Fendoğlu: MHP ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız
Siyaset, 15 Mart 2024 07:50Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP’nin Kuluncak ve Hekimhan’da birinci parti çıkacağını belirterek, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef doğrultusunda Cumhur İttifakı adayları için hiçbir ayırım yapmadan sahada çalışıyoruz.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı adayı olan MHP Kuluncak Belediye Başkanı ve Adayı Erhan Cengiz ve MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Tabaroğulları’nın seçim çalışmaları için kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Fendoğlu, “Malatya’nın her köşesinde, her noktasında 31 Mart yerel seçim için MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef ve emirleri doğrultusunda çalışılmaktadır. Sadece Kuluncak ve Hekimhan’da değil, Malatya’nın tüm ilçelerinde MHP Teşkilatları ve Ülkü Ocakları olarak sahadayız ve Cumhur İttifakı adaylarının başarısı için çalışıyoruz. Malatya’da MHP’lilerin ve ülkücülerin Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedef dışında başka bir çalışması yoktur, olmayacaktır. Sadece Kuluncak ve Hekimhan’da değil, tüm ilçelerimizi karış karış, kapı kapı dolaşarak, Cumhur İttifakı adaylarımız için vatandaşımızın desteğini ve oyunu talep ediyoruz. Hekimhan’ı bu kez Cumhur İttifakı olarak alacağız ve bu bölgemiz artık hak etmiş olduğu yerel hizmetlere kavuşacaktır. Hekimhanlılar bu kez kendileri için oy versinler. Çünkü kendilerinden birisi olan Cumhur İttifakının MHP adayı Mehmet Tabaroğulları Hekimhan’a hizmet edecek, hizmet getirecek, proje yapacak. Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz, başlatmış olduğu Yeni Kuluncak çalışmalarının devam etmesi için güçlü bir destekle yeniden seçileceğine inancımız tamdır.” dedi.
Siyaset, 15 Mart 2024 07:50
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
