Yazıhan Besi OSB'nin Alt Yapı İnşaatına Başlandı
Haber, 11 Kasım 2023 07:44Yazıhan Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) Orgazize Sanayi Bölgesinin alt yapı inşaatına başladı. Besi OSB'de gelecek aydan itibaren arsa tahsisine başlanacağı kaydedildi.

Yazıhan Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) OSB Kurulu Başkanı Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte alt yapısı önümüzdeki ay bitecek olan Besi OSB'nin, Besi hayvancılığıyla uğraşan üreticilerin alt yapısı tamamlanmış olan parsellere yatırım yapmaları için başvuruya hazır hale gelmesi için OSB yönetim kurulu toplantısını yaptılar.
Toplantının akabinde TİGEM Genel Müdür Yardımcımız İsmail Bülbül ve Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç Yazıhan Belşediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü ziyaret ettiler.
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk yaptığı açıklamada "Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden yatırımlar ile Topraksız Sera OSB’nin gelişimine yönelik yapılması plananlan projelerle ilgili istişarelerde bulunarak Topraksız Sera OSB’in arazisini yerinde incelemelerde bulunduk. Yatırım Programına alınan Topraksız Sera OSB İnşallah 2024 yılı çerçevesinde aktif hale gelerek üreticilerimize tahsisi yapılacaktır .
Böylelikle hem Tarıma Dayalı ihtisas (Besi) OSB hemde Topraksız Sera OSB Yazıhanımızın değerine değer katacağı gibi binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacaktır. TİGEM Genel Müdür Yardımcımız Sayın İsmail Bülbül ve Tarım Bakanlığı Reform Genel Müdürlüğü Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Sayın Deniz Oruç’un Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor , destekleri ve ilgi alâkalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Haber, 11 Kasım 2023 07:44
Yorumlar (0)

'Suç Örgütüne Üye 47 Kişi Tutuklandı'

TGC Başkanlığına Vahap Munyar Yeniden Aday Oldu

Malatya'da Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Güney Kuşak Yolundaki çalışmalar tamamlanıyor

Battalgazi Belediyesi Rulo Çim Üretiyor

MASKİ Köylerin içme suyu ihtiyacını Sondaj Kuyularla Karşılıyor

Malatya'da 14 Torbacı Yakalandı

Hekimhanlı Öğrenciler Anıtkabiri Ziyaret Etti

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

Muğla Malatyalılar Derneği Kongresi Yapıldı

Yeşilyurtspor Oynamadan Kazandı: 0-3

Sahipsiz Yeni Malatyaspor'a Acıyan Yok: 0-9

Başkan Sami Er, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetimine Seçildi

Mehmet Akif Ersoy Konferansına Yoğun İlgi

Taşkın: Ak Oğuz Kışlası'ndaki deprem konutları bu yıl tamamlanacak

Arguvan Stadı Bakıma Alındı

Malatya'da Arguvanlılar Derneği Kuruldu

Eski Milletvekili Hayvancılık İşletmesi Kurdu

TGC Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi’nin temeli atıldı

Sadıkoğlu: Hasar tespitleri bir an evvel tamamlanmalı

Battalgazi'de Yeni Çarşı Projesi Başlıyor

Tefecilik Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

MASKİ Dilek'in Kanalizasyon Sorununu Çözüyor

'Midas'ın Kulakları' adlı oyun ilgi gördü

Zirai Don Sonrası Ağaç ve Bahçe Bakımı Konferansı

Çat Barajının Suyu Azaldı, Birlik Su Kuyusu Açın Mesajı Gönderdi

Baharda alerjik rinit belirtilerini hafife almayın

Yeşilyurt'ta Sıfır Atık Mucitleri Ödüllerini Aldı

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK VERDİ

Çekicinin Çarptığı Yaşlı Şahıs Öldü

Yeşilyurt Mehmet Akif Ersoy’u Anacak

Asım Demirkök Malatya Kent Konseyi’ne Konuk Oldu

Sahipsiz Hayvanlara Yaklaşma Eğitimleri Verildi

Türkiye İtfaiyeciler Birliği Malatya da Toplandı

İYİ Partiden Akçadağ'a Ziyaret

TGC Darıca da Huzur Evi Açıyor

Altay Kışlası’ndaki 714 İş Yerleri Teslime Hazırlanıyor

Malatya Hava Limanı Binası Yıl Sonunda Açılacak

KEMAL TAHİR VE MAZAMANOĞLU ABDULLAH
