, Koru ve Ormansırtı Mahallelerini ziyaret etti.
Burada da vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Sami Er, göreve geldiklerinde yapacakları projeleri anlattı ve 31 Mart akşamı doğup büyüdüğü Arapgir’den rekor bir oy istedi.
Malatya’nın 6 Şubat depremlerinde büyük yara aldığını ve en çok yıkımın yaşandığı ikinci il olduğunu belirten Sami Er, göreve geldiklerinde en temel görevlerinden birinin de şehri kısa sürede ayağa kaldırmak olduğunu söyledi. Merkezi hükümet tarafından deprem bölgelerine ciddi bir kaynak ayırıldığını ifade eden Er, “Şu anda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde TOKİ ve Emlak Konut’un Malatya’da hızla yaraları sarma adına çalışmaları sürdürüyor. Gerek kalıcı konutlar gerekse işyerlerinin yapımının biran önce tamamlanması adına ekipler sahada 7/24 çalışıyor. Bizlerde göreve geldiğimizde özellikle TOKİ ve Emlak Konut deneyimimiz, oraları iyi bilmemizin de verdiği bir artı ile bu çalışmaların daha da hızlandırılmasını sağlayacağız. Deprem bölgesine aktarılan kaynakların daha hızlı gelmesini ve şehrin biran önce ayağa kalkması için ekibimizle gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Büyükşehir Belediyesi ile ilçelerinin uyum içerisinde olmasının da önemine değinen Sami Er, “Hizmetlerin daha hızlı gelmesi için büyükşehir ile ilçe belediyelerin bir uyum içerisinde olması gerekiyor. Arapgir’de adayımız Çetin Özdemir, belediyecilik deneyimi olan bir arkadaşımız. İnşallah Arapgir’de Çetin Özdemir’i Malatya’da da bizleri rekor bir oyla seçeceğinizden kuşkum yok. Ayrıca son günlerde özellikle muhalefet adaylarının halkı manipülede etmek için anketlerde bizleri düşük gösterdiğini duyuyoruz. Bizler her zaman saha araştırmalarını belli periyodlarla yapıyoruz ve şundan emin olun biz kesinlikle açık ara öndeyiz. 31 Mart günü halkımız sandıkta en büyük anketi belirleyecektir. Sizlere güveniyorum” diye konuştu.
Siyaset, 26 Mart 2024 06:18
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
